Kočík X-lander

potamota
24. mar 2013

ake mate skusenosti s tymto kocikom co sa tyka aj terenu a kocikov ktore su kupovane s druhej ruky ?dakujem 😉

renata165
24. mar 2013

moja teta predavala kociky vsetkych moznych znaciek od brio ,casualplay az po Xlandery je to sice polsky kocik ale vzdy vravela ze neznicitelny tak neviem ja som dostala Concord ale neznasam ho od zaciatku vobec my nesadol.Co sa tyka tej kupy z druhej ruky zalezi od toho od koho kupujes tj od akej mamicky.

karin1234
24. mar 2013

Ahoj, ja som ho mala, kupovany z druhej ruky, podla mna kvalitny kocik, lahko sa s nim manipuluje, kolieska nafukovacie vhodne aj do terenu... nevyhoda pre mna bolo to, že na športiaku je opierka pre bábätko v pololahu a nedá sa dať do 90stup. uhla, ked chces aby sedelo babo uplne vyrovnane a malo dobry vyhlad. to nam vadilo. ale inak spokojnosť.

maryanna
24. mar 2013

aj mna by to zaujimalo. na x landery som pocula len same chvaly a dobre ohlasy. Ja planujem kupit x lander xa 2012, ale tiez pozeram referencie ze su tam nejake problemy s polohovanim ako bolo spomenute a ze vanicka pri nastiknuti na konstrukciu trosku kyve, nie je napevno.....

karin1234
24. mar 2013

@maryanna najlepsie by si mala si ho okuknut na zivo, mne sa vanička nekývala ale ja som mala starsiu verziu kočíka, akurat ako som pisala v sportiaku to polohovanie mi vadilo. ale inak bol super, dobre sa aj udrziaval a cistil.

lubkah
24. mar 2013

Do terenu je perfektny,velke nafukovacie kolieska.My mame XT 3kombinaciu,a som s nim max spokojna.No ale jednu chybicku vytknem a to je to polohovanie na sport.casti,nie je to uplny sed ako by clovek chcel...Ja osobne by som ten kocik nemenila...

syssu
24. mar 2013

@potamota @maryanna my sme kupovali novy, takze o kupe z druhej ruky ti neporadim.. ale kocik je to podla mna dobry, my sme velmi spokojni.. konkretne mame model X-run - napriek trom kolesam je stabilny, v snehu som nikdy nemala problem s jeho tlacenim, ide uplne lahko.. co sa tyka tej vanicky, to pokyvkavanie je minimalne, ja som si ho vsimla len nedavno a to vanicku pouzivam cca pol roka.. a cosi sa mi mari ze polohovanie sportovej casti je rozne pri roznych modeloch.. a este k tomu terenu - ja nemam problem s vysokymi obrubnikmi v meste ani s prechodom po strkovych alebo lesnych cestach a chodnikoch.. x-run ma navyse aj rucnu brzdu co sa do kopcov hodi 🙂

aalexis007
24. mar 2013

My sme mali x-lander XA a boli sme spokojní.Super nafukovacie kolesá,žiaden problém.Kupovali sme ale nový,a teraz vyzera stale perfektne,vôbec nezniceny.Vanicku sme používali cca 6 mesiacov a športak tak cca do 2 rokov.Malý sa tam zmestí aj teraz ale už nechce byť v kociku.

maryanna
25. mar 2013

dakujem za rady.ja ccem kupit tiez novy.a som rada ze to pokyvkavanie vanicky nie je nic hrozne.dakujem

patkobo
25. mar 2013

my sme tiez kupovali Xlander z druhej ruky .. maximalna spokojnost, kupili sme ho ako novy .. len jednu vec vytknem .. je dost tazky ked sa naklada do auta a podobne a tiez zabera dost vela miesta v kufri aj velkeho auta :( .. ak Ti toto nebude vadit, tak len a len Xlander odporucam.

potamota
autor
25. mar 2013

@renata165 a tvoja teta ma daku stranku alebo obchod.ten x lander je nemecky ale daco s tym polskom ma ale neviem co.

renata165
25. mar 2013

nema uz s tym skoncila viem ze ja som skusala ten xlander je fantasticky do terenu. 🙂 vsak ja sa este s tymto mojim concordom dotrapim i ked concord autosedacky ako 1trieda.

latvia
29. mar 2013

zadanim slova x lander do vyhladavaca vyskoci kopec tem o kocikoch x lander, poradte sa v nich 😉