Ahojte baby, má niekto ten trojkolesový športový kočík, čo mali teraz v Lidli za 99,9 Euro?
ahoj, my sme ho kúpili minulý rok, ale vrátili sme ho, oni tam kočíky nedovolia vyskúšať, musíš kúpiť a ak ti nevyhovuje, môžeš vrátiť. Predné koleso nie je otočné a to nám vadilo, takisto sa nedal polohovať chrbát do ľahu, a celkovo bol to taký kočík vhodný pre väčšie deti od 2 rokov a skôr na turistiku ako do mesta, neviem si predstaviť chodiť s ním niekde v obchode okolo regálov. No dúfam, že ste mysleli ten čo ja 😀
nas maly ma 15 mesiacov, do mesta a obchodov mame golfac, ale na prechadzky do terenu chceme nejaky sportiak, lebo chcem predat trojkombinaciu, kedze mi je uz s malym velmi tazky... ale ked hovoris, ze to predne koleso nie je otocne, tak mi to nevyhovuje... to ze sa neda polohovat do lahu mi nevadi, maly v kociku nespava, alebo len vynimocne... ja uz vobec neviem, aky mam kupit, lebo chcem sportiak lahsi s vacsimi kolesami, aby sme presli aj miernejsi teren a nie velmi drahy, lebo uz ho dlho pouzivat nebudeme, max. nejaky rok, celkom ma zaujal tento
alusha, mne sa ten tvoj vybrany zda tazky. Tiez rozmyslam, ze predam svoju trojkombinaciu a kupim nieco lahke a s velkymi kolesami. Zatial som narazila na novinku Bumbleride Indie 9kg, potom na znacku Hauck Roadster- ten ma 9,5kg, Hauck Apollo 3 ma 10kg a 8kg ma Nurse Dakar(niekde pisu, ze konstrukcia). Chcela by som ich vidiet najradsej nazivo a porovnat. Cenovo priblizne rovnake, az na Hauck Roadster, ten je vyrazne lacnejsi. Tak preto ma zaujima prevedenie.
Inak, z Lidlu by som kocik urcite nekupovala, kvalita vyrobkov, co mam par vyskusanych, nie je teda velmi na chvalu...
alusha ten abc co si si vybrala ma tiez predne koleso pevne takze s tým nic neporiesis.
kup na inzerat ten rok vam urcite vydrzi.
vidis, to som si vsimla az teraz, ze ma pevne koleso, takze nic ☹ pozeram aj inzeraty, lebo 10tis uz nechcem investovat...
ale ved do terenu sa predne koleso aretuje, takze ak to chces vyslovene na prechadzky do prirody, tak by to pevne koleso nemal byt problem 😉
doa my sme nikdy v terene predne koleso nearetovali. vzdy to islo v pohode aj s tociacim.
ahoj cilka, aj mne sa ten kocik pozdaval, tiez by som rada nejaku skusenost, za tu sumu, vyzeral super, ale asi ho tu nikto nema...