Kočíky s retro štýlom cez Amazon

osky
10. sep 2016

ahojte.
sice nie som este tehotna,ale snazime sa.....
pozram kociky a zistujem ze tie dostupne v obchodoch sa mi vobec nepacia-prilis moderna na mna.

na stranke Amazon.de su ale nadherne kociky.
napr.

Retro Kinderwagen giulletta 3 v 1
roan marita
roan cortina
Retro de lux
Eichhorn sen

a rozne tie prutene ci podobne kociky....

zaujimalo by ma,ci ma niektora z vas takyto kocik a ci ho ma z tejto stranky-a samozrejme skusenosti,spokojnost,staznosti...
ako prebehol nakup cez Internet...
dakujem

zuzik307
10. sep 2016

@osky skus google a zistis, ze sa daju objednat aj z SK e-shopov- Roan urcite 🙂

osky
autor
10. sep 2016

@zuzik307 vdaka,mna skor zaujima osobna skusenost a myslim ze z nemeckej stranky bude lepsia kvalita.
ale zatial nepotrebujem.....to je este daleko

n0mi
11. sep 2016

Nemysli si, amazon je v prvom rade sklad od xy vyrobcov. Prestuduj si znacky kocikov a kto je ich vyrobca,ked uz narazas na kvalitu. Je pravda,nemecke kociky su kvalitnejsie ale na druhej strane su aj tazsie vahovo. Pozera sa velmi na vyber parametrov pri kociku. Nie vsetko je len o dizajne. 🙂

osky
autor
11. sep 2016

@n0mi no ved prave to je trochu na Amazon Problem,lebo tam presne neviem zistit odkial kocik pochadza,a preto je otazna ta kvalita.

samozrejme ze ma zaujima hlavne aby to bol kvalitny kocik,ale dizajn mi tiez nie je ukradnuty.
preto patram este za horuca...kocikov na trhu je milion a niektore sa na seba neskutocne podobaju,rozne znacky maju podobne kociky s podobnymi vlastnostami....
mne sa pacia klasicke kociky,tieto moderne neznasam....

citala som recenzie na spomenute kociky,maju velmi dobre,ale ktovie ako to je,lebo recenziu si moze napisat aj vyrobca sam pod inym menom...
najlepsia je osobna skusenost.

n0mi
11. sep 2016

@osky tak aktualne fici aj inglesina kociky,co su talianske. Su aj za taku cenu. :D vela veci je od polskeho vyrobcu. Len ked si vezmes,poliaci maju znacku rafpol co su zasa retro ich kociky. 🙂 ale na trhu toho je milion. Vela zalezi aj od rozpoctu a ci tvoj retro kocik splni lahke vpratanie do auta napr,nosnost, ulozny priestor atd.

osky
autor
11. sep 2016

@n0mi ano pozerala som aj inglesinu-celkom sa mi paciaa-nie vsetky,ale niektore ano.
ja mam presnu predstavu,na cene mi az tak nezalezi,ale zase nechcem kupovat drahy Hartan,ked mi pride uplne otrasny....
a Retro inglesina je uplna bomba pre mna,ale zase myslim ze do ulic s tym vyjst... to by bol zu trochu asi extrem

ja napr.chcem velke nafukovacie kolesa,velku vanicku,nech ju mozem vyuzit co najdlhsie...kovovy kosik,tie platene su o nicom pre mna...a Vela inych veci,

skratka kocik klasicky,ako byvali prv,preto sa mi tie na amazon tak pacia,tie prutene su uplne super..ale tiez zu mi pridu trochu extremne na dnesnu dobu-nechcem robit ani chodiace muzeum....
a nechcem kupit nieco co sice bude pekne a o mesiac dva zistim ze sa to pokazilo,alebo ze to nema vydrz...vies co myslim???

napriklad sa mi co do kvality velmi paci aj kocik NATURKIND-je to vsetko z biologickeho materialu,ziadne skodliviny,ma aj peknu trojkombinaciu...a je velmi drahy-co by mne bolo uplne fuk,lenze tiez som nenasla nijake referencie od konkretnych pouzivateliek alebo aspon daky obchod kde sa to da vidiet aj nazivo.
a na amazne je tiez par kocikov ktore sa mi pacia,ktore su robene rucne,z prirodneho materialu a pod.

michaelamilan
11. sep 2016

@osky z nemeckej stránky určite väčšia kvalita nebude. Sú to poľské kočíky, teda píšem za Roan. Osobne som mala Maritu a okrem nepeknej športovej časti tomu kočíku nemám čo vytknúť. Do bodky splnil naše očakávania, proste TOP!
Veľká vanička, hojdací podvozok, kolesá čo prejdú všetko 🙂 a hlavne POHODLIE pre bábätko.....no a o farebnom rozpätí ani nehovorím 🙂

n0mi
11. sep 2016

@osky darmo si pozeras najvacsiu vanicku. Je mozne ze babo sa tam bude nudit a nevyuzijes ju dlho,lebo dieta budes prekladat do sportiaku. Hlavny vyber spociva na sportiaku. A tie inglesiny som videla realne tri. Normalne v nakupnych centrach sa premavali s tym mamicky.
Myslim,ze je to aj priskoro toto riesit. Je fajn ze mas predstavu ale obnasa to xy milion veci co by mal mat kocik. Nie vzdy su vyhry trojkombinacie. Uvidis. Myslim,ze je priskoro to riesit,kym realne babo necakate.

osky
autor
11. sep 2016

@n0mi ano mas pravdu,sama si trosku hlupo pripadam ze sa tymto zu zaoberam...ale som v procese,a so svojimi zdravotnymi problemami ratam s tym,ze ak otehotniem,bude to velmi rizikove,iste budem lezat-potom si zu ani nepipnem...
preto som sa zacala zaujimat este skor ,aj ked momentalne to nie je aktualne.

majca88
13. sep 2016

Ahoj. Ja mam retro kocik,.ale.neviem akej je znacky. Musela by som ho vytiahnut, lebo ho mam uz zazimovany. Ja som bola spokojna so vzhladom. Krasne sa s nim jazdilo,pekne sa pohupoval a mala mi v nom zaspavala krasne. V sportovej casri mi spavala az do 15 mesiacov. Bol super do terenu, lebo mal velke nafukovacie kolieska a kedze bol na pruzinach, malu v nom nejako neprirodzene nenatriasalo ani na kamienkoch.
No bolo toho aj dost s cim som nebola spoojna. Zlozito sa skladal a ked som s nim chcela cestovat autom zabral nam cely kufor. Bolo nemyslitelne, aby som mala pri sebe dieta a balila ho do kufra, lebo bolo treba obe ruky. A bol dost tazky.
Moja rada pre teba je, aby si si vybrala kocik nie len podla vzhladu (my sme si tento vybrali druhy den co som zistila,.ze som tehotna),.ale.aj podla funkcnosti. Zvaz ci budes casto cestovat s babom,ake velke mas auto, ci ti bude mat kto pomoct.... Dnes mas na vyber stovky kocikov. Vyberaj starostlivo a mysli dopredu.

m_
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eeffka
13. sep 2016

@osky kludne pozeraj co chces 🙂 ja len sa pripajam k nazoru ze vanicka sa realne vyuziva 4m pri lezavych detoch dajma tomu 6, cize z mojho pohladu absolutne nepodstatna vec

skor rozmyslaj nad tym :
ake mas auto / kufor, ak MHD tak rozmery kocika, zdvih do busu a pod
vjazd do brany, bloku, vytahu, domu ( roztec kolies)
obsluznost 1rukou ( 1otvaras dvere , druhou manevrujes)
velkost/ nosnost nakupneho kosika ( ake mas nakupne zvyklosti)
ci si obchodakova alebo terenna zena ( kolesa, podvozok, perovanie)

a az potom sa ide na krasu a imidz 😀

este ma napadlo ze ja som 1-3m pouzivala vajce s podvozkom ( ako autosedacku a zaroven kocik)
4-11 sportovu cast lebo po leziacky vrieskala, vanicku som pouzila asi 6x ako postel na kupalisku ked sme boli na celodennom vylete.
potom som si kupila spratnu buginu