Kočíkovanie 14 mesačnej dcérky a novorodenca

lapoupe
19. máj 2015

Ahojte maminky. Mám starsiu 7r dceru, mladsia bude mať ledva 14mes keď k nám pribudne posledny drobec. Ako mám děti kocikovat...keď mám len dve ruky :( mladsia je predcasňa tak moze zacat chodit aj neskor...uvazujem nad kocikom pre dvojicky. Či? Poradte prosim...

monciky
19. máj 2015

@lapoupe
jedno do satky, dalsie v kociku....

peneloppe
19. máj 2015

Ja som mala kocik Phil&Teds. Rozdiel medzi detmi bol menej ako 2 roky. Vygoogli si ho, je to vyborny kocik. Deti sedia jeden za druhym, je tam taka babatkovska verzia a potom ked babatko je vacsie tak su dve sedadla jeden za druhym sedia. Uplne super pomocnik.

lapoupe
autor
19. máj 2015

@monciky to nieje realne mám tak zlý chrbat že dceru beriem do kočika aj 100m do školy...

@peneloppe idem ku k dakujem za typ

mamjka
19. máj 2015

ja mam jeden za sebou a jeden klasicky dvojičkovský 🙂 odporúčam kúpiť nemusíš mať nový popozeraz v bazariku 😉 ale zide sa ti.....mojich ak ideme na výlet alebo ďalej aj teraz takto vozím 😉

peneloppe
19. máj 2015

a velkou vyhodou je aj to ze sa da pouzivat aj ako single kocik, len pre jedno dieta.

lapoupe
autor
19. máj 2015

To je dost kompaktne. Vyzerá to dobre. Ale to mimi bude mať dost miesta aj pohodlia?

peneloppe
19. máj 2015

da sa tam dokupit taka prenosna vanicka, my sme to mali a potom s tym vies dieta vybrat von a vies si ho prelozit niekam. Oproti normalnemu klasickemu kociku s vanickou, je to ine ale ked hladas taketo riesenie tak o lepsom neviem. Teda v case ked ja som mala deti (dnes uz maju 5 a 7 rokov) nic lepsie nebolo.
Ja som mala aj klasicky kocik este po prvom synovi a vyuzivala som aj ten ked sme isli niekam cela rodina ze manzel pomohol so starsim, popripade ho mal v osobitnom kociku.

peneloppe
19. máj 2015
koskaaa
19. máj 2015

...urcite si zaobstaraj surodenecky kocik, alebo kocik pre dvojicky...je to asi to iste. My budeme mat rozdiel 18 mesiacov a tiez nad tym uvazujeme...lebo starsia este nevydrzi tak dlho chodit, kym budem kocikovat babatko a co v zime, to sa jej bude tiez este lepsie vozit v bugyni, ako samej behat...

gala79
19. máj 2015

suhlasim, Phil&Teds je super...jedina (podla mna ) nevyhoda je dost mala taska /vanicka na babo.,.takze ak by si mala zimne dieta a do toho fusak, je to dost na tesno..Syn bol aprilovy, takze kym prisla zima uz sme tu "tasku/vanicku" nepouzivali, iba velky teply kozusinkkovy fusak... Na kocik naozaj nedam dopustit, aj super na "off-road" do lesa atd.

peneloppe
19. máj 2015

ano, ta vanicka je dost mala, moj bol junove dieta takze do zimy uz tiez sme ju nepouzivali

lapoupe
autor
19. máj 2015

My budeme januarovi 🙂

jancurka
19. máj 2015

My sme mali skejt ku kočiaru bumprider a zvykli sme si . Keď som šla s manželom na prechadzku, tak sme si podelili deti. Staršia bola v golfaci.