Kočíky s dlhými vaničkami

veronikaoro
5. apr 2017

Ahojte maminky,
Chcela by som sa spýtať, či neviete, kde by som mala hľadať kočíky s vnútornou dĺžkou vaničky viac ako 90 cm. Nechcem totiž kupovať kočík, ktorý budem mať na 4-5 mesiacov. Pamätám si, že moje setry mali kočík, ktorý bol väčší, ako sú tie dnešné ,,nákupné tašky". Neviem, či sa mi to iba zdá, alebo čím ďalej tým menšie sú tie vaničky v kočároch. Budeme mať totiž letné bábätko a ešte cez zimu bude ležať. Prosím poraďte.
Ďakujem 🙂

malymyis
5. apr 2017

Ahoj my mame mikado aston 2016 a ma velku vanicku neviem presne kolko cm ma ale drobec bude mat 4 mesiace a este 3 m vanicka vydrzi.

malymyis
5. apr 2017
kvetulienka253
5. apr 2017

@veronikaoro všetky kočíky polskej výroby majú nekonecne dlhé vane... Dávaj pozor však na to, že vaničky pri nich majú takmer meter, ale športové sedačky majú tak prtave, že do väčšiny 18mesacne dieťa s fusakom nedáš

khkt
5. apr 2017

Myslím, že skoro všetky poľské 3- kombinácie majú vaničky pomerne dlhé, okolo 89 cm. (Určite aj drahšie značkové kočiare sa dajú nájsť s dlhou vaničkou, len treba hľadať). My sme mali málo známy Prampol Solam a dcérka sa mi tam zmestila do 6 mesiacov v pohode aj s fusakom (bola narodená v septembri). Druhá dcérka bola februárová, takže v ňom bola už bez fusaku a tiež som ju vozila v hlbokej vaničke do 6- 7 mesiacov a to bola dlhé bábätko a rýchlo rástla, s fusakom by sa do neho tak dlho určite nezmestila.

sykorkauhliarka
5. apr 2017

mysli na to aj ak mas vytah aby si sa s nim aj do vytahu zmestila ....ja mam vraj polsky baby merc....vanicka 70 cm mala mi v nej tak vrestala ked mala 4 mesiace ze som mohla na vanicku zabudnut...

janickacrazy
5. apr 2017

@veronikaoro 90cm je zbytočne veľa, moj syn má 17mesiacov a 88cm. Mali sme Cam dinamico, vanička mala tuším okolo 83cm a v pohode sa tam zmestil ako 6mesačný aj s fusakom naobliekaný. Okrem toho už tam ani veľmi nechcel byť, sú deti, čo okolo 5 mesiacov musíš dať do športiaka, lebo vo vaničke revú akoby ich z kože drali. Moj sa radšej vozil vo vajíčku, tam aspon nereval, lebo niečo videl z neho.

veto
5. apr 2017

@veronikaoro
Hojdacie kočíky s nafukovacími kolieskami sú obvykle z tých najväčších na trhu. Ako spomínali maminky nado mnou, tak tie z Poľska alebo potom značka Roan či Inglesina. Záleží, akú máte cenovú predstavu a či chcete trojkombináciu. Lebo obvykle čím väčšia vanička, tým menšia pravdepodobnosť, že to bude ako trojkombinácia. Ja mám Inglesina Sofia s veľkým hojdacím podvozkom ergo bike, 8mesačná sa mi tam vojde aj so zimným fusakom keby ho bolo treba (mám tiež letné dieťatko) a ten kočík nedám za nič. Lenže, to je len hlboký kočík, keď som si ho vyberala, vedela som, že športový budem musieť zháňať nový alebo potom kúpiť rovno golfky.

lienka875
5. apr 2017

@veronikaoro Ja mam augustove babatko a kocik neonato puro 2016,vydrzala v nom do minuleho tyzdna,t.j 8 mesiacov a stale tam bola rezerva,ale uz bola tak zvedava,ze sa mi vo vanicke dvihala. Dlzku vanicky neviem,ale celu zimu sa v nom a vo fusaku vozila. Ucel- cez zimu vo vanicke,splnil 🙂

jankadr
5. apr 2017

Mam bugaboo cameleon3.teraz sedemmesacna skoro 9kg vaziacia (co maju tak rocne deti) uplne v pohode.a pred dvoma tyzdnami bola este vo fusaku elodie details.ale uz idem dat sportovy,pretoze uz ma nervybiba lezat,chce vidiet

veronikaoro
autor
7. apr 2017

Maminky veľmi pekne vám dakujem za rady. Možno sa mi zdali iné a tym ze su tvarovo oblejsie sa mi mozno zdali aj menšie. 🙂

salome51
7. apr 2017

@veronikaoro náš Maximko sa narodil 29.7. V hlbokej vaničke bol do začiatku marca aj s fusakom. Vážilvtedy okolo 8 kg. Kočík ponúkam aj v mojich inzerátoch. Je to značka BabyActive Shell Eko. Veľká spokojnosť 👍.