Kočíky Babypoint typ Targus + Sírius

maminka2013
28. máj 2013

Ahojte maminy.. máte niektorá z Vás tento typ kočíku? Premýšľali sme najprv nad kúpou z bazáru, ale náhodou som našla na nete túto trojkombináciu - celkom lacná, nová a hlavne podľa naších predstáv je i farba 🙂 len neviem či je i taký dobrý a spoľahlivý ☹ Ak s ním máte nejaké skúsenosti, napíšte - budem vďačná za každú cennú radu či pripomienku 🙂

zuzikkaa
9. jún 2013

@maminka2013 nemala som presne tento typ ale predchodcu babypoint V4 - vpodstate sa zmenili iba nejaké detaily
Vzhladom na to že som vyskúšala viacero kočíkov,tento je taký stred - nebol úplne zlý ale sú od neho lepšie 🙂 hlavne čo sa týka jazdných vlastností, nemá doriešené ťažisko a ťažšie sa s ním manipuluje-jednou rukou ho otočíš dosť ťažko. radšej kúp drahšiu značku aj keď z bazaru- moja skúsenosť 😅

ellie81
9. jún 2013

ahoj ja mám presne tento kočík a absolútna spokojnosť 🙂 V pohode ho otočím aj jednou rukou.

maminka2013
autor
10. jún 2013

@zuzikkaa
@ellie81
Ďakujem Vám za rady a pripomienky 🙂 viem, že je to kočiar z lacnejšej kategórie, preto som rada, že viem, i názor iných ako len predajcu, ktorý samozrejme píše na svoj tovar len pozitíva 😒 premýšľali sme i nad bazárom, ale odrádza nás cena.. za tú máme tento nový.. a bojíme sa, že na "už používaných kočíkoch" sa to skôr či neskôr akosi prejaví.. 😒

ellie81
10. jún 2013

@maminka2013 ja som presne nechcela používaný, keďže tento je po kúpe ešte dva roky v záruke. Ale zatiaľ sa nám na ňom nič nepokazilo, má ho aj moja známa a tiež je spokojná. Ak by som sa mala ešte raz rozhodnúť tak znova beriem ten istý, podľa mňa je zbytočné ivestovať veľké peniaze do kočíka, načo? 🙂

maminka2013
autor
10. jún 2013

@ellie81 a nie je problém s otáčaním koliesok a konštrukciou - teda jej pevnosťou? na niektorých kočiaroch je "cítiť", že už dlhšie "slúžia" 🙂 tiež by som nechcela investovať do niečoho, čo by za to "nestálo".. 🙂

ellie81
10. jún 2013

nie, predné koliečka sa dajú zaistiť aby sa neotáčali, alebo nechať odistené aby sa otáčali - vtedy sa otáčajú v pohode. Konštrukcia sa super ľahko skladá, ako keď sme ju kúpili.

zienkaa
16. júl 2013

Ahoj, kočík úplne plní svoj účel a navyše je moderný a štýlový . Ak máte záujem predávam momentálne túto 3 kombináciu. Tu je moj inzerát.. : http://deti.bazos.sk/inzerat/27269666/3-Kombina...

petulienka1982
27. mar 2014

ja ho mám ako nový a predávam ho

saska135
23. aug 2016

@ellie81 ahojte baby
my sme kupili Targus zeleny..jedine sa obavam, ze vanicka nam bude prilis skoro mala...ocakavame babo v oktobri..ake mate skusenosti s vanickou hlbokeho kocika?
kolko vam vydrzala?
kedze my aj fusak budeme musiet mat..bojim sa, aby tam babo nebolo natlacene

dakujem za kazdu radu! 🙂

ellie81
23. aug 2016

@saska135 ja som odvozila v tom kociku dve deti, a do tych 6 mes uplne v pohode, potom uz babo aj tak nechce byt v hlbokom. Druhy tam spaval tusim do 8 mes vo vanicke. Podla mna je to super kocik.

saska135
23. aug 2016

@ellie81 super..dakujem za odpoved...sportovy vam tiez vyhovoval hej?
aj konstrukcia..vsetko ok? nebolo to labilne?
lebo ja si uz 4 dni lamem hlavu..ci ho vymenit za iny ci nie
🙂
len pre istotu..rozmery tej vanicky su nejak 75x31

ellie81
23. aug 2016

@saska135 aj vanicka aj sportovy aj vajce, vsetko super, ved vravim ze dve deti som v tom odvozila 🙂 nie labilne to nie je. ja akurat budem posuvat moj onedlho, mam aj kopec nahradnych dielov k tomu. jaj ozaj, mala som dve vanicky a v tej prvej spava nas ozaj dost velky pes a moc sa mu v nej paci 🙂

saska135
23. aug 2016

@ellie81 :D :D :D ten pes ma pobavil :D
super..tak dikes za odpoved, tak uz som pokojnejsia..tak si ho asi nechame 🙂 a dufam to vsetko zvladneme aj v zime s fusakom 🙂

iveta70
9. sep 2016

@saska135 prosim, ako sa sklada konstrukcia kocika.... nemozem na to prist...:(

saska135
9. sep 2016

@iveta70 manzel to skladal..zistim 🙂 zajtra ti napisem

iveta70
9. sep 2016

@saska135 dik, uz som to zlozila, trvalo to asi hodinu , kym som na to prisla...:D

saska135
11. sep 2016

@iveta70 aha :D a ja som ti prave pisala spravu..ze vcera sme nestihali..tak dnes sa popytam a napisem :D