Kočíky Jané - postrehy a skúsenosti

vcelicka007
6. apr 2014

Ahojte mamky 🙂 pomaly ale isto sa pripravujeme na príchod bábätka a tak sa pozerám po kočíkoch. Cenovo dostupný aj pek ý kočík Jané tuto v bazáriku ma zaujal. Chcela b som vediet vaše postrehy a skúsenosti s touto značkou.

mimik79
6. apr 2014

ktory model konkretne?

ivana248
6. apr 2014

Ja mam JANE SLALOM (trojkolka) a som velmi spokojna. Je priestranny, maly sa v nom velmi dobre citi. Ja som ho kupila draho, ale teraz je uz cenovo dostupnejsii. ODPORUCAM.... 🙂

vcelicka007
autor
6. apr 2014

@mimik79 jane slalom pro .... @ivana248 dakujem za uistenie

mimik79
6. apr 2014

ja ho tiez odporučam, som zamestnana v predajni kde kociky predavam uz dlho, je priestranny, z roka na rok ho vylepsuju🙂, športovy je super, priestranny dlhy odpruzeny, jedine dve veci by som podotkla, povedala by som ze nie je moc pre vysokych ludi, mne bolo do vanicky nizko sa naklanat, som vyssia a sportova cast sa neda otacat v oboch smeroch

havana_frost
6. apr 2014

@vcelicka007 aj ja ho mam, nemozem sa stazovat, naopak. odporucam. kupis lacny a o pol roka budes zhanat lepsi lebo zistis jeho muchy a nakoniec kupis dva tri kociky (ako moja sestra).

vcelicka007
autor
6. apr 2014

@mimik79 mam 169 cm takze az tak vysoka niesom takze to by mi nevadilo 😝 @havana_frost dakujemnza odporucaie ..... tak ja ho asi kupim baby .... daakujem vsetkym za rady

havana_frost
6. apr 2014

@vcelicka007 mne sa ziadny iny doteraz nepaci, je aj pekny aj funkcny, pekny dizajn, farby. ja mam 165 cm a je mi "dobry" :D

mimik79
6. apr 2014

@vcelicka007 tak potom super, je to kvalita, oplati sa investovat

sisi12345
8. apr 2014

ja mam jane slalom pro, sportovy kocik a velka spokojost, priestranny a jednou rukou ovladatelny, mozem len odporucit.