Ahojte, prosím Vás neviete mi niekto poradiť či sa dajú vymeniť alebo kde kúpiť, objednať PREDNÉ kolieska, tie malé na tento kočík? Veľké terénne sa dajú objednať všade, ale malé nikde...:( Alebo v zahraničí by mi ich niekto nevedel kúpiť? PROSÍM...🙂
@babi81 Júj nikde inde som ich nenašla...:( Chcem sa teda opýtať... Ty si budeš zo stránky objednávať? Koľko by tam stálo poštovné? Nebol by pre teba problém mi ich na Slovensku zaslať? Alebo odkiaľ si? Kľudne by mi stačilo aj koncom augusta. Termín mám 3.9., kúpila som kočík od ruky a predné kolieska sú dosť odreté 🙂 Vopred VĎAKA za odpoveď 🙂
@babi81 ja by som vam bola velmi vdacna aj som volala na kenyo.cz ale maju len s bielym pasikom ale zadne som zohnala cierne . Konstrukciu mam ale tu chromovu sice tam idu tie s tymi pasmi bielymi len nemam kde predat cierne tak co uz kupila by som si cierne. Dakujem vam za info ze ste napisala ste zlata🥀🥀🥀
Ahojte, mne kupovala babi81 v Taliansku a potom mi to zlatá poslala tu na Slovensku. Odporúčam 😉👍 a pozdravujem
@babi81 Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by sa ešte dali zohnať predné kolieska na priam 2021 s bielymi pásmi. Ďakujem
@agneskas https://store.cybex-online.com/itm/priam-front-...