Kočíky Barbora v Prievidzi

tatianade
27. apr 2016

Touto cestou by som chcela podakovat ludom v predajni Kociky Barbora v Prievidzi. ☺👍Nedavno sme sa vybrali s nasimi detmi do Zoo. Mladsi syncek ma 1 rok a tak sme brali so sebou kocik. Asi sme velmi prehustili pnematiku a ta nam v kufri auta po ceste strelila. Diera ako svet. Ujo v pnuservise povedal, ze to uz nezalepime a odporucil nas na predajnu kocikov v centre mesta. Zial nahradnu dusu prave nemali ale nas vylet zachranili. Pan majitel nam navrhol aby sme si pozicali od nich celu pneumatiku. Bola som velmi prekvapena. Milo prekvapena. To sa dnes nevidi taka dobrosrdecnost. Po navsteve Zoo sme pneumatiku vratli a pan majitel povedal, ze za to nic nechce. Hlavne, ze nas vylet dopadol dobre, to mu staci. Este raz velka vdaka. Kazdemu z okolia Prievidze odporucam aby predajnu navstivil. Maju velky vyber tovaru a su to SUPER ludia. 👍👍👍

maickamf
27. apr 2016

@tatianade s väčšou ochotou a ústretovosťou, ako tam v obchode, som sa ešte nestretla. Naozaj skvelý obchodík

rachel978
11. nov 2016

Chcela by som napísať svoju negatívnu skúsenosť s reklamáciou kočíka ktorý som si kúpila u predajcu kocikybarbora.sk. Pre nákup u tohto predajcu som sa rozhodla hlavne na základe recenzií na internete. S nákupom som bola nadmieru spokojná, nakoľko tovar prišiel hneď a bez problémov. Problémom už je reklamácia ktorá sa ťahá už od 11. 8. 2016. Kedy som predajcu kontaktovala ohľadom reklamácie, keď som zistila že kostra na kočíku praská, presnejšie plast na kočíku. Odvtedy som predajcu kontaktovala niekoľkokrát najprv 6.9.2016 potom ešte raz v novembri presnejšie 1.11.2016 že mi kostru zajtra pošle. Dneska je 11.11.2016 a stále nič. Ani ma nekontaktuje ani proste žiadna odozva. Odvtedy prakticky kočík používam, nakoľko bolo teplo ale začína byť zima, malý už je naobliekaný a nechce sa mu chodiť, kočík proste musím používať a kedže ho nechcem používať v takom stave tak neviem čo robiť.

Tak len chcem napísať, že predajca áno pri nákupe je promtný ale pri reklamácií už nie je. Preto ho vonkoncom neodporúčam a zvážte či budete u neho nakupovať, kedže komunikácia po nákupe je strašná.

Ešte počkám pár dní ale v opačnom prípade to už budem riešiť inak.

daduska3
13. nov 2016

@rachel978 A aký máš kočík?

rachel978
13. nov 2016

@daduska3 Valco snap 4