Ahojte, viete mi, prosim, poradit surodenecky kocik, ktory zvladne pohodlne odviezt aj vacsie starsie dieta, a zaroven sa zmesti do maleho bratislavskeho panelakoveho vytahu? je to vobec realna poziadavka? hlavnymi podmienkami su teda kompaktnost kocika, a tiez pohodlne sedadlo pre starsie dieta, ktore sa da dat do polohy na spanok a co najmenej obmedzuje kocikujuceho. Cakame totiz babatko a starsi nam spava cez den len v kociku. Dakujem velmi pekne za kazdu radu a realnu skusenost.
my sme maly BabyJogger City Select ale niesom si ista zeby sa zmestil do vytahu ak boli obe sedack zapojene. Tusim v tej dobe ked som ja riesial surodenecky tak som citala ze Bugaboo Donkey Duo sa zmesti.
Ja som kúpila nedávno bugaboo donkey, budem na ňom voziť 3 deti 🙂 jedno vo vanicke, druhé v športovej sedačke a tretie na skejtiku 🙂 a vieš ho upraviť na verziu len pre 1 dieťa, kedy sa dá celá konštrukcia zúžiť, keby už nepotrebuješ druhé voziť.
dakujem vam velmi pekne!!❤
@travelllerka a zmesti sa aj do uzsieho vytahu, ked su vedla seba vanicka a sportova cast? je sportova cast dostatocne priestranna pre starsie dieta? aj co sa tyka nosnosti? kocik som nevidela nazivo - je pohodlny aj pre vyssie osoby? na foto sa mi zda vanicka dost nizko, tak ci napr. aspon rukovat je dostatocne vysoko a priestor na nohy pre vyssie osoby. kupovala si novy alebo bazarovy? dakujem!
@sienna77 nikdy som s ním nebola vo mensom výťahu, neviem posúdiť, ale rozmery by mali byť na nete. Rúčka sa dá dať vysoko, ale ja som malá, takže zas neviem posúdiť 🙂 aj keď manžel si nesťažoval zatiaľ, keď premýšľam. Tie sportove časti sú určite o čosi užšie, keď napríklad porovnam, čo som mala bugaboo cameleon predtým. Možno ak ste vy veľkí a aj dieťa bude velke, tak Vám vyhovovať nebude. Ja mám drobné dievčatá 🙂 ja som kupovala nový, hlavne keď chcem na ňom povoziť 3 deti.
Ja som kúpila bugaboo donkey 3, ale teraz daka novinka dokonca vyšla, tu som tesne zmeskala 🙂 Bugaboo Donkey 3
@sienna77 za mna BabyJogger City Select 😉 zmesti sa aj do maleho vytahu