Kočíky Teutonia

zabkalilly
11. okt 2016

Prosím mám otázku,vozili ste deti v Teutonii aj nad 15kg?

alabama0011
12. okt 2016

Ano

dionyzka
12. okt 2016

@zabkalilly nie, sportova cast, je podla mna, dost mala.

babatkoo
12. okt 2016

Moj maly ma 13 kg (17 mesiacov) + taska na kociku + nakup a neni ziadny problem. Najlepsi kocik aky som mala. Odpruzeny paradne, dost velka sportova cast, super velka strieska aj s clonou. V mojom okoli je aspon 6 takych kocikov a nikto so znamych co ho ma sa na neho nestazovalo.

zabkalilly
autor
12. okt 2016

@babatkoo dakujem za odpoved,mij ma 15kg 2roky čerstvé ,chcela,by som na zimu,potom uz končíme s kocikom,tak som nevedela,co moze byt cez 15kg,ci niekto vozí aj cez 15kg

babatkoo
12. okt 2016

@zabkalilly 🙂 aha, ja si myslim ze vydrzi aj viac ako 15kg ale zial nepoznam nikoho kto by mal tak tazke dieta a jazdil na teutonii. Tak som neporadila a zbytocne pisala 🙂 pekny den

zabkalilly
autor
12. okt 2016

@alabama0011 ďakujem veľmi pekne,do kolko cca? Mozom si dovolit kilko ,dva cca?

fosilka
12. okt 2016

Nasa ma tak 12-13 kg a este niekedy sa nanho vytrepe, ze sa chce vozit, lebo uz sa velmi nevozime, ale ja myslim, ze je tam este dostatocna rezerva, vôbec mi nepride, ze kebyze nalozim nakup, ze to uz je prilis
@zabkalilly

zabkalilly
autor
12. okt 2016

@fosilka tak onu uvádzajú 15kgdieta a 5košík,mne ide o tu sedaciu cast,aby sa mi neprepadol 😂preto zistujem,ci sa vozi niekto cez 15

kp7333
12. okt 2016

Prepadnut sa neprepadne, otazne je ci sa zmesti. Moja dcera ma 15 mesiacov a 11 kg, je tenka a dlha, hlavou sa uz takmer opiera o strechu, hoci na nohy ma miesta dost. Ak dam do teutonie este zimny fusak, tak sa mi tam uz asi nevojde. Ale su aj mensie deti, ktore sa mozno vojdu v pohode. Je pravda, ze ta sportova cast mohla byt vacsia, teda aspon strecha mohla byt vyssie.

zabkalilly
autor
12. okt 2016

@kp7333 no,dakujem tak to uz nevleze.dakujem za nazory ,idem hladat dalej.pa,pa

kp7333
12. okt 2016

@zabkalilly Deti cez 15 kg sa vacsinou vozia v golfacoch alebo takych tych vacsich sportakoch ako britax, valco, ci baby jogger. Klasicke trojkominacie, hlavne tie s otocnym sedom, maju mensiu sportovu cast a vacsinou aj nizsiu nosnost. Treba si vsimat aj vysku a sirku chrbtovej opierky, nielen nosnost.

jasminet
12. okt 2016

@zabkalilly moj maly mal v roku 12 kg, v 2,5r mal cca 16-17kg - cca 110cm a v pohode som ho aj s nakupom obcas vozila v teutonke - hore on, dole obrovsky nakup a bundy a lopty a kadeco... sice uz to vyskovo nebolo ono, ale ked treba tak treba 😀

zabkalilly
autor
12. okt 2016

@kp7333 mame ak golfac samozrejme a nie lacny ,na zimy chcem so Tatier kedze tu byvame,tie co pises som uz mala.dik.

kp7333
12. okt 2016

@zabkalilly potom este mozno quinny speedy - je dost priestranny, strieska je vyskovo nastavitelna, cize da sa pouzivat aj pre vacsie deti. Nevyhodou je maly nakupny kosik.

zabkalilly
autor
12. okt 2016

@kp7333 o javila som cybex

alabama0011
13. okt 2016

@zabkalilly jasne, nasa sa strasne rada vozila, uz mala 20 kil a v pohode .. Sice tazsie sa tlacilo, ale dali sme to 🙂)) nic sa nezlomilo, nevrzgalo, kocik je ok.. 🙂

zabkalilly
autor
13. okt 2016

@alabama0011 dakujem za odpoveď,super 👏👏