Ahojte, chcela by som sa poradiť, mal niekto ten kočiar alebo ho ma? Nejaké recenzie? Zatiaľ som nenašla žiadne recenzie. Dnes som ho bola pozrieť na predajni, lebo som z neho bola nadšená, ale v skutočnosti sa mi zdal strašne malý. Konštrukcia mi vyhovovalo, ako veľkosťou, tak jednoduchým ovládaním, ale, vanička na dĺžku 70 cm, športiak rozmery neviem, ale zdal sa mi malý. Chcem kúpiť kočiar tak, že po druhom roku budem musieť kupovať ďalší športový kočík. Existuje vôbec žena, ktorá mala jeden kočiar celý čas, a ešte ho využila aj pri druhom dieťati?
@artemislix konkrétnu značku neporadím, ale veľmi záleží od toho, či je dieťa "kočíkové" a aj od toho či budete viac cestovať, kde žijete /BA alebo niekde kde býva viac snehu/. Pri prvom dieťati som kúpila 3 kombináciu, potom len kvôli veľkosti sme kúpili aj šporťák ale mal strašné zapínanie - neznášala som ho. Ďalšie deti kočíky podedili, ale ten šporťák sme využívali málo. Možno aj kvôli tomu zapínaniu. A jeden syn chcel takmer výlučne po vlastných po roku. Keď bolo veľa snehu, v meste kocky, lepšie sa mi chodilo s veľkou ´kravou´. Cestovali sme len občas, ak bolo treba, muž kočík naložil. Pri 4.synovi sme kúpili zánovný šporťáčik a pár krát sa povozil, ja som bola spokojná že sme nevyhodili strašné peniaze za pár odvezení, skladal sa ľahučko. Čiže 3 kombináciu sme využili pri 4 deťoch veľa veľa veľa. Mne vyhovoval, lebo bol priestranný, kvalitný, zvládol terén, ale keby sme veľa cestovali bol by to problém, lebo bol strašne ťažký pre mňa. A nemusela som riešiť každého pol roka iný kočík. Sú ľudia čo majú doma 5 🙈 Skús premyslieť tie praktické veci, vybrať taký čo sa ti aj páči a časom uvidíš. Niektoré veci aj tak neodhadneš dopredu 😉
ZOPA Quest je novinka, nebude veľa recenzii ako vôbec nejaká bude.
ďakujem za odpovede... skúsime hľadať ďalej, snáď už vyrobili kočík, aký by som si priala 😄🙏
Je velmi podobný cybex baliosu ale tento je sirsi v chrbte,a je viac odpruzeny.
@katuskamala1 tak super, ďakujem za recenziu. mne tiež prišiel, že na internete je úplne iný ako v skutočnosti. a keď som ho videla, tak sa mi veľmi zapáčil. ale mal viac nevýhod ako výhod z môjho pohľadu. ale tak ešte pouvažujem. mňa odrádza najmä ta vanička na dĺžku 70 cm. rodim v auguste, neviem ci by som ju v 70 cm vanicke dovozila. a športová je dosť prevzdusnena. to zase neviem ci by som ju v zime po pol roku dala tam. a celkovo sa mi zdala športová časť úzka a krátka. no nerozumiem, prečo aspoň o 5 cm nepredĺžia všetko.. bol by to dokonalý kočiarik v mojich očiach 😄
@katuskamala1 Dobry den, tak vy kocik odporucate, alebo nie 😂 som zmatena z tejto recenzie. Mam vyse 6m synceka, mame tazku trojkombinaciu, s ktorou som sice spoko, ale chcela som nieco mensie a skladnejsie... a samozrejme dizajnovejsie nakolko sa stahujeme do mesta.
Chcela som cybex balios, ale ked som ho uvidela nazivo velmi som z neho bola sklamana. Ked kociky.sk uviedli na svojom IG ucte tuto novinku, bola som viac menej rozhodnuta pre Zoppu Quest, buduci tyzden sa ju chystam ist cheknut do obchodu a rovno aj kupit ak sa zapaci.
Bohuzial teraz pochybujem, lebo ved hrkotave koliecka asi v predajni neotestujem
@ewelinka21 no keď ho pôjdete pozrieť, tak dajte vedieť. lebo mne sa zdal veľmi malý.. ale zasa nesom skúsená v kocikoch a kupujem pre prvé dieťa kočiar.. tak možno že sa mýlim no.
@artemislix ahoj mi ho mame a bombový ie
@katuskamala1 prosim vas, vedeli by ste mi premerat širku chrbtovej časti?
Dobrý deň. Prave sme si kočík objednali. Vedeli by ste mi povedať ako vysoké (veľmi chude) dieťa sa do neho vojde.
@klaudia5 tak to sa teším, že vám vyhovuje 🥰
Ahojte dievcata, tiez sme prave Zopu quest boli skusat na predajni a aj sme ju kupili. Mne sa tiez zdal strasne malinky, ale pani na predajni nam premerala dlzku sportovej casti a bol viac menej tak isto dlhy ako Britax..dokonca ani nebol o moc uzsi, nejake 2 cm.. cize by som povedala ze je to taky standard, skor opticky sa zda malinky. Ja som tam donho skusala napchat aj najhrubsi zimny fusak aky mali na predajni a uplna pohoda 😁
@veja24 parada. Aku farbu si si vybrala
Ahojte, dnes som na predajni videla tento kocik a tiez zvazujem ci ho kupit. Tak hladam recenzie a zatial som nasla len toto vlakno 😂ak by mal niejto dalsie recemzie, bola by som rada 👍 ahojte”
@katuskamala1 taku tu svetlo sivu melirovanu a ciernu konstrukciu 🙂
@katuskamala1 nie, je to quest, je taka melirovana siva - na internete pod nazvom grey. Ale pisala som svetlo siva kvoli tomu ze ta black edicia nie je uplne cierna, ta mi pride taka tmavo seda alebo skor antracitova.
@veja24 aha jasne. Tak to mame rovnaký 🙂 ta cierna mne prisla v real ako taka az do zelena.. Pod tym ich svetlom. Modru som nevidela.
@katuskamala1 takze si spokojna? Ako dlho ho mas?
@katuskamala1 nie nás vôbec len pri prvej jazde mi ťahal na stranu ale potom to prestalo
@klaudia5 hm.. Mne normalne frzga. Neviem to lepsie opísať. Bocik do strany, takže prirodzene sa kusok zatlaci aby siel do boku a vrzga, tie plasty, spoje,
@artemislix *že po druhom roku nebudem musieť kupovať. chcem jeden kočík. a nie tristo pri dajme tomu troch deťoch ktoré plánujeme.