Ktorú značku kombinovaného kočíka odporúčate?

diablica697
13. apr 2016

Ahojte maminy!

Ahojte mamičky! 😉

Začala som sa rozhliadať po detských kočíkoch, avšak som zúfalá.
Odporučili mi pozerať značky kočíkov Camarelo alebo Rico. Aké máte s nimi skúsenosti? Okrem týchto značiek by ste mi odporučili iné kočíky?

Je pre mňa dôležité aby bol kočík odľahčený, keďže bývame až na 3.poschodí, bez výťahu. :( a druhá dôležitá vec je vnútorná dĺžka vaničky (bohužiaľ nemám potuchy, koľko cm by malo mať, aby sa mi do kočíka v pohode zmestilo bábo aj keď bude väčšie, resp. v zime s fusakom.

Prosím poraďte mi! 🙂

Moc ďakujeem!

terezka1947
13. apr 2016

no...kazda ti napise asi nieco ina a aj tak to bude v konecnom dosledku na tebe..
ja som mala Giovani Coletto a syn bol aj davno po polroku vo vanicke,v zime zababuseny...vyzerala byt uzka,ale nebola...takze mne sa pri oboch detoch osvedcil
bol lahucky,lahko s as nim manipulovalo
ale napr.kamoska ma kociar,kde sa cela vanicka da vybrat=ako taska,takze v kocikarni necha kociar a "tasku" s bababtko si vynesie do bytu=myslim,ze tiez 3poschodie,co je dost prakticke

moja jedina rada je=vyskusaj si kociar ty sama,ochyta si ho cely,skusaj skladat v predajni,atd

celasapremenim
13. apr 2016

uppababy

diablica697
autor
13. apr 2016

@terezka1947 ďakujem za rady! 🙂

jatva
13. apr 2016

ja mam gesslein F6 s vloznou taskou, lebo mame vytah do medziposchodia. Lahky rozhodne nie je, ale ma vela drobnosti, ktore su celkom fajn. Najviac ma oslovili predne kolieska, ktore sa daju menit z pevnych na otocne. Tiez ta taska je. velmi priestranna a synator cez 9kg/9mes sa tam aj v zimnej kombineze vojde. Paci sa mi aj dobre odpruzenie, co vela kocikom chyba. Tesila som sa z prehadzovatelnej rukovate, ale nakoniec som ju vela nevyuzila. Je to kvalitny kocik.

diablica697
autor
13. apr 2016

@jatva ďakujeem! 🙂

freemind
13. apr 2016

teutonia

freemind
13. apr 2016

ale neviem si predstavit akykolvek odlahceny kocik plus dietatko vynasat sama bez vytahu na 3. poschodie

celasapremenim
13. apr 2016

@freemind ja vynasam, vynasala som inglesinu hlboku a teraz cruza s dietatom, sem tam mi uz ide aj po schodikoch, tak to davam po castiach, chvilu za nim po schodoch, chvilu kocik, pekne pocka, ale radsej ho mam v kociku, len niekedy uz chce ist sam :D ale je fakt, ze mam kondicku, nie som babovka, inglesina bola tazsia, tiez som bola po cs, takze to nebolo take super, zo zaciatku som si vycvakavala len vanicku so sebou, super to bolo.....

mamcagabca
13. apr 2016

Tako Captiva, je super... nie je síce ľahký, ale ak máte možnosť nechať v kočikárni a má aj veľkú vaničku, v pohode sa zmestí aj väčšie dieťa v zime

freemind
13. apr 2016

@celasapremenim tak to je obdivuhodne. nie kvoli kondicii, ale celkovej manipulacii. ak je dietatko vacsie a ide o sportovy kocik tak sa to da, ale ak je este v hlbokom kociku neviem si to predstavit.

luciahudecova
13. apr 2016

My sme mali trojkombináciu, Silvia bebetto. Velka vanička, maly v nej bol do 8 mesiacov, kludne by sa tam este zmestil. Odpružený, veľké nafukovacie kolesá. Boli sme veľmi spokojní, ale tuto by som zase uviedla minus vajicko podla mna nepohodlné a zle tvarovane. Aspon nasmu drobcovi sa v ňom nepacilo. Najlepšie je tak ako odporuca mamina vyssiez ist osobne, popozerat kociky, vyskusat, atd..

anuska3107
13. apr 2016

Pri prvom som mala prvy kocik camarelo. Vanicka super ale sportova cast na nic. Prisiel mi dost velky. Mala som potom dalsich 5 kocikov. Ak hladate velku vanicku skuste pozriet G mini grand. Je to kombinovany kocik z vanicky spravite aj sportovu cast a je lahky. Kupila som teraaznpri druhom babatku a kvalitou mi pride lepsie a je lacny

celasapremenim
13. apr 2016

@freemind v pohode, najlepsie pri hlbokom je, vycvakavat vanicku a tu vynasat a najlepsie, ked sa da necha dole cely kocik, ale ked babo spinka pekne, tak je fajn vziat len tu vanicku :D
inglesina mala pekne v zipsoch taska pasy, ktore sa dali dobre chytit, ziaden problem s manipulaciou

maminkasisa
14. apr 2016

tiez som mala inglesinu a bola som velmi spokojna, velka vanicka, zmestila sa tam aj vo fusaku a dekach, spala v nom do 1 roka, byvam v RD, takze som neriesila vynašanie po schodoch.... ale dal sa dobre zloziť do auta, ja odporucam... inac si neviem predstavit vynašať žiadny hlboky kočík aj s dieťatom na 3 poschodie.... iba ak vycvaknut vanicku /inglesina ma na boku pútka, tak funguje ako taška/ a potom sa vrátit po kolieska.....

celasapremenim
14. apr 2016

@maminkasisa ano tie putka su super
ale ja som to vyniesla kludne aj s kocikom, ja neviem, nemala som s tym problem, teda nase je nadzemne tretie, inak druhe poschodie, velmi siroke schodiste mame, nebyvame v tych uzkych kralikarnach..ja neviem na com vsetkom zalezi, mozno v panelakovom dome by som to tiez nevyniesla, kebyze mam okolo seba uzky priestor a strme schody velmi.....fakt neviem
inglesina hlboka, klasicka, najlepsi hlbokac na svete

janickacrazy
14. apr 2016

@diablica697 ja mám cam dinamico a som spokojná, vanička je dosť veľká a nie je ani ťažký, dobre sa s ním manipuluje a čo sa týka toho vynášania nemáte pivnicu alebo kočikáren, žeby si si ho tam dole mohla nechať? my bývame v dome bezbariérovom takže u nás nie je problém

diablica697
autor
14. apr 2016

@janickacrazy ale mane kocikaren, pravdepodobne tam budem uskladnovat kocik, ale moze sa stat ze sem-tam budem musiet kocik vyniest uplne hore, kedze susedov este moc nepoznam..