Ktorý Gesslein je najlepší?

zuzuzv
26. apr 2014

baby ktorý odporúčate, ja sa neviem rozhodnúť, jediné čo ozaj chcem je aby mal preklápateľnú rukoväť 😉 vopred ďakujem za rady 😀

nicolle21
26. apr 2014

je nejaky konkretny dovod preco chces preklapatelnu rucku? ja som taku nahodou mala (nebola to priorita), ale nevyuzila ani jediny raz..

zuzuzv
autor
26. apr 2014

@nicolle21 faaakt? no vidi sa mi to ako prakticka vec ked je kocik ako sportak a mozem si ju preklapat podla slnka, vetra atd...ty mas aku verziu? 😎

nicolle21
26. apr 2014

ja som mala teutoniu mistral, nie gesslein, aj ked som pokukovala aj po tych.. u nas to bola zhoda nahod, ze mal preklapatelnu, myslela som si aj ja, ze ako super, budem sa prisposobovat poveternostnym podmienkam, ale prd z toho 😀 ked mi tuto na namesti fukalo do kocika, tak som ho proste netlacila, ale kusok tahala a bolo 😀 aj tak tam mal maly prehodenu plienku cez striesku (kedze je letny a leto bolo pekelne horuce minuly rok)..
no a druhe moje rozhodnutie, ktore s odstupom casu hodnotim ako velmi spravne bolo, ze hlboky som kupila z bazaru v velmi dobrom stave a za super cenu a teraz sme presli na skladny a lahky sportak, od ako sa maly naucil sediet (7mes).. my sme mali sportovu teutoniu s makkou novorodeneckou taskou a ked maly zacal byt zvedavy, tak som proste vybrala tu tvrdu vlozku z tasky a dala som ho do pololahu, zase bolo o nieco lepsie
v tom hlbokom kociku je babo pomerne kratku dobu (zo pol roka) a podla mna sa novy ani neoplati, v sportovom je potom ovela dlhsie - do 2,5-3 rokov dakedy, takze ten sa oplati skor novy, nech vydrzi 🙂

zuzuzv
autor
26. apr 2014

@nicolle21 dakujem ti za info 😎 ja zas po inych ako kombinovanych ani nekukam 😀 my budeme zrejme novembroví, takže ta hlboka vanicka mi pride ok 😝

nicolle21
26. apr 2014

@zuzuzv kamoska porodila 3.12. a v marci uz mala pololezala v sportovom 😀 iluzie si robime kazda, ale faktom je, ze po tretom mesiaci je dieta uz nervne v leziacej polohe, chce kukat okolo 😉 ja som ho nechcela velmi davat do pololahu prilis skoro, tak som to obdobie preckala tak, ze sme sa viac nosili ako kocikovali a tiez to bolo ok 🙂

zuzuzv
autor
26. apr 2014

@nicolle21 rozmyslala som o tej fusako - taške, ae neviem neviem do zimy... 😒

nicolle21
26. apr 2014

@zuzuzv a vanicka je lepsia v com?

lemurko
26. apr 2014

@zuzuzv suhlasim s
@nicolle21 tiez som mala s preklapacou ruckou, ale hartan. Mepouzivala som to, lebo som bola zvyknuta mat vpredu otocne kolieska a ked som to tlacila velkymi dopredu, tak to skratka nebolo take pohodlne, tiez som radsej kocik chvilku tahal, alebo som naklikla sportovu cast aj s dietatkom opacne. Navyse som vzdy mala na rucke tasku a tu som pri preklapani musela vzdy odopnut, inak zavadzala a to trvalo dlhsie ako prekliknut tu sedacku. A vo vanicke bol maly necele 4 mesiace, neznasal lezanie na rovnom. Ale vanicku kupujem znova, lebo my sme mali nespavca a casto aj v noci sme spali v kociku za hojdania a vozenia a na to tie fusako tasky nepridu velmi vhodne. Ta vanicka mi pride taka pevnejsia a skor podobne postielke.

nicolle21
26. apr 2014

@zuzuzv
@lemurko neviem ako ine znacky, ale teutonia ma novorodenecke fusakotasky velmi kvalitne.. dno je tvrde, vyberatelne, je rovnako pevne ako vo vanicke, fusakotaska je aj riadne dlha, ja som ju donedavna pouzivala ako nanoznik (uz bez tej tvrdej vlozky) 🙂 babo dnu ani v zime neofukne, ved aj ta fusakotaska ma istu hlbku, dietatko je chranene a tak ci tak v nej nelezi bez fusaku a deky..
ja nenahovaram, len vysvetlujem.. velmi kvalitne znacky kocikov vyrabaju taketo verzie s fusakotaskami, taka emmaljunga napriklad ma krasne kociky a keby som na to mala, kupim si, ale zase nie s vanickou.. pri prvom to nejak nahodne vyplynulo, ze sme kupili prave kocik s fusakotaskou - byvame v malej bytovke bez vytahu, konstrukcia ostavala v aute a ja som chcela nanasat po schodoch co najmensiu vahu - cize radsej lahsiu fusakotasku ako vanicku 🙂 a pri druhom dietati ani vahat nebudem, ak vobec budem kupovat kocik, znova to bude s vkladatelnou taskou

zuzuzv
autor
26. apr 2014

@nicolle21 @lemurko dakujem baby za tipy 🙂 uz som zas teraz naklonenejsia fusakotaske 😀 a mate niektora skusenost s kupovanim kocika cez net?

nicolle21
26. apr 2014

@zuzuzv je rozdiel, ci noveho, alebo pouzivaneho.. pri kupe z bazaru by som sa urcite dohodla na stretku.. ja som nasu teutonku kupovala od slovenky zijucej v rakusku, dali sme si stretko v BA, kocik sme si pozreli, pojazdili a vyplatili, kedze bol fakt super..
ak noveho, tak cez eshop nie je problem si myslim, posielaju kuriermi, ALE urcite by som si prvo sla do kamenneho obchodu vybraty kocik obchytkat a vyskusat 🙂 a az potom objednat cez net

meluela
26. apr 2014

@zuzuzv ahoj, ja som mala f6 s fusakotaskou, bol to perfektny kocik. Jedine preco som presla na golfac po roku bola hmotnost a robustnost, co bol problem pri nastupovani do mhd. Rocne babatko som uz v pohode mohla strcit do malej bugyny a gess mi stal na chodbe, tak som ho s tazkym srdcom predala kym bol este v zaruke.
Pre dalsie bude asi tiez gess, uvidime co bude vtedy aktualne.
Ja som preklapaciu rucku dost vyuzila, hlavne kvoli slnku. Ak som na neho ale nasadila otocne kolieska (f6 ma dve sady prednych kolies), potom bola preklapacia rucka nanic, lebo ak boli tie mensie kolecka vzadu, islo sa s tym horsie.
Kupovala som cez internet z de stranky, vsetko prebehlo v pohode, ibaze neposielaju na slovensko.

zuzuzv
autor
27. apr 2014

@meluela ahoj, dakujem za radu, ved ja som nad tou f6 uvazovala najprv, len ma tu odradili diskusie ze je fakt tazky, co si mi ty len potvrdila teraz 😅 takže teraz sa rozhodujem medzi f3 a f4 aj keď tam nie je ta ručka... 😖

meluela
27. apr 2014

@zuzuzv aj ja sa asi nabuduce poobzeram po inych Fkach ci nenajdem nieco co by som vedela sama zdvihnut 😉

brnka
27. apr 2014

@meluela sranda, ja som zas vymenila golfac za gess F4 😀

zuzuzv
autor
28. apr 2014

@brnka a f4 je v poho 😝 ? budem vlacit po schodoch zrejme z pivnice 😠

zuzuzv
autor
28. apr 2014

a inak aj f10 vyzera v poho až na to že je na vzhlad riadne sportovy...

dannad
28. apr 2014

Dievcata, boli ste s Geseinom spokojne? Myslim tak celkovo, zajtra ideme popozerat. Dakujem.

brnka
28. apr 2014

@dannad ja som bola velmi spokojna

@zuzuzv moj mladsi je od narodenia velke dieta, dlho spaval cez den v kociku, takze som hladala priestranny a lahko ovladatelny kocik, co F4 maximalne splnila. Predtym som ho vozila v chicco multiway-i, tiez bol fajn, ale tam mi najviac vadili tie golfove rucky - ked som isla s 2 detmi (teda maly v kociku, velky so mnou) a potrebovala som starsieho drzat za ruku, nevedela som soferovat kocik jednou rukou