Dobrý deň mamičkyemoticon
Chcem Vás poprosiť či niektorá z Vás nemá skúsenosti s týmito typmi golfáčikov, značky: Značky: Caretero Gringo a 4baby SHAPE 2013. Chcem si kúpiť len neviem sa rozhodnúť ktorý bude lepší pre maličkú a hlavne pre mňa, hlavne výškovo aké sú ja mám 178cmemoticon A chcem vedieť či obidve sa dajú dať do polohy ležmoemoticon Ďakujem za odpovede a prajem krásny deň.
Tak mne osobne sa napríklad s takýmito golfkami chodilo velmi zle. Mala som dvoje a oboje boli na prd 😀 Vadí mi hlavne skladanie "na dáždnik" - su velmi dlhe po zložení.
Vyhovovali mi moon, alebu buggster, chvália si aj nunu (pridávam foto).
Z takáhoto typu ako si ty vložila fotky si chvália maclaren 😉 no ako bolo spomenuté vyššie, najlepšie je behnuť do obchodu a poskúšať všetky čo tam maju 😀
Tak ja mám doma golfáč caretero. síce je to iný typ mám Caretero monako, ale na tento tvoj sa dosť podobá. Som s ním nadmieru spokojná. ak by si chcela vedieť niečo bližšie, tak sa ozvi. Inak je tu ešte jedna známa na koníkovi, tá má caretero alfa a tiež si nevie vynachváliť.
Ahoj,vyberala som na nete presne medzi tymito golfacmi 🙂 ale kedze nazivo som Caretero nikde nevidela a Shape maju v jednom obchodom retzci s hrackami,tak sme ho kupili a presne v cervenej farbe 🙂. Vyberat bol so mnou manzel,na predajni mali aj ine kociky,ale tento mi schvalil,ze z tych,co som vyberala a mali,sa mu tento po technickej stranke najviac paci.mame ho asi mesiac a sme spokojni.mame ho stale v aute a uz len sup ho vyberiem,ked sme v meste.da sa dat do uplneho lahu,vyuzili sme len1x na dovolenke ale mala sa pohodlne vyspala a to spava na boku,bruchu,tak sa otocila na bok a bolo.niektore kociky maju dlhsie striesky,co tento nema,ale da sa dokupit univerzalna clona,alebo 1plienocka so stipcami to tiez spravi.mne sa velmi paci,velke okienko na strieske na pozorovanie mojej nezbednice.vyskovo mi vyhovuje,mam 172cm,tiez som hladala nieco vyssie,manzel ma asi tak ako ty a vravi,ze v pohode.ale najlepsie je pozriet osobne,kazdemu sa paci a vyhovuje nieco ine.pacili sa mi na zaciatku vyberu aj ine,ale nazivo,nic moc a to boli drahsie ako Shape.mam aj foto,ako tam mala spi,ale nejak mi cez mobil nechce nacitat
@drobcek26l das mi prosim ta kontakt na tu znamu, ktora ma caretero alfa? my nad nim rozmyslame 🙂
nebolo by lepšie keby si išla do najbližšieho obchodu a vyskúšala si osobne, ako sa ti drží, či hrká, či je vhodný k tvojej výške, či sa malej v ňom bude dobre sedieť? Vyskúšaš si polohovanie, skladanie.....Napísať ti môžu čo chcú, stále to budú len subjektívne názory, ale ty budeš s tým kočíkom chodiť 😉