Kočík z Poľska cena/kvalita

matote
15. aug 2014

zdravim, rád by som získal odporúčania na kočík z poľska z čo najlepším pomerom cena/kvalita podľa vašich skúseností.
Prečo poľsko? Aj keď zvyčajne radšej podporím slovenských výrobcov nedozvedel som sa o nikom, kto by na slovensku kočíky robil v rozumnej cene. Na značky si nepotrpím preto nepotrebujem nem/rak/ang výrobcov.

Chcel by som solídny kočik za dobrú cenu. 4-kolesá kvôli stabilite, trojkombináciu s autosedačkou... Na allegre ma zaujala značka kunert. Máte niekto skúsenosti?

Pripadne viete internetovy obchod s dodanim aj na slovensko? Uvazujem ze by som tam kupil viac veci do vybavy... Ak mi odporucite slovenskeho vyrobcu budem rad!

Doplnim... ak budete kritizovat ze nepodporujem slovensku ekonomiku tak sa mylite - podstatne preferujem slovenskych vyrobcov!! Ale vyrobcov!! Ak by obchodnici nemuseli riesit mnozstvo zbytocnej slovenskej byrokracie (ochrana osobnych udajov, danove licencie, neustale meniaca legislativa) mozno by tiez boli konkurencieschopny (zaruka, servis, slovensky jazyk...)... Slovenska vlada si svoju ekonomiku zabija sama - skor ci neskor na to doplatime/doplacame vsetci...

adka_pajerska
15. aug 2014

http://www.svetkocikov.sk/hitreec-new/68752-hit... spokojnosť velikkkkkkkka a kupovany priamo v Polsku je super a farby krasne v ten bezovej su maslove bodky no krasny a navyse moj maly sa v nom uz vyvozil a uz sa v nom vozi druhe babo a bez chybicky je super a aj cena ja som v polsku kupila za cca. 250 eur trojkombinaciu

katarinamarkova
15. aug 2014

postreh k ekonomike: aj vela nemeckych, anglickych atd.vyrobkov je vyrabanych napr. aj a v polsku resp. niekde na vychode - len firma a certifikat je nemecky 🙂 alebo su len v nem. rak.ang. poskladane a zabalene 🙂
postreh k polskym kocikom: su fajn, tie iste kupis tu na sk o desiatky € drahsie
moj tip: 😉
http://deti.bazos.sk/inzerat/40221654/kocik-cas...

janinah
16. aug 2014

urob si 1dňový výlet a nakúpiš 3/4 výbavy.....neviem ako teraz,ale náš prvý kočík z Poľska kupovaný pred rokmi vykočíkoval 4 deti a potom bol darovaný ďalej vo veľmi slušnom stave 😉

ivanakir
16. aug 2014

Nemozem odporucit konkterny- teraz je ina moda ako pred 5 rokmi, ked som kupovala ja, no mali sme z polska baby aciv neo jet picasso- vtedy bol moderny!!! Pouzivala som ho aj pre druhe babo, takze je vyvozeny, no je este stale pouzitelny. A vysiel ooo ela lacnejsie ako u nas. Takze polsko odporucam!!!

ivetbal
16. aug 2014

@matote Po mojej skúsennosti Poľský kočík vôbec neodporúčam. Bolo to síce 9 rokov dozadu, možno, že sa už pár vecí vylepšilo ale aj tak im neverím. Kočík bol ťažký ako tank, bábätko sa nám narodilo v zime kým som vyšla s kočíkom von po chrbte mi tieklo musela som letieť domov sa prezliecť no hotová katastrofa. Kočík bočil do strany, bola som z neho hotová. Nikdy viac!!! Po pol roku som ho predala kúpila ľahučký, praktický a konečne som si vychutnávala kočikovanie. Ja by som radšej odporučila kúpiť kvalitný starší z bazáru ako ísť po nový do Poľska. Toť moja skúsennosť.

lucianka222
16. aug 2014

My sme mali obe kočíky z Poľska, prvý Adamex Mars, teraz Babymerc, obe trojkombinácia, cca 220€. Nesťažujem sa, nemám na čo, obe boli veľmi dobré. Keby mi trebalo tretí, určite bude poľský... Za tu cenu? Aj desať. Cez slovneskú stranku stoja tieito kočíky 350 bez autosedačky...

fem
16. aug 2014

urcite je tazky, tazko sa s nim manipuluje, konstrukcia sa rozhegava od prveho vozenia, vnutro je tvrde, do sportovej sedacky by som teda dietata ani nedala. my sme ho kupili na SVK a nevedeli sme poriadne, co to je, nikdy viac. Prerobili sme na tom neskutocne peniaze. Predala som ho za desatinu ceny, skoro novy. Davali sme ho prec presne s tym, co som tu pisala. Preto som dala tu cenu. Potom sme kupili normalny kociar lahky, skladny do auta, znackovy. Ked som ho predala asi za polovicu ceny do 2 hodin bol predany. Zalezi, aky mas zivotny styl, ak budes sa prechadzat a sediet doma, hoci to tlacenie je fakt nieco neskutocne. Tie velke kolese vyzeraju super, ale su absolutne neucinne, ked sa ti konstrukcia rozhega, tazke tlacenie, takze ho ani cez sneh ci blato nepotlacis jednoducho. Kolesa velmi velmi klamne. Kociar za trest. Cenovo si spocitaj, co ta vyjde lepsie. Myslim, ze je to jasne. Ked chces byt aktivny, cestovat,..atd. My sme napr. cestovali kazdy den do nemocnice. To by ani nebolo mozne s tym tankom. Zena po porode tiez nema sil za styroch. Asi tolko k tomu.

K vyrobcom, ved podporuj normalne licencne kociare, ktore splnuju normy, kvalitne materialy, predajcov na Slovensku, ktori platia dane. Tym podporis slovensku ekonomiku. Podporis aj etiku.

vlko810515
31. aug 2014

ponuka kocikov vyrobených v polsku za ceny ako v polsku. dadaparadiso.sk

katarina2203
2. nov 2016

@lucianka222
Dobrý deň, prosím Vás, kde v Poľsku ste kupovali kočíky značky Adamex? V Nowom Targu? Ďakujem

lucianka222
2. nov 2016

@katarina2203 My sme prvý Adamex kupili v Krosne, keď sme kupovali druhý, Adamex už nemali, len Baby- Merc. Teraz tam majú ozaj krásne kočíky od Baby-Merc, tie novsie, prepracovanejšie za cca 300€. Staršie modely aj za 200€.

nivea777
2. nov 2016

@katarina2203 Baby Merc Faster kupis aj na slovensku za 300€ v ziline

blumchen2
2. nov 2016

Ja som mala aro dreamline kupovany asi 5 rokov dozadu. Teraz v nom vozim druhe dieta a ma jedinu vadu: brzda sa tazko odbrzduje. Keby som kupovala znova, tak urcite z polska!

katarina2203
3. nov 2016

Ďakujem pekne za odporúčania 🙂

zuzumacuga
19. nov 2016

Aj ja mám z Poľska a nebol jediný problém😃 akurát ho predávam,lebo už nepotrebujem trojkombinaciu

alicam
28. nov 2016

Teraz som kúpila bazarový zby-wan galax, na nete ho predávajú na poľských a ruských stránkach, tipujem že je poľský.. už bude starší, 5 rokov minimálne, asi aj viac a ľahučký, dobre ovládateľný, húpací, len má vydraté brzdy. Neviete kde ich zoženiem? Prípadne budú pasovať aj iné? O🙂