Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem
a zabudla som... aj nafukovacie kolesá, čiže odpružený podvozok ?!?! - Neviem už... 😎
Ahoj Valco Snap 2015 je obycajny snap, len je vylepseny o POLOHOVANIE noziciek, coz je super 🙂
Nema nastavitelnu rucku a vaha je taka ista ako pri starsom modeli. Daju sa dokupit zvlast nafukovacie kolesa- vtedy je samozrejme kocik tazsi, ale zase zvladne hocijaky teren... treba striedat podla situacie.
My sme zatial velmi spokojni 🙂
My tiez rozmyslame nad tymto kocikom. V predajni sme ho skusali( model 2015),vsetko super a aj by sme ho hned kupili,ale odradila ma jedna vec. Neda sa pohohovat rukovat. Mam 160cm a prislo mi to velmi nepohodlne mat rukovat tak vysoko..Mala som pocit,ze po 20 minutach tlacenia by ma boleli ruky...Neviete mi niektora poradit,ci to je iba zdanie alebo o zvyku alebo naozaj je to vysoko?
ja mam 165 cm a vobec nepociťujem že to je pre mňa vysoko, práveže mne to tak vyhovuje....som veľmi spokojná s tmýmto kočíkom, neviem si ho vynachvaliť....najviac mi vyhovuje je ho hmotnosť, dokonca aj ked je v nom moj syn tak ani neviem že by tam bol, taky je ten kočík lahučky
@bigsun1, polohovať rukoväť sa dá na tom novom type Valco Quad X, aj nôžky a vraj aj košík neprepadáva, taktiež vraj dieťa neskĺza dolu zo sedadla, ja veľmi rozmýšľam, že namiesto Valco Snap 4 kúpim tento, hoci je ťažší ( a drahší), ale to je len preto, lebo má nafukovacie kolieska, ale váha Snapu je zrejme porovnateľná, ak by sa dokúpili kolesá.... Vadí mi skôr výber farieb. Čierna a fialová...
baby kde ste nan kupovali plastenku, podlozku a fusak, bo z usa to vyjde dost draho
No ja som ho nakoniec kupila a zatial som spokojna. Kupovala som ho na stranke slune-cz.cz. Predavaju tam aj plastenku, nanoznik bol v cene kocika. Podlozku idem kupovat pinkie a fusak pouzivame ten,co sme mali v predchadzajucom kociku.
@katuliacik plastenku som kupila obycajnu urcenu na sportovy kocik inej znacky, sedela uplne presne na Valco a stala 4€...znacku si nepamatam, my sme proste skusali na mieste, ktora sadne- v predajni predeti 🙂 podlozku som si usila sama a fusak musis kupit k hociktoremu kociku, takze si nemyslim, zeby sa tie vydavky na to tak navysili oproti inemu kociku 🙂
s kocikom som maximalne spokojna 🙂
@bigsun1 ahoj, nemas nahodou zlavu na tej stranke? Ďakujem.
@motylik0258 ahoj,nemam. Ale maju tam taku akciu( najdes pod informaciami - natoc to pro slune) ked natocis video so svojim dietatom,automaticky ziskavas zlavu 5%. No blizsie informacie si musis precitat na stranke 🙂
@babmulka222 @bigsun1 @tusica Prosím v akom stave máte kolesá,tie penové,po dlhšom používaní?Vydržia dosť dlho?Ja mám len pár dní no kolesá su samý kamienok,bojím sa že nevydržia nič moc.
No naše kolečká vyzerajú takisto a to ho mám pár týždňov. Samí kamienok. Aj ja som zvedavá ako dlho nám vydržia.
No aj nam sa tie kamienky zachytavaju v kolesach, mame ho tristvrte roka, pouzivame vyhradne tento kocik, je to na tych kolesach vidiet, ale na funkcnost to nema vplyv...nejako to neriesim 🙂
nepredavate niekto nafukovacie kolesa na valco?
Ahojte. Mohli by ste mi prosim vas zmerat dlzku na lezanie, aj s opierkou na nozicky? Nikde som tie vnutorne rozmery nenašla. Dakujem 😉
@orovka náš má 89cm
@petrahankova Ďakujem
Ahojte, čítala som recenzie na českej stránke, že Valco Baby Quad X 2015 hrkajú predné kolesá, máte s tým niekto skúsenosť? a ešte jedna otázočka, sedadlo sa dá dať do úplného ľahu? žiadny prepadnutý zadoček?
Ďakujem za odpoveď
@emajana kocik mam uz 4 mesiace a uz sa mi to nezda tak vysoko, iba prve dni 🙂 Zo zaciatku mi chybalo to polohovanie rukovate ( lebo som bola zvyknuta na predchadzajuci kocik), ale uz som si zvykla. Chodime na dlhe prechadzky a ruky ma nebolia 🙂 musim povedat, ze kupit valco bolo dobre rozhodnutie, lahko sa ovlada, sklada, je lahucky, som maximalne spokojna 🙂
na to quade vraj hrkaju kolesa a baby si tam čosi dávajú z cedečka,na FB stranke majú i postup
@bigsun1 Mam ho prvý den, komplet vyskúsaný, je úžasný, lahucky a výska ručky mi vobec neprekáza hoci mám tých 153 cm... mala som moznosť vyskúsat si golfác- tam boli rucky riadne vysoko. A koli malým kolieskam to bola riadna makačka na prechadzke. Takže ja som max. spokojná, každemu by som ho odporúcila.
Ahoj emajana, prosím ťa kde si ho kúpila?
@lenkavalik Prepac ze som sa skor neozvala, bola som odcestovana... na internetovej stranke 4mama a baby, je to valco baby snap 3 silver 2015, iba v hedej a modrej verzii je za 159 a doprava je zdarma. Mna nesklamal.
Ahoj, dakujem, dovtedy som sa predstav si sama dopracovala K tejto stránke A už druhý deň ho máme doma, je to famozny kočík,neviem o žiadnej negatívnej stránke tohto kočíka,Mercedes medzi kocikmi,je úžasný,každý deň sa tesim na kocikovanie,este raz ďakujem😀
Dobry den.mohli by ste mi prosim vas odmerat vnutornu dlzku?od hlavy az do konca kocika.ja tiez uvazujem nad britax b agile a valco snap 4. Dakujem.
@lenkavalik
Je to spolu 93cm,od hlavy po zadoček presne 50cm a potom ďalších 43cm.valco baby snap 4 je famozny aj koli tomu ako uzasne sa dá zložiť, potom si ho možno dať aj na plece a do druhej ruky dieťa a dá sa to, držím palce. Ja si uzivam každé kocikovanie 😉 @kareem
Prosim vas, zeny, tie ktore mate tento kocik valco baby snap 4 ....mate pod opierkou noh aj skryty taky tenky nanoznik?vdaka. je to tu vo videu od 3:35 min
https://www.youtube.com/watch?v=_asfzx2cx_g
@lyenocka. Dievčatá, našla som na cz stránke, že vylepšený Valco snap 4 je pre rok 2015 Valco quad x, je sice o trošku ťažší, ale má nastaviteľnú rukoväť a asi hlavne to veľa krát spomínané nastavovanie nožičiek, čo Vám tak veľmi chýbalo.
Zatiaľ som videla len dve farby v ponuke ☹.