Ahojte mamičky, aké máte skúsenosti s týmto kočíkom, neviete niektorá poradiť, kde by som ho mohla vidieť na živo? Dnes som obehala niekoľko BA predajní, no neúspešne (Pre deti, Eniki, Brendon, Kočíkovo, Samo kočíky).
ma niekto skusenosti s kociarom X-lander XA Limited 2012
Hľadám mamičku, ktorá má x run, chceli by sme ho vyskúšať,lebo uvažujeme o kúpe.Najlepšie prešovský príp.košický kraj.
@veronicka85 ja mam. Co by si chcela vediet
@maryanna dakujeeeem za odpoved ale to uz je neaktualne 🙂 lebo som sa to pytala min.roku uz mame iny kocik..ale dakujeeem
Maminy mate niektora tento kocik?
Mam, preco?
Ja mam X-run, zatial ho pouzivam s hlbokou vanickou a som maximalne spokojna. Predtym ako som ho kupila, som ho videla u kamaratky nazivo, inac v obchode nikdy. Objednavala som si ho cez predajnu, ktora predava X-lander, hovorili mi, ze s tym je problem a nakoniec to trvalo 2 mesiace, kym ho zohnali. Ale max. spokojnost, bola som s nim aj korculovat na jesen, ked bolo teplejsie, do terenu je perfektny, aj v hlbokom snehu sa s nim jazdi super. Vsak ak mas konkretne otazky, pytaj sa, skusim ti ich zodpovedat. Pozeram, ze mame rovnako stare dcery.