Kolik minimum stupňů na sporťák?

hanizzek
22. jan 2020

Ahojte maminy 🙂
Chci se zeptat, při jaké minimální teplotě je vhodné vyjet se sportovním kočárem? Malá bude mít 16.2.2020 5 měsíců a my máme sporťák, který jde dát do lehu, takže to, že nesedí není překážka. Jen ta teplota. Jaké máte zkušenosti? Děkuji za odpověďi 😊🙏

ajka0207
22. jan 2020

@hanizzek pod minus 15 by som uz von s dieťaťom nešla

hanizzek
autor
22. jan 2020

@ajka0207 děkuji za odpověď, ale na to se neptám 🙂

ajka0207
22. jan 2020

@hanizzek nechapem, akoze nie?

evittam
22. jan 2020

@hanizzek A na co sa teda pytas? Ja som chodila s podobnym od narodenia -nekupovali sme hlboky. Bol to kocik vhodny od 0mesiacov. Dcerka je decembrova.

hanizzek
autor
22. jan 2020

@evittam v podstatě jsem pochopila tvoji odpověď. Přeci jen, v korbě, ve které teď vozím je pevná, plastová, neprofoukne, je v ní přeci jen lépe, jak v 'hadrovem' sporťáku. Zda není vhodné se sporťákem vyjet, když bude okolo 10°C. Co jsem se takto ptala blízkého okolí, tak každý mi řekl, že je ještě brzy, tak jsem ale chtěla slyšet ještě více názorů.

evittam
22. jan 2020

@hanizzek I trochu profouknout je potreba a 5mesacne dieta je uz dosť velke. To akoze nechodite von?

hanizzek
autor
22. jan 2020

@evittam samozřejmě, že chodíme ven. 2x denně. Jen dle mého, připadá mě na sporťák ještě brzy. Proto, jak jsem psala, chci slyšet více názorů.

wieruska1
22. jan 2020

Ja som hlboky nemala vobec. Septembrovi bol bud vo vajci alebo sportaku.

zuzik307
22. jan 2020

@hanizzek dieta oblecies do zimneho overalu, do sportaku existuje fusak, nanoznik a mozes vyrazit...chodili sme aj v mrazoch...

leelu
22. jan 2020

Pod -5°C v hmle alebo mrholeni a pri vetre by som uz nesla ... za slniecka a v bezvetri asi este ano ... v sportaku mam podlozku, fusak, dieta oblecene v overale, na vrchu nanoznik pri vetre ... nemoze mu byt zima ... v sportaku mam od 4,5 mesiaca

uhnakova
22. jan 2020

moje obe deti boli v sportaku od piateho mesiaca, vzdy to vyslo na zimu. Chodili sme kazdy den dva az trikrat von kocikovat. Tu u nas ale zvykne byt celu zimu okolo nuly a zaroven v nasej stvrti su domy s podloubim, takze sa da kocikovat na suchu, aj ked prsi alebo snezi.

ajka0207
22. jan 2020

@hanizzek tak to ma vobec nenapadlo, dcera mala v zime sice uz desat mesiacov, ale chodili sme von kym nebolo pod minus 10 a v com inom ako v sportiaku?