Kočíky pre dvojčatá

hela12345
18. máj 2014

Chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s tymto typom kocika nie som si ista ci je vhodny od narodenia ako pisu ale velmi sa mi paci..

tova
18. máj 2014

mam podobny od McLaren a moze sa pouzivat od narodenia. Sedacky sa daju zlozit skoro do uplneho lahu, vyuzili sme ho okolo domu , parkov atd. v aute som mala tandemovy za sebou kde som naklikovala autosedacky bolo to jednoduhsie ako ich vyberat zo sedaciet a prekldat Rovno do kociara, lebo na taketo kociare sa tusim da len jedna autosedacka nakliknut na nadstavec.

hela12345
autor
18. máj 2014

No mi byvame na dome takze skor budem kocikovat po dedine ale aj do mesta kedze tam ma babku ale to by bolo v pohode len ma este zaujima ze ci je dostatocne teply ked mne sa maju deti narodit v decembri a zrejme asi tak v januari mozno sem tam videm von s nimi skor sa s takymi malickymi asi nebudem promenadovat ked tak asi na balkone len.keby ze si mas vyberat ezte raz zvolila by si tento typ?

marcelatje
18. máj 2014

Mne sa nezdá veľmi praktický najmä ak budeš mať decembrové detičky. Kolieska sú dosť malé a deti sú ako vo vitríne takže keď bude fúkať asi ich to veľmi neochráni. Skús pozrieť Bumbleride.

juliagregor
18. máj 2014

je tu tema o kočíkoch pre dvojčatá, tam nájdeš viac informácií... toto su golfinky od narodenia by som ho nepoužívala, nedá sa sklopiť uplne do lahu... atd... letný kočárik pre sediace detičky... 🙂

shania31
18. máj 2014

Ahoj, my mame tiez tento cosatto- len ine farebne prevedenie. Podla mna vobec nie je vhodny od narodenia- ja som zacala nasej dvojky v nom vozit az ked mali 7 mesiacov. A vobec nie je vhodny na zimu - je to klasicky golfac.

tova
18. máj 2014

ja trocha nechapen na co sa kociare na sk pouzivaju. Ja som deti v mrazoch nebrala von do kociara a fusak normalne postacil s overalom aj im bolo horuco, aj ked nelazali 100% v lahu ale lezali 15% uhle co je dobre keby si odgrcli. Do 1r. som najviac ich vozila vo vajicku to znamena vsetko okrem prechadziek okolo domu. A v snehu sme nechodili von s kociarom, na to su sane 🙂 Ziadne vodorovne kociare nikdy nepouzivai aj tu v zahranici su zriedkave a deti nemaju problem. To len na sk treba deti zabalit do plastickych bedni, kolesa ako na bicycle nafukovacie, do snehu, na lad, do hor do vody za 800eur, a najlepsie menit ich kazdych 6 mes. podla velkosti dietata a rocneh obdobia. 😀 @hela12345 deti budes asi prevazat autom a potrebovat vajicka, tak zohnat bud len ram na vajicka alebo kociar kde sa obe vajicka najkliknu je to najlahsie prvy rok, tento golfovy nam vydrzal do 4r., aj sme ho mali na dovolenke, je k tomu plastenka na dazd, aj nanozniky, sietka. Prvy polrok ich mozes tam dat vo fusakoch v lete budu mat pol roka uz budu sediet. Pre dvojicky neni 1 kociar ktory je najlepsi od narodenia, pre starsie deti, najlahsi, najlacnejsi, najkrajsi, najlepsie kolesa ma, najlepsie sedacky....

andreasiskova3
19. máj 2014

@tova no len neviem ako by si deti vozila na saniach v zime napr.aka tu bola poslednu zimu.u nas za celu zimu nespadla ani jedina snehova vlocka.a mamicka co pisala uvodny prispevok tusim byva na Sk.

andreasiskova3
19. máj 2014

@hela12345 ten kocik je ozaj krasny ale urcite nie od narodenia.este keby boli v lete mozno, ale na zimu urcite nie. Ja cakam tiez dvojky a tentoraz som si kupila baby jogger city select double , kocik za sebou s vanickami a aj so sportovou castou, cize uz dalsi kupovat nemusim. A ani pri predchadzajucich detoch som nekupovala viac kocikov, vzdy som mala jeden ktory bol aj s vanickou aj sl sport.castou a vzdy mi v pohode vydrzal.take male kolieska nie su vhodne na zimu.

slavko01
19. máj 2014

ahoj mi cakame tiex dvojicky a rozmyslame nad Twinner Twist Duo 2014 alebo nad dorjan danny sport twin len ten som este nevidel nazivo tak nevimeme sa rozhodnut

sashabb
19. máj 2014

@andreasiskova3 presne suhlasím. Sane v zime? 😀 ach jaj, u nas aj keď napadne tak je sneh odhrnutý. 1x som išla so sánkami von a to som ich viac ako polovicu cesty niesla, lebo nebolo po čom ísť.

A do jedného roku voziť deti prevažne vo vajíčku? Vajíčko je autosedačka, neslúži na vozenie detí miesto vaničky!

@hela12345 ako bolo spomínané, sú to golfky a niesu! vhodné pre deti od narodenia. Myslím si, že by si na deti (bábätká) chcela pri vození vidieť nie?
Pozri spomínaný baby joger city select, bumbleride indie twin, easywalker duo ..

@slavko01 ja mám taký pocit, že ty kočík nepotrebuješ, skôr robíš reklamu na dané kočíky 😝

tova
19. máj 2014

@andreasiskova3 no tak ked neni sneh naco potom pozerat ake su kolieska nie? ved cesty su rovnake ako v lete. Baby jogger za sebou ja by som zase nekupila, sedacky sa vyklapaju ako korytka kde nohy su ako na kolotoci v vzduchu, dieta vzadu ma malo miesta na nohy a kope to vpredu. Skusala som v obchode vozit v nom moje vtedy 2.5r. deti neboli spokojne a to boli tam len 5 min, radsej by som volila tento vedla seba. ako som pisala kazdy musi zvazit co mu je prednejsie, lebo neni 1 kociar pre dvojicky kotory by vyhovoval po kazdej stranke. , je rozdiel na co sa pouziva, ci niekto byva v dome,byte, pouziva vytah, casto ho sklada, zdviha, cestuje, na dlhe prechadzky atd. Mne sa paci potom aj Bumbleride vedla seba, ale ten je vacsi, (horsi na cestovanie ako ten na obrazku) a do nakupnych center, k dr atd. tiez nie dobry, lepsi je za sebou.

hela12345
autor
19. máj 2014

@sashabb to ako myslis vazne ze robim reklamu na kociky? Som myslela ze ste tu vsetky seriozne a nie ze ziadam o radu ako prvorodicka dvojiciek a ze robim reklamu tak to ma soklo..ale ostatnym dakujem za radu

hela12345
autor
19. máj 2014

@tova dakujem naozaj velmi pekne za radu 😉

kaktusik007
19. máj 2014

@hela12345 ja za mna - totalne som bola spokojna s bumbleride indie twin -- akoze nemam dvojicky, ale mam deti do roka a toto bola jednoznacne super volba - vsade som s nim presla, siroky len 79 cm, kazdy si mohol spat kedy chcel - nezavisle polohovanie... fakt, neviem si ho vynachvalit. super bol

elanor
19. máj 2014

@hela12345 my sme kupili easywalker duo
a maximalna spokojnost. mame komplet vybavu - vanicky, vajicka, adaptery na vajicka aj sportak. vsetko ustojis pri jednej konstrukcii 🙂 zatial pouzivame vanicky, sem tam vajicko. Sportak nas este len caka, mozno na jesen.

katren
19. máj 2014

@hela12345 pokial dobre citam, ta reklama na kociky nebola adresovana tebe, ale inemu uzivatelovi.....
ja mam BabyJogger City Select a nemenila by som 😉

andreasiskova3
19. máj 2014

@tova ved to, mne sa viac pacia tie vedla seba ale vzhladom k tomu ako ho budem vyuzivat tak po zvazeni vsetkych moznosti mi vysla ta ze si kupim BJ. A co mam zname co ho mali tak boli velmi spokojne. Casom uvidime co deti na to, ci budu spokojne alebo nie.

zata2
19. máj 2014

sestra ma dvojicky a ma kocik cam nie je vedla seba je za sebou a sportova cast je potom robena tak ze sa deti mozu na seba pozerat ja mu davam velke plus, Inak v Galante je jedna predajna kde maju vela dvojickovych kocikov aj na ukazku, aj si ich mozes kupit sestra sa rozhodla tam ze chce takyto ked ho videla nazivo. 🙂

sansulinka
20. máj 2014

@hela12345 ja odporucam predajnu v močenku,vcera sme tam boli a vybrali sme si abc design zoom je velky a dlhy ale to sa mi zdaju vsetky tie dvojickove. Ja vedla seba kocik nemozem mat,tak sme to riesili za sebou. Ale naozaj je dobre obehat si a vyskusat ich.

sashabb
20. máj 2014

@hela12345 to ohladne reklamy nepatrilo tebe 😉 ale dotyčnému ktorého som označila, čítam totižto jeho príspevky rovnakého znenia už po niekoľkýkrát, väčšinou zadal diskusiu a viac sa neozval.
Myslím si, že pokiaľ niekto hladá kočík a zadá diskusiu tak sa pýta a diskutuje, tak ako napr. ty 😉

slavko01
20. máj 2014

@sashabb ahoj niekto musi aj pracovat viem ze som minule zadal diskusiu ale vyberam kocik pre dvojicky a nepotrebujem robit nikde reklamu zatial jediny ktory som videl na zivo bol tfk vsade kde pridem do predajne mi povedie ze nemaju dvojickove kociky a ze ked chcem mozem si vybrat a oni mi objednuju trosku mi to pripade blba lebo ked tak tak si ho mozem objednat aj sam len ja som chcel aj tie kociky vyskusat pekny den

tilly
20. máj 2014

tak ako @sansulinka pise, je predajna v mocenku, viacmenej specializovana na dvojicky, lebo sama majitelka ma dvojicky (teda teraz uz velke) a neviem teda ci tam este aj pracuje, alebo to uz len vedie, ale co viem, tak ona mala vyborny prehlad a dobre poradila... 😵

a nie, nerobim jej reklamu, vobec ju nepoznam, len si myslim, ze je taky nadsenec ako ja 😀 ja keby som mala predajnu, tiez by som vedela hodiny a hodiny o kocikoch rozpravat, len teda nie o dvojkovych 😉

slavko01
20. máj 2014

@tilly dakujem to som uz pocul a rozmyslam ze ked teray dojdem domov na slovensko pojdem sa tam pozret lebo som toho nazoru ze clovek musi vyskusat kocik to sa neda len tak vybrat cez net aj ked mocewnek je troksu dalej co uz nic ine mi neostava