Ahojte maminky som zufala s mojho kočiara.. On je super vsetko ok aj pekny, ale mám jednu obrovsku nevyhodu nevojdem s nim do vytahu nakolko su dve vanicky vedla seba a ani do kocikarne lebo nas domovnik dal kolajnice z opacnej strany vchodu takze to by som musela nosit kociar este dole schodmi.. Nemate skusenost s kociarmi ktore vojdu do vytahu? uz ma bolia ruky s toho rozkladania skladanie a 2x hore dole chodit vytahom lebo sa nezmestim ☹
práve som jeden taky nasla tu na MK ale na fotkach niesu tie take rucky taka tycka ci co to je ze je vanicka hola akoby a ked dam dieta do toho kociara ked hopa ci sa ma coho chytit.. neviem ci vies na co myslimn 🙂))
hej hej to som myslela. 🙂 no ta pani ho ma.. tak asi si fakt zvolim tento. lebo rozkladat a skladat pred kazdou vychadzkou kociar je dost namahave zvlast ked uz teraz vazia cez 8 kil a co to bude ked budu mat 7-8 mes a este ich nababusim 😖
@tterkat čo viem tak si veľmi chváli Baby Jogger CITY SELECT
Kamarátka tiež hladala čo najviac kladný a aby sa vmestil do výťahu a kúpila tento. Dá sa použiť aj zlášť iba pre jedno dieťa (ak je napr. druhé choré a chceš isť len s jednym)
Sedačky sa dajú aj otáčať.