Ktorú Concord vaničku odporúčate?

morandia
4. mar 2015

ahojte mamicky, chcem sa informovat na vanicku concord ,ide o to , ze sa mi strasne paci vanicka sleeper ,ale citala som niekde ,ze je dobra babatku len do 3mesiac. vraj je malinka z vnutra ,tak teraz spekulujem nad vanickou proton vraj vydrzi pre babatko dlhsie ,tak sa teda pytam ake mate skusenosti, ktoru by ste naozaj odporucali viac ....vopred dakujem za kazdu skusenost,radu

shira_
19. mar 2015

my mame proton a je fantastická. obe deti sa narodili cez 4 kg, mladsi v juni takze v zime tam potreboval aj fusak a bez problemov. dieta rastie do dlzky najrychleksie na zaciatku, prve tri mesiaceno a v podstate ak sa zmesti polrocne do vanicky ( nasi sa bez problemov zmestili) zmestia sa kludne aj dalsi mesiac- dva... potom uz aj tak nechcu lezat...

jana2223
19. mar 2015

Ja mam taktiez proton a neviem si vynachvalit. V porovnani so sleeperom pre babätko ovela ovela priestranejsia.

axixi
2. apr 2015

@morandia Ja mám Proton, dcéra má za týždeň 7mes., cca 69cm a 8,5kg. Od svojích rovesníčok je o trošku väčšia. Vo februári som ju mala aj vo fusaku a už sa jej trošku krčili nožičky, tak som ju dala len do zavinovačky (takej do autosedačky) a je to v pohode. Do šírky je vanička úplne OK.

morandia
autor
3. apr 2015

AHOJTE,NO NAKONIEC SOM SI KUPILA SLEEPER

shira_
3. apr 2015

@morandia 😄😄vidim ze odporucania na fore posluzili 😉

morandia
autor
3. apr 2015

@shira_ myslis k mojej otazke?informovala som sa aj na inych strankach,bola som vanicky pozriet v obchode,kedze sa mi viac paci sleeper,nedalo mi to🙂🙂🙂 sleper to aj tak vyhrala🙂