Kto daruje alebo lacno predá kočík a vecičky?

petkatvrda
6. sep 2012

Kto daruje alebo lacno predá kočík a vecičky pre budúcu maminu.Termín mám už v októbri a nemám nič kúpené a nemám nato ani dostatok financií keď je to všetko tak strašne drahé.A ja žijem len s materskej. ☹ Budem vďačná za hocičo

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenka.s
6. sep 2012

suhlasim, na toto sluzi bazar

stanislavao
6. sep 2012

hladajte v bazari, su mnohe izneraty aj "darujem" pozrite aj ine bazariky. a uz dost neskoro. davate si nacas. ved kym to vsetko nakupite, poperiet,e pozehlite. stihnete to?

zuzanocka
6. sep 2012

https://www.modrykonik.sk/bazar/
inzeraty si mozes zoradit od najlacnejsich..

ivett1
6. sep 2012

@petkatvrda ahoj, klikni si na Bazár a pozri si kategóriu balíky oblečenia a potom kočíky a fusaky...vpravo máš okienka cena od ...do....skú si dať od 0 do ...určite niečo nájdeš a môžeš si vybrať... 😉

katren
6. sep 2012

no neviem, ale z coho si zila doteraz??? z materskej asi nie, bo matersku za tento mesiac dostanes az buduci....nejako mi to terminovo nevychadza 😅
ale ako pisu kocky, pozri bazar a zorad si od najlacnejsieho 😉

rora
6. sep 2012

nic ine len bazar ti tu nikto neporadi 😉 @katren a kto ti povedal ze uz davno nie je na materskej?? ja som isla v 31tt

katuska169
6. sep 2012

ked chcete kocik mam ten vam darujem je to trojkombinacia a klasicky ale ak by ste chceli tak si musite prist pre n 🙂je zelenej farby🙂ja ho mam kusok od trnavy v opoji

evulilik
6. sep 2012

A čo čakáte ?

janinah
6. sep 2012

však každú chvíľu môžeš rodiť,čo ti neželám ešte,ale nikdy nevieš čo sa stane...doteraz čo si robila? hľadaj aj na bazos.sk, a rovno na tvojom mieste hľadám balík vecí pre babetko, keď budeš pokupovať po kuskoch jednotlivo a potom prať,chystať,tak minieš veľa času..

mamkabeika
6. sep 2012

Ja idem darovať kočík, ktorý sme tiež dostali, takže neviem či by si chcela kočík už po dvoch detičkách, aj keď môj drobec ho veľmi nevyužíval, mali sme dva. Je oranžovo-béžovo zelený

danusskaaa
6. sep 2012

Ahojik ja ti rada darujem par veciciek. napis mi adresu do IP. a ak mozem vediet aj co cakate, lebo ja mam skoro vsetko dievcenske-po dcerke.

slavinka9
6. sep 2012

keby si si dala aspom namahu a nemala totalne cisty profil mozno ti aj niekto nieco posle. nevravim ze si podvodnicka ale uz som sa par krat nachytala na takuto prosbu. ja som poslala podarovala a nakoniec som to vsetko nahodou nasla na bazare u jednej milej mamicky na predaj samozrejme s inym menom.... 😠 😠

luga
6. sep 2012

mam za krabicu roznych veciciek na donosenie, tak ak mas zaujem, napis IP

mandarinka1983
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
medinila
30. dec 2012

Mandarinka1983 nemozes si dovolit kupit kocik,tak preco potom predavas vo svojich inzeratoch kocik?????????????????????

teddynko
30. dec 2012

mandarinka.. takýto "inzerát" by tu mohol napísať každý.. a veru ten kočík, čo predávaš? Neviem, či veriť takýmto prosbám.. ☹ PS Nauč sa prosím Ťa pravopis, ledva som to po Tebe vylúštila...

happymom
30. dec 2012

Ahoj aj ja mam nieake vecicky po dcerke krore by som darovala napis do IP Diky 🙂

mandarinka1983
10. jan 2013

gdo daruje jocik ja ma matersku ale malicka ma asmu ani naseba si nic nekupime a sme hori kaz titden a sme pretim bivali na ulicu pomoste midakujem vam 13 mesiacom bude mat dakujem