Dobrý deň, je korýtkové sedenie vhodné a boli ste spokojné? Vaše rady a skúsenosti 😇
osobne ti poviem tak, ze sa mi to teda vobec nepaci a myslim si, ze ani pre dietatko a jeho chrbat to nie je nic moc. minule sme videli maminku s takymto kociarom a to dieta teda nejak uvolnene tam vobec nevyzeralo
Ďakujem za názor. Osobne si myslím, že keby bolo dieťatku nepohodlne alebo by sa necítilo v kočiku uvoľnene a pohodlne dalo by to najavo🤔🙂
A názor niekoho kto korýtko použiva? 😇
Osobne si myslim ze skor nie. Mame taky kocik pouzivame, sportovu cast asi od 5 mesiaca a teraz ma 8 a uz by som chcela novy. Asi kym bol maly malinky, ze sice uz sedel, ale este predsa len nie tak ako velje dieta, tak mu to korytko vyhovovalo. Nesmykal sa z kocika ale zas ked zaspal a dala som ho lezmo tak sa dost mrvil a myslim ze tie nohy mat tak hodinku dve vylozene nieje bohvieco. Podla mna na spanie urcite nie a tiez pre vacsie dieta nie. Skor pre babatko kym este nesedi poriadne a das ho do takeho polo sedo lahu ze aj kuka von aj lezi..
@alica_matejka vôbec nemáš pravdu ..čo by tam mohlo byť zle na chrbticu ?veď ma bábo vyložené nohy ako keby na vankúši ..ty keď si lahnes na gauč a podložia nohy vankúšom alebo vylozis na stôl tak si kazis chrbticu ? Radšej sa spýtaj tej mami s takým kočíkom ako myslím si že sa.tvarilo že.mu tam nieje dobre :P
@michaela101212 u nás mal syn korytkovy aj dcérka má ..ona.napriklad cez obed v kočíku spí aj cez 3 hodky.a teda netvári sa že jej vadí...skôr ma.problem.pri klasickom ..predsa je zvyknutá že má nohy hore tak pri klasickom si preloží nohy cez.madlo :D za.mna určite áno ...ale najprv si zisti aká je sedacia začať široká a.hlboka poväčšine tie kočíky čo sa z vaničky prerobia na športiak.maju sedačku časť úzku dosť .
@selest bábätko nemá čo robiť v športovej časti keď nesedí a určite nie v korytkovom samozrejme že sa mu tam nepáči . Inak ja vám nerozumiem s tými vyloženými nohami ...veď to je tá najpohodlnejšia poloha keď si môžem vyložiť po chôdzi nohy vyššie ....prečo by to malo byť pre.doeta.skodlive 🙈
Práveže do ,,korýtka,, môže ísť dieťa omnoho skôr ako začne samo sedieť...od toho je tá ,, druhá,, poloha...za mňa korytkove sedenie úplne super...naštudujte si teóriu, potom to skúste v praxi a zistíte, že komentáre typu ako je to škodlivé, nepohodlné a neviem čo, sú úplne na smiech...preto by značky, ktorých sa kočiare predávajú za 1000€+ robili športové sedenie korytkove, aby ich nikto nekupoval lebo deťom škodia 🙈 v žiadnom kočiari nemá tak dieťatko odľahčenú záťaž na chrbticu ako v ,, korýtku,, a to je jedno akej značky a ceny...
@selest a vy nenápadne nazrite do kočíka, keď uvidíte kočiar s korytkovym sedením, že ako tam to dieťatko vlastne leží 😊 lebo zjavne máte mylnú a zavádzajúcu predstavu, keďže kážete niekomu
,, poskladať,, zadok...😊 predpokladám, že vy určite spíte celú noc vystretá ako ,,lata,, a vôbec si nekrčíte nohy?!
@karajazviny mam taky kociar a mam v okoli maminky s kocikmi roznych znaciek tak aku taku predstavu mam. Citajte s porozumenim alebo citajte 2x. Pisem o tom ze kazde dietatko je ine a treba ratat s tym ze sa tam vacsiemu dietatu uz pacit nebude tak ako sa tam paci este babatku ktore je prirodzene schulene. A teda ze je to kocik na chvilu. Ked dam chrbtovu cast do leziacej polohy, stehna su skrcene dohora skoro do praveho uhla. Ja ked spim skrcim a vystriem si nohy ako sa mi paci a to iste sa snazi spravit moje dieta v korytku a ked mu to nejde dviha ritku a budi sa... chapem ak vy a vase dieta stes korytkom spokojne. Ja som len napisala ako korytko vnimam ja a moje dieta pretoze sa na to zadavatelka pytala..ci je skodlive alebo nie som nestudovala a ani som o tom nepisala
@selest ja som to nemyslela v zlom 😊 o to som prekvapenejšia, že ho využívate a máte taký názor (ja vám ho samozrejme neberiem😇) Tak to bude asi tým, že kočíku neveríte a neverí mu ani vaše bábo 😊
@selest predstav si že máme polohovateľnu posteľ a aj teraz mám nohy podložené asi o 30 CM a je to pre.mna pohodlné chodí k nám spavat aj syn keď ho bolia nôžky a pýta aj on takú posteľ :D keďže cez deň veľa stojím tak mi to doporučili aj dr . Najprv si to vyskúšaj potom lamentuj lebo porovnavas hrušky s jablkami ...🙂
@karajazviny v pohode. Ja som mu verila ked som ho kupovala. On bol aj super na par mesiacov ale moje besne dietko zmenilo nazor😂ale urcite aj zalezi ci si kupite drahsi pohodlny kociar alebo lacny dzad ako som kupila ja😂
Pripájam sa tiež ma to zaujíma 🙂