Ahojte mamičky!,
Mám jeden a pol ročnú dcérku a v marci čakáme chlapčeka. Dosť ma trápi ako budem chodiť s dvoma deťmi vonku na prechádzky a podobne. Neviete mi poradiť nejaký kočiar kde by som ich mohla voziť obe, alebo niečo čo mi uľahčí "život".
Ďakujem
syn ma 16 mes a teraz mame 7tyzdnove babo,kupili sme cez bazar surodenecky,su rozne,kombinacie,niekde sa da na sport,verziu nakliknut aj vanicka a autosedacka,alebo ak je zvyknuta chodit mozno postaci aj skejtik
@frantiskahazlinska Britax b dual alebo skejtik pre starsieho surodenca
@frantiskahazlinska ahoj, určite odporúčam súrodenecký kočík - stačiť bude aj z "druhej" ruky... skejtík alebo prídavná stolička na bok s vlastným kolieskom sú síce lacnejšie, ale dieťa je priamo vystavené poveternostným vplyvom a zároveň tieto "zariadenia" veľmi skracujú životnosť kočíka, pretože každý kočík pre jedno dieťa je určený a počítaný so záťažou jedného dieťaťa v určitom váhovom rozmedzí a prídavné zariadenia s ďalším súrodencom prispievajú k jeho rýchlejšiemu opotrebovaniu (kolieska, skrutky, ložiská....) 😉
@frantiskahazlinska kocik phill&teds surodenecky mam vyskusany, je super. fakt odporucam.
Ahoj, ja mam medzi babami rozdiel 16 mesiacov. Kúpili sme si súrodenecký Jane Twin Two z bazára a maximálna spokojnost. Starsia sedela vpredu v sportiaku a vsetko krásne videla a vzadu som mala nakliknutú vaničku 🙂 Veľmi veľa ľudí ma zastavovalo, že aký perfektný kočík 🙂 Dalo sa s ním aj dobre manipulovať aj v zime, lebo mal dosť veľké kolieska, tak mi nezapadal do snehu. Po pol roku sme dali aj mladšiu dcérku do športiaku 🙂 Veľmi radi mi v ňom spinkávali 🙂
my sme ku kociku kupili skate a bola to super volba
Phil and Teds Explorer - mozem len a len odporucat. 🙂
@frantiskahazlinska - surodenecky kocik urcite vyuzijes, ja mam icandy peach double (kuk v albume), je drahsi, ale da sa zohnat v anglicku aj z druhej ruky za normalnu cenu. Kvalita je super, spratny, lahko ovladatelny,, prejdes s nim vsade... nedam na neho dopustit. Skejtik je len na obcasne pouzitie, nie na normalne denne kocikovanie a babatko vozis vonku aj dve hodky denne a to ti ziadne mladsie dieta neobstoji na skejtiku ver mi. .
@frantiskahazlinska baby jogger city select, najvacsie vyhody su, ze z neho urobis kedykolvek jednokocik, sedacky mozes lubovolne kombinovat, aj k sebe, od seba, z bazara sa daju uz kupit za super cenu komplet zostavy, dokoca este v zaruke... ja ho mam 3.rok a opät vyuzijem 😀 😀 😀
my sme mali Phil and Teds Vibe, úžasný kočík, neskutočná pomoc, ani neviem, akoby som to bez neho zvládla... rozdiel medzi deťmi 17,5 mesiacov.... super skladný, jednoducho ovládateľný, zmestí sa do úplne malého výťahu, žiadne obmedzenia ako napr. pri dvojíčkovských kočiaroch... taktiež možnosť využitia len ako MONO kočík
ja mam osobnu - velmi dobru skusenost tiez s Baby Jogger City Select 😉
Ja som teraz kupila ABC design, bol bezkonkurencne lacny..... ten Baby Joger sa mi zdal dost tazky a najma cena bola vysoka.
Ved to kočík je velmi drahý a ja by som potrebovala niečo lacnejšie....alebo neviete mi poradiť nejaku stránku, kde su prijatelne ceny na tieto kočíky??
My sme vyzili Buggy pod. To je take to pridavne sedatko. Mne velmi pomohlo. Mam rozdiel medzi detmi 2 roky. Pacilo sa mi, ze sa da sklopit, ked ho nepotrebujes. Mala sa na nom rada vozila. Mam ho inac v bazari..🙂
@frantiskahazlinska kočík baby jogger city select 😉