Ahojte maminky. Mám starsiu 7r dceru, mladsia bude mať ledva 14mes keď k nám pribudne posledny drobec. Ako mám děti kocikovat...keď mám len dve ruky :( mladsia je predcasňa tak moze zacat chodit aj neskor...uvazujem nad kocikom pre dvojicky. Či? Poradte prosim...
Ja som mala kocik Phil&Teds. Rozdiel medzi detmi bol menej ako 2 roky. Vygoogli si ho, je to vyborny kocik. Deti sedia jeden za druhym, je tam taka babatkovska verzia a potom ked babatko je vacsie tak su dve sedadla jeden za druhym sedia. Uplne super pomocnik.
ja mam jeden za sebou a jeden klasicky dvojičkovský 🙂 odporúčam kúpiť nemusíš mať nový popozeraz v bazariku 😉 ale zide sa ti.....mojich ak ideme na výlet alebo ďalej aj teraz takto vozím 😉
To je dost kompaktne. Vyzerá to dobre. Ale to mimi bude mať dost miesta aj pohodlia?
da sa tam dokupit taka prenosna vanicka, my sme to mali a potom s tym vies dieta vybrat von a vies si ho prelozit niekam. Oproti normalnemu klasickemu kociku s vanickou, je to ine ale ked hladas taketo riesenie tak o lepsom neviem. Teda v case ked ja som mala deti (dnes uz maju 5 a 7 rokov) nic lepsie nebolo.
Ja som mala aj klasicky kocik este po prvom synovi a vyuzivala som aj ten ked sme isli niekam cela rodina ze manzel pomohol so starsim, popripade ho mal v osobitnom kociku.
...urcite si zaobstaraj surodenecky kocik, alebo kocik pre dvojicky...je to asi to iste. My budeme mat rozdiel 18 mesiacov a tiez nad tym uvazujeme...lebo starsia este nevydrzi tak dlho chodit, kym budem kocikovat babatko a co v zime, to sa jej bude tiez este lepsie vozit v bugyni, ako samej behat...
suhlasim, Phil&Teds je super...jedina (podla mna ) nevyhoda je dost mala taska /vanicka na babo.,.takze ak by si mala zimne dieta a do toho fusak, je to dost na tesno..Syn bol aprilovy, takze kym prisla zima uz sme tu "tasku/vanicku" nepouzivali, iba velky teply kozusinkkovy fusak... Na kocik naozaj nedam dopustit, aj super na "off-road" do lesa atd.
ano, ta vanicka je dost mala, moj bol junove dieta takze do zimy uz tiez sme ju nepouzivali
My budeme januarovi 🙂
My sme mali skejt ku kočiaru bumprider a zvykli sme si . Keď som šla s manželom na prechadzku, tak sme si podelili deti. Staršia bola v golfaci.
@lapoupe
jedno do satky, dalsie v kociku....