Kočík Venicci Tinum Upline

lenka7801
29. máj 2023

Ahojte, nájde sa tu niekto kto ma kočik Venicci Tinum Upline ? Chcela by som sa spýtať, aké vajičko k nemu pasuje a či mi bude pasovať aj vajíčko od cybexu. A aké skúsenosti s ním mate?
Už som zmätená z tych kočikov a niekde píšu, že vajíčko je aj k tomu ako trojkombinacia a niekde nie je. Tak mi prišlo najlepšie napísať sem. Budem vďačná za každú odpoveď. Pekný večer ☺️

dzejsik
29. máj 2023

@lenka7801 cez adapter maxi cosi/cybex urcite ano

sima83812
19. júl 2023

Chcela by som sa spýtať tiež ohľadom Venicci tinum upline či je tam adaptér na vajíčko Britax romer baby safe 5z. Veľmi sa mi páči tento kočík ale keďže už mám kúpené vajíčko od britax tak váham keďže nie som si istá či je dostupný adaptér na túto kombináciu.
Ďakujem

kvietocek89
7. sep 2023

@sima83812 ahoj na IG kociky.sk je toto video kocika a nakoniec na adaptery naklikne aj britax. https://www.instagram.com/reel/CqptbNjMz8y/?igs...
My tiez chceme kupovat tu istu autosedacku. Prosim ta, ty si kde kupovala autosedacku v obchode, alebo cez net?

sima83812
7. sep 2023

@kvietocek89 my ame objednávali cez eshop 123kociky.sk. Rýchle dodanie. Len treba dávať pozor. My sme objednávali ešte tú prvú sériu Britax romer babysafe 5z. A tá bola od výrobcu kazová tak výrobca nám zabezpečil výmenu. Tak treba kupovať Britax romer babysafe 5z2. Táto séria nie je už kazová. Našťastie my sme ju ešte nevyuživali lebo len čakáme bábo, ale ostali sme stále pri Britax.