Ide mi o to, že si hľadám golfový kočík pre 2,5 ročnú dcérku a zaujíma ma, ktorý je pre vás top. Nehrkoce po ceste, da sa rozložiť aj do ľahu, striešku má dlhšiu, ľahko spratný...
Píšte značku kočíka, celý názov. Ďakujem 🙂
peg perego pliko, mala som aj maclareny, ale toto je pohodlnejsi kocik
maclaren
Icoo pluto. Vacsi som este nevidela, pritom lahky, skladny, vela vydrzi. Nas prezil 2 dovolenky lietadlom, raz im asi spadol anic sa mu nestalo, iba stratili koliesko, ake to vyriesili a opravili nam ho. Neda sa sklopit do uplneho lahu, ale dostatocne na pohodlne vyspanie. A krasny dizajn ako bonus.
Valco Snap 4...teda ak nevadi, ze to nie su golfky s pidikolieskami, ale lahky skladny sportiak 🙂
Pre mňa Peg Perego Pliko Switch Easy Drive. Nemám mu čo vytknúť. Perfektný na spanie. Priestranný košík, ľahký a dobre sa skladá
Zvažovali sme Peg Perego SI a Icoo pluto (PP pliko na náš vkus dosť hrkotal.) Zobrali sme nakoniec PP Sí - denim verziu.
TFK je vyborny a do 36 kg
pred 7 rokmi som si tu z bazáru kúpila kvôli cestovaniu autom golfáč Pierre Cardin Lothus a máme ho dodnes, syn bol tiež ťažší (v 1 roku 13,5 kg) a tento kočík bol pevnej konštrukcie, funguje doteraz, akurát strieška sa už zničila. Keď som pre svoju maličkú zháňala nový golfáč, nenašla som nič lepšie ako zase tento model 🙂 Aj to som ho ledva zohnala.http://www.babyhracky.sk/sportove-kocik... ale ja ho mám za akciovú cenu okolo 130,- E bol
ja som si kupila Peg Perego Si a bola som maximalne spokojna,lahucky a dobre sa s nim manipuluje.A je ti treba este golfac?Moja bude mat 2 roky a uz najradsej chodi pesi 🙂
pre mna topka babypoint orion....
Inglesina trip..najuzasnejsi kocik zo vsetkych
@slamienka elodie details,mountain buggy nano,ten je aj do lietadla,maclaren možno tie nové,tie klasiku sa tazsie ovladali.
maclaren xlr 😉