ahojky,chcela by som poradiť s kočíkom vhodným kočíkom na horský terén,lúky a tak...prečítala som neviem koľko diskusií ale stále som nerozhodná...bábo sa narodí v zime takže vhodný aj do snehu...ďakujem za pomoc
@mazurienka
@fuska
... asi ta nepotesime a nebudes rozhodnejsia. Som za 3-kolku. Mala som Jane Slalom, Peg-Perego GT3 a X-Lander. Peg-Perego GT3 sa osvedcil. Jane Slalom bol jeden z najotrasnejsich kocikov. A X-Lander sa dal.
Ja osobne by som volila klasicky, hupaci kocik na 4 kolesach s velkou vanickou. Bol naozaj jediny, ktory zdolal nepokosenu luku i poorane pole.
... a teraz si vyber. Kazdy hovori inak a kazdemu vyhovuje nieco ine. Budes to musiet risknut.
@mazurienka hojdaci kocik s nafukovacimi kolesami. My sme mali Roan Marita a bol naozaj super na tereny :D zvladol vsetko, je to tank. A je mega priestranny pre babo, urcite tam vojde aj rocne. Polrocak s fusakom uplne v pohode. A to nepatrime k drobcom ;)
Odporucam inglesinovy podvozok ergo bike, 4 nafukovacie kolesa, hojdaci podvozok ,pochodili sme s nim skutocne az absurdne cesty-necesty. Plus nadstavbu podla vkusu, ja som mala vanicku sofia a potom magnum.
Ja by som k tomu svojmu prispevku este chcela napisat, ze ta 4-kolka bol hojdaci s nafukovacimi kolesami. Tiez som si myslela, ze ten bude lepsi, ale ked som skusila 3-kolku, tak s inym kocikom som do lesa uz nikdy nesla.
takže mám chrobáka v hlave ...akože ja už mám dve detičky ale vtedy som nemohla riešiť kočík vtedy všetko bolo len o cene 🙂 ..takže teraz by som rada dačo čo bude fakt stáť za to a bude to hlavne aj pre mňa aj bábo pohodlnejšie...
@mazurienka este ked mozem... do hlbokeho kocika investovat nejake velke prachy nema zmysel..je to na pol roka..potom pride leto, babochce uz kukat vonku, zacina sadat a sup s nim do sportaku. Takze ja by som si hlboky kupila jednoznacne hojdavy a potom sa vysantila na sportaku... tych som postriedala tiez zopar a zatial vedie jane nomad. co sa tyka trojkoliek, viem, ze mnohe baby si ich chvalia, ja im neviem prist na chut.. mozno to ani nie je o funkcnostii a jazdnych vlastnostiach, mne sa nepacia a istotne som voci nim zaujata (a ze som sa naozaj snazila byt objektivna...nejde mi to 😀 ). Ale je mozne, ze ked niekto nie je rovnako ako ja postihnuty "hnutim proti trojkolkam " 😉, tak mu mozu trojkolky naozaj vyhovovat, kopec maminiek na nich neda dopustit.
Jane slalom...vyskusany vsade
@mazurienka My sme mali Quinny so štyrmi veľkými nafukovacími kolesami a ručnou brzdou a ten zvládol každý horský terén. Z terajšej ponuky kočíkov Quinny by som si asi vybrala Quinny speedy.
Bebetto Fabio Exclusive 🙂 výborný do terénu a na slovenské chodíky 🙂 je to 3-kombinácia
Ja som mala Jane Nomad, ten je dobry do mesta. Potom sme kupili Jane Slalom Pro (bol s nami v Tatrach, Chorvatsku, v lese) do terenu super, presla som s nim aj po vacsom snehu aj v paru po malych kamienkoch. Je priestranny, dietatko ma v nom pohodlie.
@mazurienka záleží koľko chceš investovať v teréne sú najlepšie tie ktoré majú veľké kolesa,
Podla mna nejaka trojkolka. Vacsina ludi tvrdi, ze trojkolky su nestabilne a ze stvorkolka je lepsia do terenu, ale mala som moznost porovnat 3-kolku a 4-kolku a 3-kolka v terennosti suverenne vedie. 3-kolky su napr. Jane Slalom Pro, Peg-Perego GT3, Graco Trekko, X-Lander... Ja mam skusenost s Jane a je to vynikajuci kocik.