Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať na tento kočík a skúsenosti s ním.Ako ste boli spokojné a jeho výhody a nevýhody.V júni čakáme prvé bábätko a kedže chcem vybrať dobrý kočík obraciam sa na vás.Poprípade dajte tipy na inú značku, s ktorou ste boli spokojné, ďakujem 🙂
Tiež ho mám vybratý pre druhé bábo. Zatiaľ sme ho len s mužom skúšali na predajni Brendon ale zhodli sme sa na ňom obaja. Ľahko ide otáča sa, dobré skladanie. Len mám chaos v tých variantách (classico completo pop up atď) jediné čo viem je, že sú dve vaničky navetta a pop up tá je taká skladacia. Navetta je pevná. Ale napr. netuším či sa navetta dá dať na pop up konštrukciu alebo to nie je vymieňateľné.
A zaujímalo by ma, ako sa popasuje so zimou. Nechcem kupovať ťažkotonážny tank (GT3) ale bábo budeme mať na zimu, tak potrebujem niečo do snehu…
Aj my budeme mať na zimu 🙂 , GT3 majú dve susedy a fakt je to tank 🙂 ja som mala pri prvom bugaboo, super kočík, len mi nevyhovovalo skladanie. Ten GT sa veľmi ťažko ovláda, je veľký a ťažký... Tiež pôjdeme do brendonu pozrieť, ten Pop up chcem preto, lebo je tam tá skladacia vanička.
Ahojte baby.Tak ja ho mam od februara pytajte sa co chcete vediet.
No takze ak ides po hrbolatejsom chodniku alebo tej zamkovej dlazbe ci kockach,ozaj hrkoce ta vola co je v tych prednych kolesach.Akurat zhanam tie predne vacsie off road kolesa je to novinka .daju sa vraj vymenit.No a este sa mi stalo ,ze na rucke sa mi zosuchal nazov peg perego co tiez nevyzera dobre a nejako sa mi ta rucka cela trochu uvolnila,ma taku volu.Dnes s tym idem do brendonu opytat sa co s tym.
@emka0602 a ktorú verziu máš? Plus S alebo pop up alebo? Ja mám len desný chaos v tých variantách 😒
@emka0602 Ahoj my akurát čakáme na kočík, mal by nám dôjsť tento týždeň, tak budem aj ja zvedavá.Objednali sme Peg-perego book plus S/ s podvozkom S-JETt a vo farbe avana, tak uvidíme keď odskúšame v teréne, ale to bude najskôr v júni 🙂
Ano kocky book plus s s podvozkom s-jet.pop up
Skusin sem dat fotku.aj toho osuchaneho napisu po 2mesiacoch...
Nejde mi to sem dat z mobilu ale poslem do mailu ak niektora chcete.Alebo to neskor skusim cez ntb.Ake inak je kocik fajn.ak sa s nim ide po hladkom povrchu ide lahucko.Ja som si ho kupovala kvoli tomu super skladaniu lebo sama chodim s malou autom dost casto.A este ak by som rodila na zimu odporucam v obchode vyskusat fusak do vanicky.Lebo ak sa babo narodi napr.v oktobri tych 6mesiacov tam bude.no a moja mala ma 2,5mesiaca a davam jej este tak 2mesiace max.🙂dlha je 60cm teraz.
@deninka233
@flavia1
dievcence, ja vozim v GT3, z toho mnozstva kocikov, co som vyskusala je neprekonatelny. Je tazsi, ale dostane sa vsade, odvezie i velke dieta a ovlada sa super jednou rukou. Nema ziadne umele klby ako vacsina kocikov, nastavili a dali mi ho do poriadku v cyklo obchode.
A na prepravu, rychle premiestnovanie mam lahsi podvozok - len prekliknem a hotovo. Takto som to vyriesila ja.
Gesslein
@emka0602 Ja som počula, dobré ohlasy preto som ho kupovala, ale časom uvidíme, lebo úplne rovný povrch nemáme, ale v obchode sa mi páčilo, že jediný nehrkotal keď som ho skúšala, lebo aj niektoré drahé značky ako Jané som skúšala a celá hlboká vanička sa kolísala z predu do zadu a prišlo mi to divné.Náš malý asi nebude mať byť po kom veľký, takže sa toho nejako neobávam a vlastne to bude júnové dieťatko, takže na zimu už možno pôjde do športovej časti, teda myslím si...uvidíme 😀
Granty-skladny je tento uplne perfektne.aj do maleho auta.A uvidim ake budu tie druhe iff road kolesa tak dam vediet. tia23 ani nada mala nemala byt po kom velka a narodila sa 4kg🙂 skoro som odpadla🙂ale potom dost schudla a teraz je vraj akurat na svoj vek🙂ale tie kociky maju skoro vsetky uzke a male vanicky..
Ja si zase asi kupim este druhy sportovy aj ked tazsi ale odpruzeny s inymi kolesami na dlhsie prechadzky a nerovny povrch🙂a tento bude na presuny.Lebo inak mi pride ,ze ho cely rozhegam potom.
@granty
@zamilion
... mne sa zda lepsie riesenie, kupit normalny priestranny kocik a do auta lahsiu verziu. My tiez vela jazdime, vozim ich kazde rano do skoly... takze ocenim, ze sedacku v aute nakliknem a potom odliknem a znovu ju nakliknem na lahsi podvozok s ktorym nemam az taku pracu. Ale doma ked jazdime po uliciach ocenim zasa pevnu kontrukciu, velky kosik, velke kolieska, kde sa vsetko zmesti, nie je s nim problem ani v zime a nahradne diely kupite v cyklo obchodoch. Niektore kocikove firmy su sibnute a za nahradne diely, pneumatiky pytaju neuveritelne peniaze. Na GT3 som vzdy odviezla vsetko - no ale je naozaj hmotnostne tazsi.
Baby takze rucka mala tu volu uz od kupy asi som si to nejako neuvedomila,vsetky som v tom obchode poskusala a fakt to vsetky robia aj concordy.No a ten napis bol zosuchany na dvoch tretinach kocikov uz tam v obchode...
@emka0602 prosim ta pekne, kde si objednavala tie road kolieska? ruck volu ma, vsetky perega maju volu, keby nemali ani ich nechcem, lebo ked nema kocik volu takuto, tak boli z neho telo, ruky, svaly, ak s tym behas aktivne (to myslim chodza aktivna) cez dve hodiy denne, co my davame aj styri....
mna by velmi zaujimalo, ako si spokojna s tym podvozkom v zime, ked su napr. nasolene chodniky a zvysky snehu na chodnikoch a kadetade s tym behas, dik :D
inak co sa kocikov tyka, tak jeden na leto, jeden na zimu, sportove, tak sa to osvedcilo nam jednoducho a cim lahsi tym lepsie kazdy jeden
Kočky, máte niektorá skúsenosť - kúpila som z núdze cnosť, aby bolo kam dieťa po pôrode dať 😉 PP centro. Starý, ale funkčný kočík, 3 kombináciu. Je k nemu Navetta a Prima Viaggo autosedačka. Chcem až našetrím a bude z čoho, dokúpiť športový PP book. A teraz otázka: Bude mi na ten Book tá Navetta, vanička, pasovať? Lebo v papieroch od kočíka je označená ako Navetta S. A teraz sa predávajú Navetty XL...
@celasapremenim Ahoj☺️Zima má este len čaká lebo kočík mam od februára.tak uvidím ale na veľmi rozbite chodníky a dokonca aj cez pole prejdem☺️Tu u nás používam off road kolesa a celkom to ide a vlastne malú to musí aspoň trochu triasť inak nezaspieva,hrboľatejšie kamene atd ju ústia,rovný povrch nie😊a kolesa som objednala z Čiech tam majú všetky doplnky skladom a prišli do 4dni myslím.neviem presne teraz ten názov eshopu ale našla som to na nete myslím v Prahe to je.
@deninka233 pozri, ak kupim ten svoj book a si z ba, tak si to prides vyskusat :D
@emka0602 dakujem, ja som to este nepozerala, tesim sa, ze ti to prejde aj polnu cestu, chodievame vela aj na dedinu 🙂 a okolo su take rozne, vies prasne a aj cez travu chvilkami, poznas :D
a rozmlatene chodniky su uplne v kazdom meste
ja este pozeram aj po uppababy cruz 2015, lebo ma 9,9 kg
prosim ta, uz si to zdvihala niekam? do mhd alebo tak? s dietatom....
aj na optimal.sk ich maju, tie kolieska, len tam nie je blizsia specifikacia, o co vlastne ide pri tych kolesach? :D:D:D
@celasapremenim áno zdvíhadla asi 10schodov mame predný vchod keď sa mi nechce ísť zadným kde je plošina na kociky a zdvíhať tak že tašku dám cez ramenom iba kocik s malou a mala má 8.5kg j😊 A malo by sa ľahšie prejsť snehom hlavne s tými kolesami Oni su vlastne take iste ako zadné čiže trochu mäkšie ako predné male
Ja som tiež chcela založiť takúto tému🙂 Tiež by som chcela vedieť, aké s ním majú rodičia skúsenosti. Moja kamarátka si kúpila len šporťák Peg Perego book a ide veľmi ľahko, aj ked tam sedí už 2,5 ročné dieťa, tak nad ním rozmýšľam, aj z hľadiska skladnosti.
Tak verím, že sem niekto napíše.... 🙂