Chcela by som sa spytat, aky podla vas je teplejsi fusak. Ci ten klasicky kozusinovy z praveho ovcieho runa alebo tie moderne z technickych materialov. Dceru som mala v kozusinovom a vzdy bola uplne horuca ked som ju z neho vyberala. Teraz som kupila Eisbarchen a mam pocit ze nie je az taky teplucky ako ten z kozusiny. Maly sice nie je zamrznuty, ale nemam dojem ze by sa v nom potil... Je to len moj pocit alebo je to jednoducho tak? Ak ste mali moznost porovnat, dajte mi vediet. Dik.
a prečo by si chcela aby sa potil? keď nieje zmrznutý ani spotený, znamená že mu je fajn 🙂
Suhlasim s @abbie nie vsetko co obsahuje kozusinu je automaticky teplejsie, alebo aj nie vsetko co neobsahuje kozusinu je automaticky nie dobre izolovane 😉
Moderne technologie a kvalitne materialy umoznuju v dnesnej dobe vyrabat fusaky s vyborne tepelne izolacnymi vlastnostami, priedusne, su windproof a waterproof.
Sestra ma pre malu Stokke fusak, nie je kozusinovy, ale fleecovy a je fantasticky! Teplucky, krasne udrzuje teplotu a dnu neprepusti ani chlad ani vietor a je nepremokavy.
@misy01 mas ten pocit, ze dieta sa ma vo fusaku potit??? Velky omyl a chyba!
PS: nejde o to, ktory fusak je "teplejsi", ale ktory fusak ako izoluje a udrzuje teplotu. Fusak nie je radiator 😉
Kožušina a napríklad polyester majú absolútne odlišné fyzikálne vlastnosti, čo sa týka vytvárania/udržania tepla, odvádzania vlhkosti a podobne.... ovčie rúno je prírodné, telo v ňom dýcha a tiež záleží, ako je upravené na povrchu, teda aká je vonkajšia časť fusaku, samozrejme, že treba primerane dieťatko obliecť...
Treba odskúšať, ťažko poradiť paušálne 😉
Ale teda my máme Emitex a som nadmieru spokojná... 😉
mysi aj my sme mali eisbarchen.........bol veľmi teplučký,ja som bola spokojná,len ľutujem že som ho teraz predala a kúpila som emitex,ten sa mi vidí úplne nanič ☹
ja som mala ovcie runo a bol strasne uzasny aj v najtuhsej zime. vrelo odporucam.
Je to len váš pocit, nie všetko čo obsahuje kožušinu je automaticky teplejšie. Treba sa zamerať aj na vonkajší materiál fusaku a Eisbarchen je veľmi dobrý a teplý fusak, máme ho aj my a nemenila by som 😉
A tiež nie je dobré,aby sa deti vyslovene potili, skôr prechladnú potom.