ahojte mamicky, chcem sa informovat na vanicku concord ,ide o to , ze sa mi strasne paci vanicka sleeper ,ale citala som niekde ,ze je dobra babatku len do 3mesiac. vraj je malinka z vnutra ,tak teraz spekulujem nad vanickou proton vraj vydrzi pre babatko dlhsie ,tak sa teda pytam ake mate skusenosti, ktoru by ste naozaj odporucali viac ....vopred dakujem za kazdu skusenost,radu
Ja mam taktiez proton a neviem si vynachvalit. V porovnani so sleeperom pre babätko ovela ovela priestranejsia.
@morandia Ja mám Proton, dcéra má za týždeň 7mes., cca 69cm a 8,5kg. Od svojích rovesníčok je o trošku väčšia. Vo februári som ju mala aj vo fusaku a už sa jej trošku krčili nožičky, tak som ju dala len do zavinovačky (takej do autosedačky) a je to v pohode. Do šírky je vanička úplne OK.
AHOJTE,NO NAKONIEC SOM SI KUPILA SLEEPER
my mame proton a je fantastická. obe deti sa narodili cez 4 kg, mladsi v juni takze v zime tam potreboval aj fusak a bez problemov. dieta rastie do dlzky najrychleksie na zaciatku, prve tri mesiaceno a v podstate ak sa zmesti polrocne do vanicky ( nasi sa bez problemov zmestili) zmestia sa kludne aj dalsi mesiac- dva... potom uz aj tak nechcu lezat...