Ktoré kočíky vyrábajú Slováci?

18. apr 2021

Prosím existuje nejaká Slovenská značka ktorá vyrába kočíky? Aj iné potreby pre mimi môžete dať typi.

galganka
18. apr 2021

Petite&Mars je česko - slovenský. Predtým sa volal Monza. Ale o čisto slovenskom neviem, to si rada prečítam.

queen_mary
18. apr 2021

Znacka cybex ma ceskeho alebo slovenskeho majitela. Ale teda nevyraba sa tu

090255
19. apr 2021

@galganka petite mars je Slovensko český ale vyrába sa v Číne predavačka sa prekecla keď som reklamovala že oni nevedia v akom stave sem z Číny prídu...

galganka
19. apr 2021

@090255 to ma vôbec neprekvapuje. Ale je to jediný "náš" kočík, o ktorom viem. Predpokladám, ze je takto lacnejší a je to jednoduchšie na výrobu. Je to smutné, ale také "slovenské".
Ale inak, je celkom vtipné, ako ľudia húfne nakupujú napr. na Aliexprese, lebo veď je to lacné a aj tak je všetko China, ale kočík z Poľska, či Číny je už hrôza. 😂
Monzu som pred pár rokmi mala a bol super inak. Majú aj kopu doplnkov, deky, podložky, tuším aj stoličky a vaničky.
Inak, ak chce autorka slovenské veci, ja by som šla inou cestou. Handmade. Hračky, či šité, či drevené, slovenské knihy, oblečenie, uciaca veža od stolára... ja som chcela misky a taniere pre najmenšiu slovenské a nepochodila som. Pri tej ponuke sa ale ani nečudujem, že sa nikomu nechce vyrábať a konkurovať...

090255
19. apr 2021

@galganka tak ja som mala kočík aj z Poľska a potom aj ten Slovensko Česky vyrábaný v Číne ale ten prvý bol fajn a druhy no nič moc teda nebol zlý len mne nevyhovoval a nakoniec mam úplne iný a som spokojna...

zazrak89
7. máj 2021

nie na slovensku nie je ziadný vyrobca , bud polsko alebo cina

sterea
7. máj 2021

Dema Senica vyrába kočíky, majú aj svoju predajňu.

zazrak89
11. máj 2021

@sterea uz davno neexistuju

sterea
11. máj 2021

Tak to je škoda, nevedela som že ich prestali vyrábať.

nika82
11. máj 2021

@zazrak89 Dema este funguje , ale uz len cyklo

nika82
11. máj 2021

este ked tak cesky Patron https://www.patron.eu/cs/baby

zazrak89
15. máj 2021

@nika82 tu sa pytali na kočiky nie na bycikle

nika82
15. máj 2021

@zazrak89 a co teraz jakoze ? no nist