Korýtkový športový, áno či nie?

michaela101212
30. apr 2019

Dobrý deň, je korýtkové sedenie vhodné a boli ste spokojné? Vaše rady a skúsenosti 😇

modrinkaa
30. apr 2019

Pripájam sa tiež ma to zaujíma 🙂

alica_matejka
30. apr 2019

osobne ti poviem tak, ze sa mi to teda vobec nepaci a myslim si, ze ani pre dietatko a jeho chrbat to nie je nic moc. minule sme videli maminku s takymto kociarom a to dieta teda nejak uvolnene tam vobec nevyzeralo

michaela101212
autor
30. apr 2019

Ďakujem za názor. Osobne si myslím, že keby bolo dieťatku nepohodlne alebo by sa necítilo v kočiku uvoľnene a pohodlne dalo by to najavo🤔🙂
A názor niekoho kto korýtko použiva? 😇

selest
30. apr 2019

Osobne si myslim ze skor nie. Mame taky kocik pouzivame, sportovu cast asi od 5 mesiaca a teraz ma 8 a uz by som chcela novy. Asi kym bol maly malinky, ze sice uz sedel, ale este predsa len nie tak ako velje dieta, tak mu to korytko vyhovovalo. Nesmykal sa z kocika ale zas ked zaspal a dala som ho lezmo tak sa dost mrvil a myslim ze tie nohy mat tak hodinku dve vylozene nieje bohvieco. Podla mna na spanie urcite nie a tiez pre vacsie dieta nie. Skor pre babatko kym este nesedi poriadne a das ho do takeho polo sedo lahu ze aj kuka von aj lezi..

lubik87
5. máj 2019

@alica_matejka vôbec nemáš pravdu ..čo by tam mohlo byť zle na chrbticu ?veď ma bábo vyložené nohy ako keby na vankúši ..ty keď si lahnes na gauč a podložia nohy vankúšom alebo vylozis na stôl tak si kazis chrbticu ? Radšej sa spýtaj tej mami s takým kočíkom ako myslím si že sa.tvarilo že.mu tam nieje dobre :P

lubik87
5. máj 2019

@michaela101212 u nás mal syn korytkovy aj dcérka má ..ona.napriklad cez obed v kočíku spí aj cez 3 hodky.a teda netvári sa že jej vadí...skôr ma.problem.pri klasickom ..predsa je zvyknutá že má nohy hore tak pri klasickom si preloží nohy cez.madlo :D za.mna určite áno ...ale najprv si zisti aká je sedacia začať široká a.hlboka poväčšine tie kočíky čo sa z vaničky prerobia na športiak.maju sedačku časť úzku dosť .

lubik87
5. máj 2019

@selest bábätko nemá čo robiť v športovej časti keď nesedí a určite nie v korytkovom samozrejme že sa mu tam nepáči . Inak ja vám nerozumiem s tými vyloženými nohami ...veď to je tá najpohodlnejšia poloha keď si môžem vyložiť po chôdzi nohy vyššie ....prečo by to malo byť pre.doeta.skodlive 🙈

selest
5. máj 2019

@lubik87 nase babatko sedi samo od 5 mesiaca. Ked sedi v kociku je to v pohode pisala som o tom ze mu je nepohodlne ked lezi. Nas maly sa proste rad vystrie na rovne ked spinka

selest
5. máj 2019

@lubik87 skus si vecer lahnut a k zadku si daj tolko vankusov aby si mala nohy skoro do praveho uhla "pohodlne vylozene" a skus tak spat na chrbate aspon hodinku dve. Ja by som sa zblaznila. Ale urcite zalezi aj od dietatka, mozno niektore deticky maju tu polohu radi.

karajazviny
5. máj 2019

Práveže do ,,korýtka,, môže ísť dieťa omnoho skôr ako začne samo sedieť...od toho je tá ,, druhá,, poloha...za mňa korytkove sedenie úplne super...naštudujte si teóriu, potom to skúste v praxi a zistíte, že komentáre typu ako je to škodlivé, nepohodlné a neviem čo, sú úplne na smiech...preto by značky, ktorých sa kočiare predávajú za 1000€+ robili športové sedenie korytkove, aby ich nikto nekupoval lebo deťom škodia 🙈 v žiadnom kočiari nemá tak dieťatko odľahčenú záťaž na chrbticu ako v ,, korýtku,, a to je jedno akej značky a ceny...

karajazviny
5. máj 2019

@selest a vy nenápadne nazrite do kočíka, keď uvidíte kočiar s korytkovym sedením, že ako tam to dieťatko vlastne leží 😊 lebo zjavne máte mylnú a zavádzajúcu predstavu, keďže kážete niekomu
,, poskladať,, zadok...😊 predpokladám, že vy určite spíte celú noc vystretá ako ,,lata,, a vôbec si nekrčíte nohy?!

selest
5. máj 2019

@karajazviny mam taky kociar a mam v okoli maminky s kocikmi roznych znaciek tak aku taku predstavu mam. Citajte s porozumenim alebo citajte 2x. Pisem o tom ze kazde dietatko je ine a treba ratat s tym ze sa tam vacsiemu dietatu uz pacit nebude tak ako sa tam paci este babatku ktore je prirodzene schulene. A teda ze je to kocik na chvilu. Ked dam chrbtovu cast do leziacej polohy, stehna su skrcene dohora skoro do praveho uhla. Ja ked spim skrcim a vystriem si nohy ako sa mi paci a to iste sa snazi spravit moje dieta v korytku a ked mu to nejde dviha ritku a budi sa... chapem ak vy a vase dieta stes korytkom spokojne. Ja som len napisala ako korytko vnimam ja a moje dieta pretoze sa na to zadavatelka pytala..ci je skodlive alebo nie som nestudovala a ani som o tom nepisala

karajazviny
5. máj 2019

@selest ja som to nemyslela v zlom 😊 o to som prekvapenejšia, že ho využívate a máte taký názor (ja vám ho samozrejme neberiem😇) Tak to bude asi tým, že kočíku neveríte a neverí mu ani vaše bábo 😊

lubik87
5. máj 2019

@selest predstav si že máme polohovateľnu posteľ a aj teraz mám nohy podložené asi o 30 CM a je to pre.mna pohodlné chodí k nám spavat aj syn keď ho bolia nôžky a pýta aj on takú posteľ :D keďže cez deň veľa stojím tak mi to doporučili aj dr . Najprv si to vyskúšaj potom lamentuj lebo porovnavas hrušky s jablkami ...🙂

lubik87
5. máj 2019

@selest a ešte dôležitá vec záleží aký máš korytkovy kočík či je.to korytkovy naozaj alebo ten skladací akože sportiak lebo to sa nedá absolútne.porovnat ..sklon , hĺbka sedú ,ľahu ..ja mám sportika. len korytko žiadna skladačka môžem ho odporúčať

selest
5. máj 2019

@karajazviny v pohode. Ja som mu verila ked som ho kupovala. On bol aj super na par mesiacov ale moje besne dietko zmenilo nazor😂ale urcite aj zalezi ci si kupite drahsi pohodlny kociar alebo lacny dzad ako som kupila ja😂

selest
5. máj 2019

@lubik87ja ti to neberiem. Ja len pisem ze lezat na rovnom je fajn. Nozky si vylozit moze ak chce a nemusi ked nechce.

lubik87
5. máj 2019

@selest no pozerám že máš teda tu hrackarsku variantu to sa nedivím že chces.menit ..to je fakt kočík tak ani nie do roka lebo začne byť babu malý...to potom vypadáva aj zo sedenia..mala som tú česť svokra taký zaobstarala a to bol teda 😬

selest
5. máj 2019

@lubik87 hej mam taku hrackarsku hrkalku ale zas maly je slizik a sedi tam spokojne, skor ked spi sa mu ta skrcena poloha nepaci. On uz aj ked zaspi na rukach tak sa potom pyta polozit lebo sa chce vystriet.Kocar velmi nepouzivam ale novy sportak budem urcite kupovat bez korytka

lubik87
5. máj 2019

@selest o i sú super na tie prvé mesiace presne keď sa aj nakloní vo vanicke bábätko ...ja mám joie ten je klasický ale.mala.v ňom ani za.svet nechce spať ...stále dáva hore nôžky už.je zvyknutá zase tak ...