Kočíky Jane a Maxi Cosi - skúsenosti

lubicakl
15. apr 2014

ahojte, blizi sa mi rozhodovanie aky kocik vyberiem. Zaujali ma Jane a Maxi Cosi...Co na ne hovorite?

heeedka
15. apr 2014

Ahoj, ja mám Maxi Cosi Mura 4. Veľká spokojnosť, prejde všade, je to taký malý traktor. Nevýhoda - je dosť ťažký. Ale asi práve preto mu nerobí problém ani náročnejší terén (lesná cesta a pod). Takže záver: odporúčam.

lubicakl
autor
15. apr 2014

Ma dost hlboku a velku vanicku?? Kedze cakame v septembri... Je spratny dobre do auta?

bambina82
15. apr 2014

My sme mali Maxi Cosi Mura 4 tiez, super kocik aj dost velky - cize sa zmestilo babo aj ked bolo vacsie, len bol hrozne tazky :( Ale inac vyborny travel system.

heeedka
15. apr 2014

@ lubicakl Vanička je priestraná, naša dcérka je tiež septembrová a dokonca sa narodila veľmi veľká (4620g) a v pohode sa ešte zmestí aj s fusakom (má teraz 7 mesiacov). Spratný do auta je v poho. My teda máme SUV, takže kufor je väčší, ale naložili sme ho v pohode aj do bežného osobáku.

havana_frost
15. apr 2014

Ja mám Jané Slalom Pro a tiež som veľmi spokojná. Vanička je veľká, polohovateľná, do auta sa mestí, konštrukcia dosť terénna, nafukovacie kolesá, predná kotúčová brzda ovládaná z rúčky, krásny dizajn.

petrabu
15. apr 2014

ahoj my mame Maxi Cosi Muru 4 a som spokojna. Je to velky kociar a aj dost tazky. Jedine co mi nevyhovovalo, bolo ze vanicka je dost plytka takze ked fuka, musi byt babo trosku viac zababusene. O tom druhom neviem nic. Len si rozmysli, ci budes s kociarom manipulovat sama alebo s partnerom, lebo je fakt tazky ako taky traktor. Tiez mu hovoria aj "VOLVO" medzi kociarmi 🙂

jaja102
15. apr 2014

máme Jane slalom pro a nedala by som ho za nič....najväčšia vanička na trhu s možnosťou použitia ako autosedačka,takže my sme do 4 mesiacov autosedačku ani nevytiahli,malý sa v nej nemusel krčiť.teraz už používame šporťák a tiež spokojnosť.tým,že ma velke gumené kolesa,+ ručnú kotúčovú brzdu,je idealny aj do terénu,ja s ním napr.chodím aj behať a máme psíka,takže nie je problém ani v teréne s ním manipulovať. 🙂

majka777
15. apr 2014

My sme mali Jane...velka spokojnost - lahucky, priestranny, vhodny do hocijakeho terenu...urcite ho odporucam 😉