Kúpila som kočík od jednej senority a ona mi nepovedala že kočík má predné kolieska akési divne. Ten kočík má názov prampol zebra a tie predné kolieska viem že sa majú točiť keď sú na voľno ale stále mi rýchlo pobehujú zo strany na stranu keď idem rovno a blokujú mi cestu. Jed ich dam na pevno idú dobre. Prosím poraďte mi čo mám robiť
Aj som. Ale sa vyhovorila že ho taký kúpila
@126 a nemozes jej ho vratit a ziadat peniaze naspat? neviem, ako funguju taketo predaje z druhej ruky..ale hadam mas na nieco take narok ci nie?
no vyhladala som si ho na nete a na jedej stranke je aj komentar od jednej osoby. nie velmi priaznivy:Kočiar je lahučký a má velké kolesá a je priestraný to sú asi jediné výhody.. inak zle- po celom obvode sú medzery kade fúka mal by tam byt nejaký zips ! a ešte ma strašne malý nákupný košík.
predpokladam ze ked povrch po ktorom idete nie je celkom rovny, kolieska skacu pretoze vzdy ich nieco trocha otoci. Vacsinou to robia golface. O aky kocik ide?
aj ja som taky mala - polska haraburda - ulakomila som sa na golfac za par supov.....a tiez to robil od novoty. potom posluzil na chate na prilezitostne spanie a prechadzky.
Roby to na rovnej ceste. Je to prampol zebra a peniaze mi nechce vrátiť. A to nič keď mi ho priviezli tak bol špinavý, nanoznik bol na 3 miestach riadne deravý, strecha na ňom na 2 miestach deravá a nákupný kôš tiež deravý a vzala zaň 100 eur. Skoro m. Vystrelo keď som ho dostala 😢
@126 preco si ho preboha kupovala za 100 eur pouzivany? Vsak novy kupis za 144 http://www.svetkocikov.sk/sportove-kociky/17223...
@anuskaaprazko keď je niekto sprostý...
@126 😀
@126 kotaktovat senoritu 🙂