Ahojte, zvažujem kúpu kočíka Tako (Junama) motostyle 2014/2015, ktorý je celý v eko koži, hoci sa nám veľmi páči nepoznám nikoho, kto by mal skúsenosť s tým ako sa tá eko koža správa v lete, či v zime... máte s eko kožou niektorá dlhšiu skúsenosť, ďakujem pekne za príspevky 😉
My máme kočík Dorjan celý biely z ekokože a nemá chybu. Keď prší alebo sneží tak nepremokne. Dá sa čistiť vlhčenými obrúskami, ale aj prať v práčke. Ja môžem len odporúčať 🙂
..ani nie sfarbila, skor to zaslo ja neviem fakt, ano tie vlhcene to pouzivam aj ja, len tichanska1, ako to operies zospodu potom?
eko koza je vlastne kozenka?
@tichanska1 aj prať v práčke, to myslíš vážne a nepokrčí sa to veľmi? Pani v predajni mi povedala, že len utrieť handričkou a naimpregnovať nejakým krémom na kožu a v lete nie je v tom moc teplo?
ja sa rozhodujem medzi čiernou a bledo sivou, tak predpokladám, že tam problém ako s bielou nebude, len si neviem predstaviť tú čiernu v lete...
@celasapremenim aky mate kocik
@zuuzuu No ja som to normálne šupla do práčky na 30tku, my sme mali na tom pracie symboly a bola tam odporúčaná 40tka na pranie v práčke. Ale tak uvidíš čo tam je napísané. No my sme mali biely kočík, takže mu tam teplo nebolo v lete.
@tichanska1 je krásny, ale ja sa tej bielej bojím, pri mojich dvoch aktívnych divošoch a treťom v ňom... dlho by biely určite neostal 😉
@zuuzuu ale vy nebudete, ale to je to iste keby ste pouzila krem a ved ked budete striekat tak nebudete do vnutra,ale na vonkajsie casti, asi to v predajni kde ste bola neskusali s kremom, , po kreme vam ostane mastnota na kozi a robi to mapy, ked chcete zmyt nejaku spinu najlepsie je tekuty prasok, ja som tak minule vycidtila zakaznicke bielu rucku, ze nchcela verit ,ze je to jej kondtrukcia
@celasapremenim po Tvojej skúsenosti teda odporúčaš ,či nie?
@celasapremenim ďakujem pekne
Mamičky, prosím vás mala niektorá biely kočík z eco kože? Ak áno dalo sa to ľahko čistiť? A nezozltlo to po lete prípadne nepopraskala eco koža?
Ďakujem vám za kazducku radu 🙂
ahoj, mam teraz kocik z ekokoze, vsetko je ok, akurat ked mi na to naprsalo, tak sa ta podsivka biela mierne sfarbila, tak teda neviem :D
teraz spekulujem ako to vyprat
na druhej strane, velmi chvalim to, ze skutocne ho neprefukne a ked je mierny dazd, v pohode aj bez prsiplasta s tym mozes pobehat