Ktorá je najľahšia vanička / autovanička na kočík?

yuyka28
5. júl 2011

Ahojte maminky, poraďte najľahšiu korbičku na kočík- najlepšie autovanička, budem ju aj s babatkom nosiť piatimi schodiskami 😠 veľmi mi pomožete lebo na internete sa vačšinou hmotnosť jednotlivých častí kočíka neuvádza ☹ Ďakujeem 🙂

vulka
5. júl 2011

My máme kočík jané powertrack(je to starší model) a tá vanička mi príde fakt ľahká(cca 4kg).

yuyka28
autor
6. júl 2011

@vulka presne pozeram aj kociky Jané, dobre vyzera autovanicka matrix light ale tiez nikde info kolko vazi... 😖

vulka
6. júl 2011

Kukni na mimibazar. Tam viacero ľudí predáva ten matrix. Určite niekto vie aj váhu.

babulina
6. júl 2011

ja som mala pegperego porte enfant vanicku, a to malo nieco okolo 4.5kg, nerozmyslala si teoreticky aj nad fusakotaska napr ako ma gesslein?

dosa
6. júl 2011

nosila som maleho vo vanicke na tretie poschodie. hoci vanicka bola lahka, babatko rastlo a neberalo na hmotnosti a casom to uz bola celkom dobra hmotnost na vlacenie... tak som vymenila kocik a kupila taky, kde je miesto vanicky prenosna taska (fusakotaska)... bola to parada. a neskor sa dala taska prerobit na fusak, takze vyuzita bola aj dlhsie...