ahojte mamicky prave vyberame kociar ale nie je nikde recenzia k typu klociaru od Peg - Perego...............prosim Vas mate niekto s tymto typom kociaru skusenosti......a ste s nim spokojnaaaa........dakujem velmi pekne.........
@kiakocikovsvet dobrý den prajem...........my mame zaujem o typ kombinovaný kočík Book Plus Sportivo Modular System 2013 3-kombinácia............dakujem
@daduska666 pošlite tel. kontakt a poradíme
0905727648........moje meno Dadka
nam zajtra dorazi book plus sportivo vo farbe geo.. potom mozem napisat skusenosti..
@nikky81 táto konštrukcia po zložení má veľmi malé rozmery a k tomu je veľmi ľahká
@nikky81 ahoj, kocik uz mame doma, zatial ho mozem pochvalit,lahky,prakticky.. rozmery zlozenej konstrukcie ti neviem napisat,nechala som ho u rodicov rozlozeny,nech sa natiahne.
ale ked ho zlozim tak vyzera ako vacsia igelitka.. pekne ma akoby ucho za ktore ho mozes tahat za sebou alebo niest ako tasku.. a konstrukcia je velmi lahucka ci uz zlozena alebo rozlozena.. ocenujem aj stabilitu kocika 🙂
pri citani diskusii davajte pozor ci pisu o kociku book alebo book plus. je to rozdielny typ. 🙂
@daduska666 je to nový typ konštrukcie, takže veľmi veľa skúsenosti asi nenájdete, pokiaľ by ste potrebovala technické rady, radi poskytneme