Kočíky Tutek Grander

zu11
1. feb 2012

Ahojte, rada by som sa Vas opytala na Vas nazor na tieto kociky, ak mate s nimi nejake skusenosti. Vopred dakujem.

savarka
15. feb 2012

ahoj, to by aj man zaujimalo, lebo je to moj favorit 🙂. teda ja chcem ten grander alu chrom 🙂

lienocka23
15. feb 2012

Ahojte, tiez by ma zaujimali skusenosti s kocikom grander alu chrom, aj ked uz je to vlastne jedno, lebo sme si ho objednali, len aby som vedela co mozem ocakavat 😉

savarka
17. feb 2012

no inak, aj ja ho idem objednat buduci tyzden 🙂, podla mna je super a lahucky. Dilemu mam este s farbou

lienocka23
18. feb 2012

@savarka my sme objednali cierno-zeleny, pride mi to taka najneutralnejsia farba. Na predajni mali ciernocerveny tiez nebol zly, len cerveny bol len znutra a cely cierny som nechcela 😉

savarka
18. feb 2012

@lienocka23 no presne nad nim rozmyslam aj, teda taky zeleno cierny, co je na niektorych strankach zobrazeny aj s autosedackou aj so sportovou castou. Zatial ho mam medzi top 3, lebo sa mi paci este taky sivasty, ci aka to je farba a aj ten tmavomodry, ale to sa bojim, aby nebol moc tmavy. a odkial si objednavala? a za 400 eur aj s autosedackou, ci natrafila si niekde na lacnejsie?

lienocka23
19. feb 2012

@savarka Boli sme v jednom obchode v Hlohovci, obchod sa vola alladin-kociky, ale maju aj internetovu stranku a cela trojkombinacia nas vysla na 380 eur.

savarka
20. feb 2012

jeeej, no tam som ho prvykrat videla aj ja! a teraz sa tam chystam znova, ze ho este raz omrknem a kupim tam alebo cez net, len mne to vychadzalo na 400, ze by zlacneli? mohli by, to by bolo super

luci137
14. mar 2012

ahojte,máte niekto tento kočiar odskúšaný?videla som ho iba na internete,u nás na žiadnej predajni nemajú tak by som bola rada keby ste napísali vaše skúsenosti.dakujem. 🙂

mishuu
25. apr 2012

@lienocka23 Ahoj tak ako ste spokojní s tým kočíkom, my ho práve zvažujeme, že ho objednáme z alladina... 🙂
ten Alu za 380 🙂 nemá veľmi nízko položenú vaničku ako napríklad Espiro GTX, lebo to mi dosť vadí...ďakujem za rady!

lienocka23
25. apr 2012

@mishuu Ahoj, no zatial je odstaveny v kute izby a caka na pasazierku 🙂) Ale myslim si ze budeme spokojni, manzel ma 195cm vysku a je tak akurat, ze sa nebude velmi krcit. Vyskovo by som povedala, ze ma vanicku ako Dorjan alebo Camarello. Objednavali sme ho v tej zelenej farbe a bala som sa ze ta zelena bude moc hraskova, alebo moc kriklava, ale je fakt pekna. 😉

mishuu
25. apr 2012

@lienocka23 No perfektné, môj muž je tiež vysoký, takže super...neviem v akej výške majú vaničky tie dva kočíky, ale skúsim mrknúť aspoň nejaké fotky, stačí mi to vidieť na fotke s nejakou osobou, aby som vedela či je to dosť vysoko 😉 😝 Ale už mi ho aj manžel schválil, takže ho chcem dnes objednať, naša pasažierka doň nastúpi v auguste 😵

lienocka23
25. apr 2012

@mishuu mozem vecer skusit odfotit manzela a pridat do albumu nachvilu

mishuu
25. apr 2012

@lienocka23 to by bolo od teba veľmi milé, budem ti veľmi vďačná, ak manžel nebude chcieť tak stačí aj ty ak sa odfotíš, veľmi pekne ďakujem, si naozaj zlatá 🙂

mishuu
25. apr 2012

@lienocka23 ešte sa ťa opýtam, ak nie som príliš otravná už, ty si to objednávala cez aladdin? Boli k tomu aj doplnky čo píšu na stránke: sieťka proti hmyzu a pláštenka do dažďa? ešte raz vďaka

lienocka23
25. apr 2012

@mishuu fotecky pridane, mam ich v mojom fotoalbume, len som si ta pridala medzi priatelov, kedze ich mam len pre priatelov. Mozno tie fotky trochu skresluju, lebo je to fotene z uhla, ale manzel hovoril, ze jemu je velmi pohodlny aj ked to mozno vyzera ze ten kocik je nizky. Preto som pridala aj seba, je tak akurat 😉 A kocik sme objednavali priamo v obchode, lebo sme ho chceli najskor vidiet, a ano dostali sme k nemu vsetko to prislusenstvo, ktore k tomu pisu. A neboj, neotravujes, ked mozem pomozem 😉

mishuu
25. apr 2012

@lienocka23 super, mrkla som, vyhovuje, aj tak som ho už pred hodinou objednala 😝 , ale potrebovala som to aj tak takto vidieť, ďakujem ti 🙂

lienocka23
27. apr 2012

@mishuu ozaj som zabudla este aj slnecnik sme dostali ku kociku 😉

mishuu
27. apr 2012

@lienocka23 no to je super 🙂 uvidíme či aj my dostaneme 😉 už je objednaný, manžel sa rozhodol na základe tvojich fotiek, takže vďaka 😉

lieenka13
2. máj 2012

Ahojte, vedeli by ste mi prosim povedat ci farba zeleno-cierna na obrazku na aladin-kociky zodpoveda realite? Ci ta zelena nie je v skutocnosti kriklavejsia? A zda sa vam vanicka dostatocne velka?
Dakujem

lienocka23
3. máj 2012

@lieenka13 my ju mame a velmi sa nam paci,dokonca viac ako na obrazkoch. A vanicka je tiez dost hlboka a dlzkovo mozno o centi max dva kratsia ako Dorjan. Aj by som ti ju premerala,ale momentalne som v nemocke a neviem dokedy☹

jajka68
5. máj 2012

ahojte baby, ako ste spokojne s tymto kocikom? my sme ho tiez pozerali a rozhodujeme sa ...

lieenka13
6. máj 2012

@lienocka23 Je to zatial moj favorit, takze ho pojdeme tiez pozriet do Hlohovca. Prajem skory navrat z nemocnice a hlavne vela zdravia tebe aj babatku 🙂

janinkad
6. máj 2012

@lienocka23 no teda super,vy ste toto vsetko dostali?a my nic,ale asi preto ze sme kupovali kocik bez autosedacky,teda vajicka...ale ved ja to vsetko mam po prvom dietati.My sme zobrali farbu tmavosivu s bledosivou a je to tiez pekna kombinacia(trosku som mmala aj strach,lebo sa podla obrazku objednavala,mali len cierny a este ten tmavohnedy,len sa mii zdala ta hneda moc cokoladova).Odporucali nam ju v obchode ze s hnedou je to najpredavanejsia kombinacia.Tiez sme kupovali v HC,dufam ze bude dobre sluzit.lebo sa mi paci ze je pomerne lahky,skladný aj vanicka dost velka.

janinkad
25. máj 2012

a ja ze sme nic nedostali ku kociku,a az vcera ked sme ho uz komplet pre malu chystali,muz objavil v taske co je ku kociku aj sietku proti hmyzu,aj na dazd🙂)

janinkad
18. jún 2012

Babenky,takze kocik uz mame odskusany,je super,som spokojná,takze odporúčam.

mamka18
30. jún 2012

Ahojte,ja si práve tento kočík chcem kúpiť a neviem či je to na zimu dobrý výber...mám totiž originál fusak ešte z ovčieho runa taký hrubý...myslíte že tam všetko zmestím ? 🙂 ďakujem 🙂

hrmela
11. júl 2012

Ahojte, prosím vás má tento kočiar odpružené kolesá? Ďakujem pekne 🙂

kaculiatko88
19. okt 2012

Ahojte ...
tak kočiar Tutek Grander Alu Chrom som si objednala, ale za tri dni putoval naspäť. Kočiar vyzerá super. Veľké nafukovacie kolesá, super nákupný kočík. Ale pre mňa mal viacej nevýhôd ako je napr. veľmi ťažko skladateľný /hlavne pre mamičky, ktorú často cestujú - samé si neporadia/, polohovateľná vanička je len z plastu, vajíčko veľmi malé, na športiaku mi vadilo mádlo, ktoré sa muselo odoberať celé nie len jedná strana a cez mádlo išiel pás, ktorý je z môjho pohľadu nepraktircký.
Skúšala som do kočiara dávať 6 mesačné krstňa, ktoré váži 6,5 kg. Malá tam bola dosť nespokojná.

Stále to je len môj názor, nie každý bude so mnou súhlasiť.

govinda
19. nov 2012

má tento kočiarik odpružené kolesá, aby som mohla bábo hombať? A celkovo, tie, ktoré ho máte už aj odksúšaný, ako ste s ním spokojné?

kiakocikovsvet
19. nov 2012

@govinda tento kočiar hojdať sa nedá