Je ťažké sa rozhodovať pri výbere kočíka len podľa obrázku z e-shopu, či z katalógu. Prečítala som už aj mnoho recenzií, ale potrebujem si kočík jednoducho odskúšať, inak ho nekúpim. Preto prosím o info v ktorých mestách na strednom Slovensku je naozaj široký sortiment a je z čoho vyberať. Konkrétne by som si rada pozrela a odskúšala Gesslein F6 a Hartan Racer GT. Kto vie v ktorej predajni sa dajú vidieť?
@loulou02811 ahoj, v tom zvolene mali jedného hartana a mávajú ich len v prípade záväzných objednávok. ak sa tam rozhodneš ísť, určite by som im najprv zavolala, či niečo z toho, čo máš vybraté, vôbec majú. slušný výber je v babysvete v banskej bystrici na huštáku v budove OCA. ale aké majú tam značky, to neviem.
@patesladko
Ďakujem za tip, volala som do ZV a majú teraz vystavený Topline S, Racer GT a Lite XL. Tak to pôjdem omrknúť 🙂
vo zvolenskom retail parku (pri veľkom tescu) otvorili nový babymarket.. nebola som sa tam ale zatiaľ pozrieť, čo tam majú za kočíky.. možno tam treba skúsiť najprv zavolať 🙂