Kočíky z eko kože - skúsenosti

zuuzuu
28. okt 2014

Ahojte, zvažujem kúpu kočíka Tako (Junama) motostyle 2014/2015, ktorý je celý v eko koži, hoci sa nám veľmi páči nepoznám nikoho, kto by mal skúsenosť s tým ako sa tá eko koža správa v lete, či v zime... máte s eko kožou niektorá dlhšiu skúsenosť, ďakujem pekne za príspevky 😉

celasapremenim
28. okt 2014

ahoj, mam teraz kocik z ekokoze, vsetko je ok, akurat ked mi na to naprsalo, tak sa ta podsivka biela mierne sfarbila, tak teda neviem :D
teraz spekulujem ako to vyprat
na druhej strane, velmi chvalim to, ze skutocne ho neprefukne a ked je mierny dazd, v pohode aj bez prsiplasta s tym mozes pobehat

tichanska1
28. okt 2014

My máme kočík Dorjan celý biely z ekokože a nemá chybu. Keď prší alebo sneží tak nepremokne. Dá sa čistiť vlhčenými obrúskami, ale aj prať v práčke. Ja môžem len odporúčať 🙂

celasapremenim
28. okt 2014

..ani nie sfarbila, skor to zaslo ja neviem fakt, ano tie vlhcene to pouzivam aj ja, len tichanska1, ako to operies zospodu potom?

mimisk
28. okt 2014

@zuuzuu nemusite sa vobec bat o udrzbu , ani sa nelame ked mrzne, co predavame kociky tak mozem povedat tak zakaznicky to chvalia

meluela
28. okt 2014

eko koza je vlastne kozenka?

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuuzuu
autor
28. okt 2014

@tichanska1 aj prať v práčke, to myslíš vážne a nepokrčí sa to veľmi? Pani v predajni mi povedala, že len utrieť handričkou a naimpregnovať nejakým krémom na kožu a v lete nie je v tom moc teplo?

zuuzuu
autor
28. okt 2014

ja sa rozhodujem medzi čiernou a bledo sivou, tak predpokladám, že tam problém ako s bielou nebude, len si neviem predstaviť tú čiernu v lete...

mimisk
28. okt 2014

@celasapremenim aky mate kocik

mimisk
28. okt 2014

@zuuzuu nie kremom ,ale spreyom co sa pouziva na topanky krem by vam urobil mapy, v lete nie je vtom horko

tichanska1
28. okt 2014

@zuuzuu No ja som to normálne šupla do práčky na 30tku, my sme mali na tom pracie symboly a bola tam odporúčaná 40tka na pranie v práčke. Ale tak uvidíš čo tam je napísané. No my sme mali biely kočík, takže mu tam teplo nebolo v lete.

tichanska1
28. okt 2014

tento máme my 🙂

zuuzuu
autor
28. okt 2014

@tichanska1 je krásny, ale ja sa tej bielej bojím, pri mojich dvoch aktívnych divošoch a treťom v ňom... dlho by biely určite neostal 😉

zuuzuu
autor
28. okt 2014

@mimisk myslíte taký klasický impregnačný - trebars ten hybridný čo je aj na kožu aj na textílie? ten mi v predajni neodporúčali s ohľadom nato, že keď je bábätko vo vnútri aby to nebolo preňho škodlivé...

mimisk
28. okt 2014

@zuuzuu ale vy nebudete, ale to je to iste keby ste pouzila krem a ved ked budete striekat tak nebudete do vnutra,ale na vonkajsie casti, asi to v predajni kde ste bola neskusali s kremom, , po kreme vam ostane mastnota na kozi a robi to mapy, ked chcete zmyt nejaku spinu najlepsie je tekuty prasok, ja som tak minule vycidtila zakaznicke bielu rucku, ze nchcela verit ,ze je to jej kondtrukcia

zuuzuu
autor
28. okt 2014

@mimisk ďakujem za vyčerpávajúce info 😉

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimisk
29. okt 2014

@teegreen ved to nie je uzavreta miestnost , ved je to stale otvorene a v lete ma aj tak skoro kazdý stresku odokrytu

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimisk
29. okt 2014

@teegreen ja robim v tomto obore 20 rokov , myslim ze mam dostatocne skusenosti

zuuzuu
autor
29. okt 2014

@teegreen môžte vysvetliť do akých vecí , myslím s ohľadom využiteľnosti, či bezpečnosti toho kočíka, vďaka

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuuzuu
autor
30. okt 2014

@celasapremenim po Tvojej skúsenosti teda odporúčaš ,či nie?

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuuzuu
autor
31. okt 2014

@celasapremenim ďakujem pekne

jufka
3. mar 2017

Mamičky, prosím vás mala niektorá biely kočík z eco kože? Ak áno dalo sa to ľahko čistiť? A nezozltlo to po lete prípadne nepopraskala eco koža?
Ďakujem vám za kazducku radu 🙂