Zienky prosim poradte, tych znaciek kocikov je straaasne vela, ktora je najlepsia podla vas najlepsia dvojkombinacia a preco? Ake su vase skusenosti? Zhanam nieco lahsie, skladne, prakticke, s cim sa dobre manipuluje. Dakujem 🙂
@kubkovamama dakujem popozeram, je prosim ta vanicka vhodna aj pre zimne babatko, zmesti sa do vanicky aj fusak? Citala som, ze vanicka nie je najvacsia 🤔
@malebiele my mame Easywalker Harvey 2, terenne kolesa vhodne aj na prirodny teren, ci rozbite bratislavske chodniky, lahky, spratny, jednoducho sa sklada do auta, fusak som mala od Elodie details, v pohodke sa zmestil...
@nickpick jaaaj tento sa mi paci...keby ste vedeli dievcata aka som nahnevana a smutna...kolko som pozerala kociky a kupila som nakoniec taky smejd...preco ked clovek nieco hlada tak nemoze najst aked uz ma kupene tak zrazu same dobre veci...
@malebiele dvojkombinacia je kocik s vanickou a sportovou castou, nemusis dokupovat nic, dokupovali sme len vajicko - autosedacku Maxi Cosi (aby si ho mohla nasadit potrebujes adaptery, tie ti predaju tam kde kocik, alebo vajicko), kocik aj spominane vajicko sme kupovali v predeti.sk, kocik je vo viacerych farebnych kombinaciach, myslim ze maju uz aj novsie typy...
@malebiele ano, urcite v pohode aj pre zimne babo, vanicka ma 74x33-34. Najvacsie polske alebo napr.Cam ma 78.Tak neviem,ci tie 4cm spravia az tak vela.Strieska ma aj vysuvatelny silt.Ked sa ti narodi december,januar,fusak urcite ano a na jar a leto/este jesen bez fusaku babatko vojde.Tych 6-8mesiacov vanicku isto vyuzijes
@kubkovamama a prosim ta so sportovou castou si ako spokojna?
@malebiele vysoka opierka,52cm,to som chcela,lebo v predchadzajucich kocikoch mi deti uz po roku dreli hlavou striesku.Polohuje sa packou,nie pasikom,strieska sa da rozzipsovat,ma sietku na leto,sklada sa spolu so sedackou,jedine nanoznik si musis dokupit aj plastenku,nanoznik je iba k hlbokej casti.Da sa dat do uplneho lahu a opierka noziciek sa da este vydut nahor,napr v lete pre male babo ked uz nechces používať vanicku mu to tak chrani nozky.Mozno je na moj vkus sedak trochu plytký,tie boky mohli byt trosku vyssie,no neviem,zas uplne "ponorene" je dietatko asi ozaj iba v tych velkych polskych
@kubkovamama dakujem a prosim ta napri. Moon nuova si nemala? 🙂
@malebiele bola som kuk moon nuova city,zdal sa mi dost mohutny a na vanicke mi vadila mala strieska bez sietky,bez predlzenia.Aj moon lusso som zvazovala, tam je vkladacia taska, len uz sa neda asi nikde kupit.A ma male predne kolesa,asi skor do mesta,neviem,to mne by asi vadilo,ale vsimla som si aj tu na mk,ze baby su spokojne s moon.Mali sme moon flac sportak a bol ozaj kvalitny,ziadne vŕzganie atd,materiál tiez fajn,tak znacka asi bude dobra
@malebiele skus aj tu do poradne kocikov napísať alebo kukni kocikopediu,je tam kopa recenzii
@kubkovamama tak sme nakoniec kupili ten Mutsy, verim ze budeme spokojni ako ty 🙂 len prosim ta, nevies ako sa brzdia predne kolesa? zabudli sme sa spytat, vraj to ide, ale neviem nikde na nete najst ze ako, tak ci neporadis 😀
@malebiele myslíš asi zaaretovat?nad kolieskom v tej plastovej časti je umiestnena taká mini časť cca 1cm-2cm,úplne to splýva v tom plaste,iba stlačíš alebo vyklopis?Teraz neviem😄 Skoro tak isto aj dáš koleso dole,tam je ten dielik zvnútra smerom ku konštrukcii.Ale origos brzda je iba na zadné,neviem o tom,že predné sa dajú zabrzdiť zvlast
@kubkovamama koleso sa nam podarilo dat dole, tak skusim pozriet..ale pan co nam predaval kocik hovoril, ze predne sa daju nejak zablokovat alebo co, aby isli len teda dopredu a nie do stran, tak toto som myslela 🙂
@malebiele ahoj, my cakame 4te, teda 2 vlastne tie mam odkocikovane asi na 25tich kocikoch. 😂 Teraz som uz vyberala maximálne starostlivo,predtym som sa aj parkeat sekla a narychlo predavala.Splnal kocik presne ako ty pises lahsie,skladne prakticke, plus viem,ze budem chodit vela peso po roznych terenoch,po dedine,meste,obchodoch(preto aj kompaktnost a zaroven nech aj nieco vydrzi) Kupila som po dlhom zvazovani Mutsy Nio.Bezudrzbove kolesa,paradne skladanie,vanicka dlha aj pre zimne babo, sportova cast do uplnej roviny az 90cm,velka strieška oproti predchadzajucim modelom.Je trosku tazsi kvoli tym plneným kolesam,ale to mne zas neva,tie kolesa a odpruženie boli moja hlavna poziadavka.Tichucky, pevny.Ovlada sa lahunko skoro jednym prstom.Velky kosik.Rucku vysunies cca o 20cm aj pre velmi vysokych rodicov.Pamatove tlacidla na nakliknutie vanicky a sedaku,nemusis sa s nicim nadrapovat a obchadzat kocik zo všetkých strán ked si chces prehodit sedacku.Krasne prirodne farby a super materiál na udrzbu,ja mam olivovozeleny.Prebalovacia taska sa da zvacsit na megavak.Tentokrat som konecne spokojna na 100%