Ahojte, prosím vás ktorú farbu by ste si vybrali z týchto dvoch? Neriešte značku ani typ kočíka, čisto farba. Neviem sa naozaj rozhodnúť, obidve sa mi páčia. Rozmýšľam aj z hľadiska údržby, či ten modrý nebude stále špinavý..
To teraz na leto? Ber do úvahy aj že slnko môže vytahat farbu na strieske tmavého kočíka
Čierny kocik je pre mna truhla, hrôza .. ten šedomodrý je krajší
@petronellla87 no kupujem ho tento týždeň ale budeme ho používať samozrejme dlhšie, veď aj nad týmto premýšľam či mi nevybledne alebo v ňom nebude teplo
Ja mam talos sky blue a vyzera perfektne nazivo, ovela lepsie ako cierny.
@zaphyra anoo naživo sa mi hrozne páčil, nešpiní sa ti moc? Moje dieťatko ešte nesedí, len už vo vaničke byt nechce tak preto idem kupovať ale zároveň aby bol na dlhšie obdobie. Si s ním spokojná? 🙂
Páči sa mi ten vľavo 🙂
Modrý, bez váhania
Nikdy by som nekupila čierny kočík
Tiez som uvazovala nad tymto kocikom, ale tie farby sa mi nepacili. Resp. ta modra je pekna, ale nesedi mi tam ten sedy ram. Chcela som s ciernym ramom a s ciernym ramom tam bol tusim len celo cierny kocik. A cierny kocik som tiez nechcela.
Ja som ho kupovala presne z toho isteho dôvodu ako ty. Len aby si nebola nemilo prekvapena ako ja 🤣mne ho mala absolutne neakceptuje,lebo z neho dobre nevidi. Akceptuje mi sportiak, co som mala pôvodne kupeny, lebo je to vysoke korytko s novorodeneckou vlozkou a tam vidi co potrebuje 🤣 ale kocik je za mna skvelý a urcite ho využijem ked zacne sediet. Prejde perfektne teren. Strieska je super a aj vodeodolna, takze vydrzi aj jemny dazd. Ma celkom vysoku vahu, no ovlada sa perfektne jednou rukou, ide uzasne lahucko. A farba je super, urcite lepsie ako cierna, na ciernej vidis kazdu smietku praveze.
Modry
@diewcatqoo ano, tiež sa mi viac páči čierna konštrukcia a čierne madlá, škoda že sa to nedá kombinovať ako pri Priame 😕 ale asi to prežijem lebo tá modrá mi hrozne padla do oka
@zaphyra vieš čo, ja mám hlavne vaničku od známej a je už riadne zničená a hanbím sa s ňou už chodiť preto chcem konečne nový ale vaničku sa mi už asi neoplati kupovať 😀 (malý bude mať 5 mesiacov). Tak vyskúšame. Ešte som rozmýšľala, že mu kúpim vložku do neho tú Newborn nest od cybexu, ale najprv uvidim ako v ňom bude bez nej. Predtým som chcela Balios, ale keď som ho videla a porovnávala s Talosom na predajni tak Talos jednoznačne vyhral. Ten Balios úplne maličký, úzky priestor na sedenie, krátka strieška, menšie kolesá. Možno teraz by mu viac sedel, ale ten Talos podľa mňa dlhšie využijeme a hlavne tá strieška je top za mňa, aj keď vyzerá trošku ako stan 😀
Ja mam tiez talos (len sportovy), ak mate velky kufor, tak super kocik, moja dcera do neho tiez isla ako 5m do uplneho lahu najprv a uplne v pohode to bolo🙂 urcite by som sla do modreho 🤩 ja mam sice cierny, lebo mam k nemu komplet doplnky z kvetinovej latky s ciernym podkladom (taka bola predstava, takze tam farba bola jasna), ale tato modra je kraasna 👍🏻
Za mna urcite ten svetly. Ozaj pekny.
@anavixy ano mame veľký kufor 😄 váha mi neprekáža, chcem aby čo najdlhšie vydržal, síce často chodím autom ale aj teraz kočík s vaničkou mám ťažký a už som sa naučila 😀 modrý je krásny, vidim že všetci by zvolili ten a asi ma aj presvedčili 🤩
Tiež som za modrý, je pekný.
Sivý jednoznačne a nechceš niečo veselšie
Sivy
Obe sú krásne, moderné. Ja mam čierny už rok, nie je vyblednuty ani trochu, čiže toho by som sa nebála. Ale aj modrý je krásny. Ťažké rozhodovanie 🤣
Čierny sa mi nepáči žiaden, ten druhý je veľmi pekný, ale pravdaže sa zašpiní 😀 mala som podobný, ešte o niečo tmavší a všetko tam bolo vidno, ťažko vybrať
Inac ja mam podobnu farbu kocika ako je ten svetly a co sa tyka zaspinenia, tak teraz tie latky na kociky robia povacsine take, ze staci utriet vlhkou handrickou 🙂
Ja uz by som nejake vlozky neriesila, my sme ho tiez kupovali cca v tom veku. Anov porovnani s baliosom vyzera aj podla mna ovela lepsie. Co ja ale paradox, tak loznu plochu maju prakticky rovnaku, to je len ocny klam ze balios je menší 🤣 je tam asi 1cm rozdiel. A spratnost asi zalezi od nárokov, my mame druhy kocik stokke trailz terrain, tak aom z tohto hotova ako dobre sa zmesti do kufru 🤣a inak v porovnani so zlozenym baliosom tam tiez nie je velky rozdiel. Obzerali sme obidva, ale nakoniec strieska a kolesa vyhrali.
@zaphyra aj keby to bol očný klam, tak minimálne tá obrovská strieška je top a tie lepšie kolesá 😀 síce bývam v meste ale dosť často chodíme do prírody, na hrádzu, k babke na dedinu čiže chcem mať kočík ktorý zvládne všetko a nie len rovný chodník 😄
Čierny keď v bledne, bude škaredý, na svetlom to tak vidno nebude. A vyprať sa hádam dá.