Ahojte, riešim teraz taky problém mám kocik svoj v top stave po synovi kocik bol používaný asi len 7 mesiacov. Značka Coletto florino new. Nič mu nie je, nemá žiadne závady, ale vybrala som si ho skoro pre 4 rokmi, takže ten dizajn je už taky starší ako tieto nové kočíky. Úprimne moc sa mi už nepáči, neviem ze ci si ho mam nechať zas len na dobu kým bude bábätko ležať a potom si zas kúpiť novy sportiak ako pri synovi. Alebo predať tu 3 kombináciu a synov sportiak a kúpiť nejakú 3 kombináciu novú modernú, ale neviem ze ci je aj taky kocik ktorý sa dá s tou športovou časťou celý zložiť. Nakoľko veľa cestujeme, hladam niečo spratne do auta a nerada by som zas kupovala 2 kočíky. Trojkombinaciu zvlast a sportiak zvlast. Alebo si mam nechať na tých par mesiacov ten co mám a nevymyslat a potom si kúpiť novy sportiak. Prikladám fotky toho môjho kočíka.
Ahoj my máme tento a tam sa dá poskladať športová časť v celku Joie Finiti Signature
Ja by som si ho na tvojom mieste toho pol roka nechala. Ja som tiež nekupovala nový model kočíka, tiež sa mi prestal páčiť. Zvažovala som ho predať, ale nakoniec som sa rozhodla nechať ho. Kúpila som si novy športový a je hrozny, neodpruženy, pritom písali, že odpruženy je, hrozne sa s nim manipuluje aj ked krásny. Takže nie všetko pekné a moderné je aj dobré ;) No ten starší typ splna všetko, dobra manipulacia, nehrká, odpužený, akurát dizajn sa mi prestal páčiť🙂
@erikahun skúšala som ho predať ale je ti veľmi ťažko s kocikmi keď nechceš dat skoro novy kocik za 100 eur a ešte keď to nie je taka známa značka,ale je super bola som s nim spokojná. Neviem prečo pri synovi som to vôbec tak neriešila do prvého obchodu kde sme prišli som si kúpila kocik. Vôbec som nemala vtedy ani ponatia o značkách aké sú, až potom na ihrisku keď som si začala kadejaké značky všímať, tak som začala špekulovať 🤣
Ja mam po synovy anex cross,tiež siva farba a nepredala som to, využila som to aj pri malom.,kašlat na dizajn,hlboķú časť aj tak dlho nevyužiješ, a potom si kúpiš daaky moderný športový kočik.
Ja som k tomu kupovala easywlker miley, lebo sa to da používať od narodenia a vela som cestovala s detmi ku lekarom, je to velmi praktický kočik ktory ma aj zabudovaný ochranný obal a traky na nosenie
@erikahun a aký model neodporúčaš? Ja som si potom pre syna kupila petite mars move to bola vtedy novinka, bol aj lacný a my sme s ním prešli všetko . Ci pláž, lesné cesticky, mesto no všetko a nehrka ale je pravda ze sme ho zas nevyuzivali každý deň. Ale je vpohode, až na tie kolesa penové ale za tu cenu. Známa ho ale ma tiež a ona ho ma vyhrkany ale zas ona s nim behala nonstop aj keď len po meste, ten náš zvládol kadejaky teren 🤣
@ildiko36 vyzera super, nie je to len taky kocik do mesta keď ma také malé kolieska ?
My máme kočík HAUCK UpTown Melange Rose. Veľmi pekný došiel aj čo sa týka poskladania, velkosti a celkovo je primeraný, pekné polohovanie, no kolieska naprd, neodpruzeny, velmi ťažko sa dvíha. Mne tam to odpruženie veľmi chýba🙂 na starom mame gumene kolieska a je odpružený a je v porovnaní omnoho lepší. Ked sa rozhodnes pre nový kočík, určite chod aj do predajne a poskúšaj si ho :D My tiež využívame kočík denne🙂
Chápem, ja kým som porodila sa mi prestal páčiť :D takže rozumiem :D ale to je tým, že porovnávame, keby sme iný na výber nemali, tak by sme ho ospevovali aj čo sa týka toho, ako vyzerá🙂 ver, že tento vás ma väčšiu vaničku ako niektoré kočíky - najnovších modelov :D My sme našu hlbokú časť využili do 10 mesiacov :D
Tak do lesa s tym nechodim ale v dedine u starkej kde neni 100%asfalt nemam problem prejst s kočikom.
Je to do 22kg, lahký, ma len 7kg s jednou rukou viem poskladať aj rozložiť , dať dať do úplného lahu, a od anexu vajicko tiez mi pasoval na ten kocik bez nadstavca, krasne som to vložila do kocika a stabilne to tam aj ostalo.
Na rychlo som len tuto fotku nasla, ked sme boli u lekara
V zime som len na rychle vybavenie do mesta alebo behanie ku lekarom som použivala, v aute zobere malo priestoru, aj pod vajicko pod sedadlom sa zmestí.Na dlhšie prechádzky som pouzivala v zime sportovú časť od anexu.Ked vela cestujete alebo chodite na dovolenky je velmi praktický kočik.
Kúpte Zopa move športiak a kroku dokúpte vaničku a vajíčko ..vyjde to lacnejšie ako 3kombi
ja by som si kúpila športiak nový praktický na cestovanie časté a na hlboký vydržala už s týmto, keď ho už máte a potom buď predala alebo využívala na ničenie v teréne ak máte blízko do prírody 🙂 môžeš si trebars aj spísať požiadavky a napísať do kočíkovej poradne alebo si tam prezri otázky na skladné športiaky ... väčšina nových modelov šporťákov sa skladá vcelku
Hlavne nekupuj novú trojkombinaciu ale kúp kvalitné vajko a k tomu kočík. Vajíčka z trojkombinacii sú v 95%pripadoch šmejd.
Ja som sa zamerala na to že chcem super športiak a hlboku korbu k tomu. Kúpila som joolz hub plus -vanicka vydržala 8,5m a sportak sa skladá v celku za mňa super kočík. Síce drahši ale kvalitný. A vajko sme kúpili samostatne Cybex aton m a myslím že do 1,5roka vydrsi má super testy aj hodnotenia..
Keď aj spratný, tak Britax B-motion plus, da sa k nemu dokupit vanicka, nevyhodou je, ze je mala. Ja som uz pri druhom spokojna z ABC Desing Salsa Air, ale je tazsi, ked sa sklada so sportiakom a dava do auta. Ale mne to nevadilo.