Ahojte dievčatá,
riešim dilemu ohľadom kočíka. Manžel má rodinu 250km od nás, čiže je to cca 3hodiny autom. Preto by som chcela bábätko po narodení prevážať v aute vo vaničke, pretože vajíčko nie je na tak dlhé trasy najlepšie. Takže hľadám kočík, ktorý má vaničku schválenú na prevoz v aute, zároveň sú v nej alebo sa do nej dajú dokúpiť bezpečnostné pásy pre bábätko a ideál keby sa dal kúpiť aj v dvojkombinácií so športovým kočíkom. Viete o niečom takom? 🙂 lebo jak kukam, tak kukám, mám pocit, že nič také nie je.
Vďaka za všetky odpovede 🙂
@katulastraka toto je velmi zly napad. ved v takej vanicke nema male babatko absolutne chranenu hlavicku. Pozri si velke pohodlne vajicko, my tiez chodime dlhsie trasy a mame kiddy evoluna plus size, do 13 kg a 84cm. Da sa dat takmer do lahu aj v aute.
Peg Perego a vanicka Navetta XL sa da vozit v aute. Ja som pouzivala do 9 mesiacov. Jazdim dlhsie trasy 3-4x do mesiaca takmer od narodenia. Bola som spokojna. Mala som aj vajicko este.
@katulastraka to čo som ja čítala o vanickach na prevoz, tak že tie nie sú tak bezpečne, ako vajíčko, a zas 3 hodiny nie je tak veľa, spravíte si väčšie prestávky, moja suseda cestovala s mesačným bábätkom 1200 km do talianska a zvládli to, dávali si väčšie prestávky. Myslím, že s prestávkami by to mohlo byt v pohode aj vo vajíčku 😊