Ahojte, ženušky, ktorý fusak sa vam viac hodí k tomuto kočíku?
Pre dievčatko.
Áno neviem sa rozhodnúť a je to čisto pohodová otázka na nedeľu, pre mudrlantov čo by mi napísali že “mat tvoje problémy”. Dakujeeeem 🙂
Mne urcite kvetinkovy a kludne aj pre chlapca, novorodenec neriesi obrazky na fusaku a pozeram sa nan ja cele prechadzky 🙂
Ani jeden, pride mi kratky. Nevien, ci ma byt do sportoveho ci hlbokej vanicky? Pozrela by som taky co vies pouzit aj pre vacsie dieta. A farebne, tmavy je moc velky kontrast, kvetinkovy mi nesedia farby spolu, troche ine odtiene by to chcelo
@enoula Je až do 3 rokov a teraz mame 8 mesiacov. Áno do sportiaka
Ružový
Samozrejme si to predstavte bez nanoznika 🙂))
Ku kociku sa hodi ten cierny
Cierny
Určite ružový. Neváhala by som.
Čierny jednoznačne
A,ak nie čierny tak iný jednofarebný.
Ani jeden.
Cierny
Prvy je krasny, v tomto som ale skôr prakticka a som za cierny.
Mne sa viac páči čierny.
kvetinkový
Obe sú krásne. Ale skôr ružový. My máme čierny cottonmoose a vytiahlo ho slnko. Už nie je čisto čierny ako bol, čiže ja by som do čierneho už nešla 🙂
Viac sa mi páči ružový, zvlášť keď je to pre dievčatko.
Ale keďže si tu dala aj fotku kočíka, tak ku nemu by sa mi viac hodil ten čierny.
Čierny.
Pre dievčatko určite ten kvetinkový. Má béžovú kožušinku,tak sa ku kočíku bude hodiť.
Je to svetlý kočík, čierna by mi tu nevadila. Je teda aj neutrálna. A kvetinový je krásny. Nič nepokazíš ani s jedným.
Mne sa nepaci ta kozusinka 😅ale ked tak ten ruzovy. Ten cierny je tiez pekny ale kazdy vlas spinka omrvinka skvnka na nom bude kricat. Ten ruzovy bude dlhsie “ cisty”.
Kvetinový🥰.. Ten sa hodí aj ku kočíku... Krásny pre dievčatko ❤️
Pre moj vkus cierny.