Kočík vhodný na cestovanie

katulastraka
29. dec 2020

Ahojte dievčatá,

riešim dilemu ohľadom kočíka. Manžel má rodinu 250km od nás, čiže je to cca 3hodiny autom. Preto by som chcela bábätko po narodení prevážať v aute vo vaničke, pretože vajíčko nie je na tak dlhé trasy najlepšie. Takže hľadám kočík, ktorý má vaničku schválenú na prevoz v aute, zároveň sú v nej alebo sa do nej dajú dokúpiť bezpečnostné pásy pre bábätko a ideál keby sa dal kúpiť aj v dvojkombinácií so športovým kočíkom. Viete o niečom takom? 🙂 lebo jak kukam, tak kukám, mám pocit, že nič také nie je.

Vďaka za všetky odpovede 🙂

janka_266
29. dec 2020

@katulastraka to čo som ja čítala o vanickach na prevoz, tak že tie nie sú tak bezpečne, ako vajíčko, a zas 3 hodiny nie je tak veľa, spravíte si väčšie prestávky, moja suseda cestovala s mesačným bábätkom 1200 km do talianska a zvládli to, dávali si väčšie prestávky. Myslím, že s prestávkami by to mohlo byt v pohode aj vo vajíčku 😊

gabu_lienka
29. dec 2020

@katulastraka toto je velmi zly napad. ved v takej vanicke nema male babatko absolutne chranenu hlavicku. Pozri si velke pohodlne vajicko, my tiez chodime dlhsie trasy a mame kiddy evoluna plus size, do 13 kg a 84cm. Da sa dat takmer do lahu aj v aute.

compra
29. dec 2020

Peg Perego a vanicka Navetta XL sa da vozit v aute. Ja som pouzivala do 9 mesiacov. Jazdim dlhsie trasy 3-4x do mesiaca takmer od narodenia. Bola som spokojna. Mala som aj vajicko este.