Ahojte, chcela by som poziadat o radu skusenejsie maminy, ktore uz co-to odkocikovali. Je prosim Vas nieco, co by ste museli vytknut tomuto kociku a pre co by ste ho urcite nechceli? Mne sa velmi zapacil na pohlad, ale vobec neviem, na co treba prihliadat pri vybere z toho praktickeho hladiska...Dakujem pekne 🙂
Zrejme je polsky - takze to by bol hned dovod c. 1, preco by som ho nekupovala, pouzivaju velmi nekvalitne materialy. Ked uz polsky, tak jedine X-lander - tie su asi najviac premakane. Na fotkach nie je sportova cast ani vajicko, teda nenasla som. Nikde nepisu, ci sa da dat opierka v sportovom do uplneho lahu - pre mna dost podstatna vec. Inak aj ten dizajn pre mna moc - nemam rada taketo "strakate" kociky, uprednostnujem jednofarebne, maximalne 2 farby a bez vzorov, pride mi to take gycove - ako kocik pre babiky, Ale to je fuk, je to hlavne vec vkusu. Ak sa tebe dizajnovo paci, nie je o com a treba sa sustredit na funkcnost, precitat zopar recenzii. Urcite by som nekupovala macku vo vreci. Na predajni sa moze kocik zdat fajn, ale po par mesiacch sa z neho moze stat rozhegana rachotina. Sympaticka je jedine cena, ale aj ta je podozrivo nizka...
To že je polsky by ma vôbec netrapilo ja som mala tiež ale Riko.a maximálna spokojnosť,nevrzgal,vsetko perfektne držalo,ľahko sa skladalo,bol ľahký perfektný do snehu.svokra má obchod s kocikami a na polske ma najmenej reklamacii.poslednej dobe sú nekvalitne pre perega,lámu sa podvozky.nebudem hodnotiť vzor kocika,lebo každý ma iný vkus a páči sa mu niečo iné.Ale tento kočík nevyzera vôbec prepracovane,ak je to ukážkový tak sa im to nepodarilo.látka je volná vôbec neposobi napevno,aj okolo obruči na strieske je dokrčena co neposobi ani pekne na oko.a keď sa pozries na tašku tak tiež pôsobí ako vrece.nedrzi tvar.mozno by pomohla skusennost nejakej maminy co ho má.
Zásadná otázka - Kde ho budeš používať? Dedina, mesto, cesta, chodník, asfalt, hlina, máte dom, či byt... Niekde je takýto kočík výhodou, inde je prekážkou. Ja som si práveže jeden poľský tank zaobstarala, úplne cielene, protože u nás by som zimu s nejakýn fancy kočíkom nedala. Na leto mám iný.
Ale takto hneď na prvý pohľad - malý nákupný košík.
@luciamic farba a vzor pekne.
Neviem ale,kto je vyrobca.
Mne by prekazali kolesa,robia totiz 4stopy a asi su otocne a to ja neznasam. Plus maly kosik.
A aj ta prirucna taska vyzera byt mala.
No a kedze ja som mala taky,ze bol zaroven aj sportiakom,uz by som neocenila skladovanie dalsej casti z kocika. Ak je to len hlboky,o par mesiacov budes musiet riesit sportiak.
Neviem,aka je dlha vanicka atd... Ja som si moj pozrela nazivo az nasledne som sa rozhodla,ci ho chcem. Ale ja som dopredu vedela,ze chcem klasiku,kedze som uz mala cudzie deti odkocikovane v roznych typoch kocikov.
Presne tak kočík treba vždy odskušat na živo v predajni,tiež by som neobjednavala len tak.a otocne kolieska sa dajú zafixovat aby sa ti netočili.ja som mala podobne kolesa a ocenila som veľmi v snehu a na rozbitych cestách a chodnikoch bolo to perfekt.a keď som bola niekde v obchodaku tak zasa ked sa kolesa tocili do strán bolo to super kahucko sa nim manevrovalo pomedzi regale a to tieu bolo fajn nemusela som to vytacat za rúčku celý koč.Ale samozrejme každej mamine vyhovuje niečo iné
@1erika3
@seahorse27
@8291
@mimla
@siska53
@8291
Dakujem Vam za nazory! 🙂 Nuz mne sa zapacil ten vzor velmi velmi, ale ked som si to nechala odlezat v hlave, priklonim sa k nejakej "elegantnejsej" klasike radsej. Mam sice rada vesele farby, veci, ale tak hocijaky kocik sa da rozveselit fusakom, deckou...s tym sa asi da suhlasit 🙂 Prebrala som to este s mojou mamou, a bude to nakoniec asi tak, (aby som nezainvestovala do hovadiny), ze ona sa mi pozhana po niecom pravdepodobne z druhej ruky. Mam totiz pomerne mladu sestru (8 r.) ktoru mala mama neskor, a maminy sestrinych spoluziaciek ktore sa kamosia s mojou mamou maju este vacsinou aj mensie deti a su v obdobi zivota kedy vselijak posuvaju, predavaju kociky :D a mozno nakoniec aj kocik po mojej sestre, ktory koluje dakde v rodine teraz, este tiez posluzi...
Pripadne ak niektora z Vas ma nejaky dobry na predaj, alebo budete mat do konca marca, kludne dajte vediet 🙂
Pekny den 🙂
jej aky bodkovy pekny kocik 🙂