Kompaktný súrodenecký kočík

sienna77
13. feb 2022

Ahojte, viete mi, prosim, poradit surodenecky kocik, ktory zvladne pohodlne odviezt aj vacsie starsie dieta, a zaroven sa zmesti do maleho bratislavskeho panelakoveho vytahu? je to vobec realna poziadavka? hlavnymi podmienkami su teda kompaktnost kocika, a tiez pohodlne sedadlo pre starsie dieta, ktore sa da dat do polohy na spanok a co najmenej obmedzuje kocikujuceho. Cakame totiz babatko a starsi nam spava cez den len v kociku. Dakujem velmi pekne za kazdu radu a realnu skusenost.

katren
13. feb 2022

@sienna77 za mna BabyJogger City Select 😉 zmesti sa aj do maleho vytahu

dzina007
13. feb 2022

my sme maly BabyJogger City Select ale niesom si ista zeby sa zmestil do vytahu ak boli obe sedack zapojene. Tusim v tej dobe ked som ja riesial surodenecky tak som citala ze Bugaboo Donkey Duo sa zmesti.

katren
13. feb 2022

@dzina007 zmesti 😉 mam vyskusane na sebe 🙂

dzina007
13. feb 2022

@katren tak asi zas zalezi od vytahu. 😀

travelllerka
14. feb 2022

Ja som kúpila nedávno bugaboo donkey, budem na ňom voziť 3 deti 🙂 jedno vo vanicke, druhé v športovej sedačke a tretie na skejtiku 🙂 a vieš ho upraviť na verziu len pre 1 dieťa, kedy sa dá celá konštrukcia zúžiť, keby už nepotrebuješ druhé voziť.

sienna77
autor
16. feb 2022

dakujem vam velmi pekne!!❤

sienna77
autor
16. feb 2022

@travelllerka a zmesti sa aj do uzsieho vytahu, ked su vedla seba vanicka a sportova cast? je sportova cast dostatocne priestranna pre starsie dieta? aj co sa tyka nosnosti? kocik som nevidela nazivo - je pohodlny aj pre vyssie osoby? na foto sa mi zda vanicka dost nizko, tak ci napr. aspon rukovat je dostatocne vysoko a priestor na nohy pre vyssie osoby. kupovala si novy alebo bazarovy? dakujem!

travelllerka
16. feb 2022

@sienna77 nikdy som s ním nebola vo mensom výťahu, neviem posúdiť, ale rozmery by mali byť na nete. Rúčka sa dá dať vysoko, ale ja som malá, takže zas neviem posúdiť 🙂 aj keď manžel si nesťažoval zatiaľ, keď premýšľam. Tie sportove časti sú určite o čosi užšie, keď napríklad porovnam, čo som mala bugaboo cameleon predtým. Možno ak ste vy veľkí a aj dieťa bude velke, tak Vám vyhovovať nebude. Ja mám drobné dievčatá 🙂 ja som kupovala nový, hlavne keď chcem na ňom povoziť 3 deti.
Ja som kúpila bugaboo donkey 3, ale teraz daka novinka dokonca vyšla, tu som tesne zmeskala 🙂 Bugaboo Donkey 3