Kočíky Camarello Granada, Colorado, Malaga

anglicanka1981
12. sep 2013

Mate skusenosti s tymito kocikmi? Ake su tam rozdiely? Neviem nikde najst recenzie ani podrobne popisky.
Jediny rozdiel, co vidim je, ze Colorado nema plastovu vanicku. Ta ma ake vyhody/nevyhody?
Dakujem za pomoc pri vybere. 🙂

5ka2mk
31. mar 2014

To by aj mne pomohlo, naozaj s nimi nemá nikto skúsenosť?

nunu2013
1. apr 2014

Colorado je starsi typ kocika a hlavny rozdiel je vo vahe konstrukcie ta ma 9 kg. Malaga a Granada su nove typy kocikov ktore maju odlahcenu kpnstrukciu ktora ma len 4 kg. Plastova vanicka ma velku vyhodu na zimu. Neptrefuka tu vanicku ani najsilnejsi vietor nemusis babatko tak babusit ako do latkovej vanicky. Medzi tymi nvymi je rozdiel iba v siti kocika a farebnych prevedeni.

jogina1
16. apr 2014

nam dnes dosiel kocarik camarello granada, objednala som ho cez internet a dopyt bol velky po nom, kociarik je lahky lahko ovladatelny, vanicka velka priedusna vnutro sa da aj vyprat ma aj odvetravaci system, ja som si ho pozrela najprv osobne v obchode a tak som ho objednala, vojde aj do vytahu velmi pekny kociarik nasa kombinacia je asi najpredavanejsia, hodim fotku....🙂

jogina1
16. apr 2014
sannn
16. apr 2014

Ja mam Malagu a je to fakt super kocik. velky, lahky a krasny. Urcite odporucam...

sannn
16. apr 2014

cca o dva mesiace ho budem predavat....tyrkisový

michaela_j
16. apr 2014

My mame sevilu este sice neodskusany ale coskor bude aj to ale som s nim zatial spokojna co sa tya velkosti a uplne super konstrukcia odlahcena.

tabitana
16. apr 2014

no vyborna tema 🙂 mam ho vyhliadnuty, prave tuto granadu, len este vôbec neviem aku farbu (kedze nevieme pohlavie)

jogina1
18. apr 2014

tak my sme vybrali preto tuto kombinaciu lebo je to taky neutral si myslim aj pre chlapceka aj pre dievcatko, my budeme mat chlapceka podla lekarov ale clovek nikdy nevie aspon aj do buducna, camarelo granady su podla mna typoovo takmer rovnake ako malaga a sevilla akurat su kombinovane farby, takze kociarik je zivsi ja som videla aj tmavosivy so zltym aj nad tym som uvazovala tiez je pre obe pohlavia ale ta kombinacia co som ja objednala ide najviac...🙂

sksko
23. máj 2014

dievcata, pridavam este rozdiel medzi Malagou/sevillou a Granadou.... ( teda okrem farieb)

Malaga ma v strieske-korbicke zabudovanu slnecu clonu dvojnasobnu( teda da sa vybrat na 2 x) v Granade je len jednoducha- len nna 1x vyberatelne.( na obrazku hore- Granada je to to cervene co ide z modrej korbicky 🙂 )

Rozdiel na nanozniku- prikryvke vanicky- Malaga ma na tej casti co kryje priestor vanicky este jednu cast co sa da odklopit- takze ked to vsetko poodklapate( clonu na 2x a kryt s tam dodatocnym tienidlom) tak mate vanicku uplne krytu pod korbickou, takze v zime vam tam nebude fukat 🙂 )

Granada nema na tom kryte vanicky- fusaku- to dodatocne odklapanie..

Na Arte je myslim este aj na tom kryte priehladne okienko- inak to ma korbicku ako Granada... ( teda s jednoduchou clonou)

este mozno je rozdiel v okienku na korbicke, ale to pri hlbokej vanicke velmi neuvyuzijete( teda ja som to zatial nikdy nevyuzila 🙂 ) myslim ze Malaga to priehladne okienko co sa da na korbicke vzadu ozdipsovat nema ( Granada a Art ho maju)

Odvetranie maju vsetky 3.

Tolko moj postreh z prednakupneho rozhodovania...

andrejkahe
28. máj 2014

Perfektná téma, presne nad touto kombináciou čo je na foto uvažujem aj ja... díky za postrehy 🙂

kristinka86
24. jún 2014

A čo poviete na Quipolo Alux? 🙂

nunu2013
24. jún 2014

Alux je strasne stara kolekcia cca z 3 rokov dozadu

kacenka255
24. jún 2014

Ja mam colorado a tiez konstrukcia je odlahcena cca 4.5 kg 😀 max spokojnost a baby jedna rada dolezita je sportova cast nie vanicka 😀 tento ma fakt velku pristrannu a to maly ma 16 m a 12 kg 😀 velkostou je ako britax

milacik1984
8. júl 2014

@sannn Dobrý den predavate ešte ten kočik?

tinulkab
9. júl 2014

Camarelo Sevilla (v Poľsku Malaga) je môj favorit, nič zlé som ešte na neho nepočula 😉 . Kupovali ste niekto aj v Poľsku? Oplatí sa vycestovať? Tu za 3-kombináciu pýtajú podľa mňa celkom dosť ...

tinulkab
9. júl 2014

už som to našla v inej téme, oplatí sa ísť do Poľska 😉

zdstar
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renatka80
5. aug 2014

Colorado je starší typ kočíka, nemá odľahčenú konštrukciu a manipulácia pri skladaní a rozkladaní je iná ako u Malagy a Granady. Iné zaklikávanie.
Malaga a Granada - odľahčená hliníková konštrukcia a klík systém. Systém skladania a rozkladania úplne rovnaký. Klík systém uľahčuje hlbokú časť, športovú časť aj vajíčko pomocou adaptérov len zaklikávať. Rozdiel medzi nimi je len vo farbách. Malaga dvojfarebná a Granada troj farebná. U Malagy sa dá hlbokú časť pekne zakryť pomocou nánožníka a striešky, takže v zime nenafúka do kočíka. Dúfam, že som aspoň trochu pomohla

valentina32
6. aug 2014

@jogina1 JA MAM TEN ISTY A CO KOLESA DAJU SA NAFUKAT V POHODE LEBO MOJE AKOSI TAZKO

veronka
27. sep 2014

@jogina1 ako si spokojná s kočíkom?

alicka850
27. sep 2014

Ja som si kupila Malagu fialovu po jednom dietati za polovicnu cenu, zatial sme skusali len provizorne, babo sa narodi v decembri, javi sa ako super kočík, dokonca som poskladala podvoyok uplne v pohode do kufra môjho miniauta 🙂

jogina1
29. sep 2014

@veronka ja som velmi spokojna s kociarikom, velka priestranna vanicka je, futro sa da vyprat, je lahky dobre peruje, vojde vsade, akurat sportovu cast som este nevyskusala zda sa mi velka, ale neskor tak ci tak planujem kupit golfac

bimba01
29. sep 2014

Baby. Mam na predaj malagu v smotanovohnedej farbe trojkombinacia. Napiste ip. Na cene sa isto dohodneme.

hiwatari
29. sep 2014

ja mam malagu sivu a je skvela. hlavny rozdiel medzi malagou a granadou je potah vanicky. malaga ma boky potiahnute latkou a granada ekokozou. Kupovali sme v Polsku a granada bola o 20€ drahsia a samotny predajca nam poradil sevillu - teda malagu, ze ekokoza potrebuje v zime specialnu udrzbu inak sa popre a v lete ju moc rozhorucuje a dietatku je horuco.

veronka
30. sep 2014

@hiwatari mohla by si sem prosím ťa pridať fotky ako tá sivá v skutočnosti vyzerá? a poprosila by som rozmery športovej časti, ak by si bola taká ochotná, ďakujem

veronka
30. sep 2014

@jogina1 @hiwatari rozhodujem sa medzi camarelo malaga a riko nano, zatiaľ som ešte ani jeden nevidela, tak len podľa netu

hiwatari
30. sep 2014

@veronka tak fotky su uplne nepresne. ale ak chces mozes si pozriet v tescu taky sivy chlpaty overal chlapcensky a to je priblizne ten odtien sivej. je to tmava farba ale svetlo siva bola skor zajdena biela ako siva 🙂 mne sa uz zdal moc svetly. a rozmery sportovej casti pozriem. akurat dnes ideme k nasim tak zmeriam ak nezabudnem ;)

matkama
2. okt 2014

@jogina1 tento kočík je podla mna asi najkrajší, aký som v momentálnej ponuke našla. Veľmi som chcela bielo-modro-červenú kombináciu alebo teda bielo modrú, ale prekvapilo ma, že je celkom problém vôbec zohnať kočík v tejto farbe. Keď som však natrafila na camarelo granada, bola to láska na prvý pohľad. Teda,naživo som ho videla len v bežovo-červenej farbe, ale presvedčil ma absolutne. Babatko sa narodí v januári, takže veľká vanička bola nevyhnutnosť. Už som preň rozhodnutá, len dúfam, že sa mi podarí nikde ho vidieť aj naživo. Mimochodom, náhodou neuvažujete o jeho predaji? 🙂

lulu1981
2. okt 2014

Nazivo ho uvidis v bambine v ziline