Kočík X-lander X run. Máte s ním skúsenosti?

daikas
8. feb 2011

Ahojte mamičky, aké máte skúsenosti s týmto kočíkom, neviete niektorá poradiť, kde by som ho mohla vidieť na živo? Dnes som obehala niekoľko BA predajní, no neúspešne (Pre deti, Eniki, Brendon, Kočíkovo, Samo kočíky).

bobusa1
8. feb 2011

Ja mam X-run, zatial ho pouzivam s hlbokou vanickou a som maximalne spokojna. Predtym ako som ho kupila, som ho videla u kamaratky nazivo, inac v obchode nikdy. Objednavala som si ho cez predajnu, ktora predava X-lander, hovorili mi, ze s tym je problem a nakoniec to trvalo 2 mesiace, kym ho zohnali. Ale max. spokojnost, bola som s nim aj korculovat na jesen, ked bolo teplejsie, do terenu je perfektny, aj v hlbokom snehu sa s nim jazdi super. Vsak ak mas konkretne otazky, pytaj sa, skusim ti ich zodpovedat. Pozeram, ze mame rovnako stare dcery.

dazdovka
19. dec 2011

@bobusa1 Ahoj, velmi je pekny ten kocik, uvazujeme o kupe, ale bez vanicky, bo mame fusako-tasku a vedeli by sme ju popratat do sportaka a tak behat. Nemam ho kde obzriet, tak mam otazocku jednu na Teba, teda ci sa da sklapat opierka chrbta do uplneho lahu? Dik 🙂

bobusa1
19. dec 2011

@dazdovka Nie opierka nejde do lahu, je to asi taky 150 stupnovy uhol, cize pre polrocne dieta v pohode, ale ak chcete od narodenia, treba vanicku. Inac ja som veeeelmi spokojna.

tasiko
13. feb 2012

@bobusa1 má run otáčacie predné koleso?

bobusa1
13. feb 2012

@tasiko nie, predne koleso je pevne.

veronicka85
14. jún 2012

ma niekto skusenosti s kociarom X-lander XA Limited 2012

julli
6. sep 2013

Hľadám mamičku, ktorá má x run, chceli by sme ho vyskúšať,lebo uvažujeme o kúpe.Najlepšie prešovský príp.košický kraj.

maryanna
6. sep 2013

@veronicka85 ja mam. Co by si chcela vediet

veronicka85
6. sep 2013

@maryanna dakujeeeem za odpoved ale to uz je neaktualne 🙂 lebo som sa to pytala min.roku uz mame iny kocik..ale dakujeeem

julli
7. sep 2013

@maryanna ahoj, ja potrebujem dosť súrne vyskúšať ako bude syn sedieť v x rune. podrobnosti napíšem do pošty

araik
3. apr 2017

Maminy mate niektora tento kocik?

tusica
30. jan 2018

@bobusa1 ahoj nemas este nahodou ten kocik 🙂?

bobusa1
31. jan 2018

Mam, preco?

tusica
31. jan 2018

@bobusa1 nepredas? 🙂