Ahojte maminy. Uvazujeme nad kupou kocika X Lander X Move 2014. Mate s nim niektora skusenost? Pripadne, viete poradit, kde sa da pozriet "nazivo" v Bratislave a okoli? Dakujem za kazdu radu.
@verronica Ahoj, nakoniec sme kupili iny kocik...Je naozaj krasny, aj mi je trosku luto, ale odradilo nas prave to odpruzenie a vaha, kedze ja planujem cestovat dost casto s kocikom v mhd. Navyse nam X - move 2014ku na predajni prilis neodporucili, vraj predosle rocniky xlandera boli vydarenejsie. Vyspovedala som par mamiciek 🙂 s 2013kami a boli velmi spokojne az na trosku vyssiu vahu, takze verim, ze budes spokojna aj ty 🙂 Daj pripadne vediet, som zvedava, co nanho hovoris 🙂
aky ste si nakoniec vybrali ?
Kupili sme Bebetto Flavio 2014. Je to novinka od Bebetta takze sa nechame prekvapit, snad bude rovnako dobry ako ine modely Bebetta a dufam neolutujeme...Je o nieco lahsi, ma odpruzenie prednych aj zadnych kolies, kolesa nafukovacie a priestrannu vanicku, ktora sa da zlozit, co povazujem za plus...
Flavio som kupila aj ja, velmi sa mi paci, je to podla mna super kombinacia lacnejsieho kocika a funkcnosti. V porovnani s concordom ktory som mala predtym je ovela lepsi, krasne pruzi, ma dokonale striesky, ktore kryju dietatko a je pritom obdobne lahunky. Velmi sa mi paci aj hlboka aj sportova cast.
zatial so pouzivala tri mesiace iba sportovu cast so starsou dcerou a nemam ziadne vyhrady. trosku tazsie sa sklada ale upozornujem, ze to porovnavam s concordom. dnes som prisla domov z porodnice tak zachvilu vyskusam aj hlboku, ale myslim, ze tam nema byt kde problem 🙂
Ja pouzivam kocik uz mesiac a pol a som s nim spokojna.Neskutocne lahko sa ovlada (jednou rukou).Na nerovnom terene tiez obstal,zaroven je aj elegantmy do mesta 🙂 Vanicka je velmi priestranna co je vyborne nakolko moj syn je dlhan a do ineho kocika by som ho v zime s fusakom tazko napratala...
@ emili31Tak jasne ze fyzika funguje aj tu 🙂 Plus pocitaj zatazenie dietatom...Ak mas obavy pozri radsej kociky s brzdou,alebo sportove trojkolky. Na Kolibe sme boli a kocik to zvladol. Lesne,velmi hrbolate cesticky by som asi a kocikom predsalen nesla.
Kazdy kocik taha dole kopcom svojou tiazou ale ja som problem nemala. Ak by som nevladala, dam kocik radsej muzovi 😀 Ta dolna brzda ti ho zabrzdi uplne
diki moc za rady...asi teda usetrim 200eur a kupim x lander aj ked nema brzdu...inak sa mi zda fajn po vsetkych strankach🙂
My sme s kocikom boli uz aj na dovolenke v Terchovej a teda tam je kopcov dost nemyslim, ze sme s nim zliezalio diery 🙂 ale aj pri beznej prechadze sa tam prekonavaju dost urovne, mne brzda vobec nechyba. Kocik zatial pre mna nema ziadne velke nedostatky, ja som spokojna. Ako som pisala jedine to skladanie a to uz mame v malicku teraz 🙂
Ahoj my mame xlander uz dva mesiace a sme s nim spokojne. Lahko sa ovlada, maly pri zlozeni do kufra, priestranna vanicka, material a rychlo uspini, ale aj sa vyborne cisti. 🙂
@adria18 ahooj, máte prosím x lander x move? ako je to unho s odpružením?
@emili31 ano super je mala som ho pri synovi ale pod znackou Navington....len treba dat pozor na chbtovu opierku nakolko nam sa pretazila ta uz nam neklikala do ľahou...tak sme mu objednali novu cast aj ta bola taka citliva sa pretazila rychlo,no som zvedava ak zacneme pouzivat terax x- landrovu spor.cast ze ako dlho nam vydrzi....max.ma byt do 15 kil
ahoj kupila si kocik ? ja vyberam sportiak uz asi 4 mesiace.... No proste na kazdom mi nieco vadi, ale tento podla mna mimo odpruzenia a vahy splna asi vsetko, co ma kocik splnat. My sme objednali kolekciu 2013 farbu antarctica tak uvidime 🙂