Ahojte, chcem vas poprosim o radu, prip. nazor nato aky kocik si mam kupit. Som prvorodicka, babatko cakam v juni a neviem sa rozhodnut ci si mam kupit najskor hlboky kocik+vajicko a neskor, ked uz mala podrastie tak si kupim karicku a hlaboky predam. Pretoze prve mesiace aj tak budem vyuzivat iba hlboky kocik a patrim medzi tie osoby, ktorim sa kazdu chvilu paci iny kocik 😖 😀 . Zatial su moji favoriti: Euro-cart-passo, Tako captiva-Mohican a Tako-Laret.
za mna osobne by som si kupila hlbky ... overenu znacku ... peg perego napr. kludne aj z bazaru ... a potom novy sportovy ale len sportovy samostatne ... takto sa ti v pohode v zime zmesti babo do kocika a na jar uz budes chodit so sportakom len...
a da sa kupit hlboky kocik+ vajicko v tej istej farbe na naklikavanie na kocik? alebo musim potom vajicko kupit zvlast a davat si pozor, ci mi konstrukcia vajicka pasuje na kocik?
Ja si myslim ze naj je trojkombinacia jedna investicia a hej vsetko byva v jednom tone hlboky sportovy a aj adapter s vajickom..s moznostou napojenia vajicka na kostru
Ja si myslim ze naj je trojkombinacia jedna investicia a hej vsetko byva v jednom tone hlboky sportovy a aj adapter s vajickom..s moznostou napojenia vajicka na kostru 🙂
@ninka1614 Dá sa kúpiť hlboký aj vajíčko rovnakej značky, ja som mala napr. Inglesina Sofia, oboje bolo denim v kombinácii s károm, vajíčko som naklikávala priamo na konštrukciu. Bol super - veľký, priestranný, pevný košík, dal sa húpať, maximálne spokojná som bola. A kúpila som ho lacno cez bazár, teraz máme už športiak. 🙂 A ešte mi napadlo, že keď sme prešli z hlbokého na športiak, ktorý je úplne iný typ, tak som sa vytešovala z nového kočíka🙂.
Ako len chces 🙂 Len radsej kupit dvojkombi a vajicko nejake lepsie, testovane a s dobrymi testami, ide predsa o bezpecnost. Da sa nakliknut na kadejake kociky, len bude treba adaptery... testy najdes napr. tu: http://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersich... keby si si nevedela dat rady, napis IP, poradim 🙂
Ahoj tako laret cyklamen mám na predaj k tomu fusak emitex cyklamen,a rukávnik ai máš záujem pis..🙂
ahoj ja som kupila tako jumper x 3 kombinaciu a teraz to lutujem mohla som radsej len hlboky a vajicko pretoze potom sportovu cast budem pouzivat minimalne a chcem kupit nieco spratnejsie asi golfky pretoze ja vela cestujem MHD a sportak je tazky ale zas v zime je lepsi a moja bude mat v novembri rok tak este bude v kociku