Kočík Valco latitude

timusenka
21. feb 2012

uvažujem o kúpe tohto kočíka ale chcela by som vedieť či máte niekto s ním skúsenosti...aby som nebanovala 🙂

pondelnicka
26. feb 2012

@timusenka Mne sa tiež veľmi páči, ale dostať sa k referenciám, to je snáď nemožné... 😒

timusenka
autor
26. feb 2012

no ja už som ho videla i naživo a skúšali sme tam posadiť našu 14 mesačnú dcérku a už sa mi zdala v tom velká...🙂 a je to kočík pre deti do troch rokov, neviem si predstaviť tak za rok alebo tak..nožičky by jej tam viseli asi z toho kočíka....tak sme ho nakoniec nekúpili...a už vôbec keby som tam chcela dať fusak na zimu...tak asi nič...takže sa obzeráme po iných ...ale páčil sa nám veľmi..je mi ľúto že som našla negatíva na ňom :(

pondelnicka
26. feb 2012

@timusenka no, to si ma nepotešila... Pozerám, že máme rovnako staré deti, takže je malý??? Naša herečka je na svoj vek vysoká, mne sa páčilo, že kočík má vysoko striešku, myslela som, že bude mať dosť miesta... Hmm, podľa rozmerov sedačky sa mi tiež zdal v pohode... 😒

timusenka
autor
26. feb 2012

no strieška je vysoká a velká a páčilo sa mi tam že aj ked bude svietiť slnko tak sa to dá ešte viacej roztiahnut nad hlavičku ako tienidlo....no ja neviem ale vnútro toho kočíka nebolo dobre vyriešené...tá naša princezna tam bola teraz akurát...zdala sa mi do toho tiež dlhá...ale možno keby si ho videla a vyskúšala tak možno sa tebe zapáči..my sme boli v hodoníne...tam ho mali v obchode

timusenka
autor
26. feb 2012

@pondelnicka no mna to mrzíí..lebo sa nám velmi velmi páčil ale co už, budeme musieť pozerať iný

pondelnicka
26. feb 2012

@timusenka bohužiaľ nemám možnosť ísť ho pozrieť naživo... 😖 A pozerala si v tej predajni aj nejaký iný, či si tam išla čisto len kvôli tomuto?

timusenka
autor
27. feb 2012

pozerali sme najprv iné..nemala som vybraný určitý kočík...lebo chcem vidieť kočík na živo najprv než ho kupim a nie hned z netu ktorý sa mi páči...ten tam mali a zaujal nás...i farba bolá krásna..taká bordová (vínová) len sme tam museli ist na druhy den...lebo dcerku sme chceli donho posadiť...no tak sme šli a nič...bolá v ňom dlhááá 😀 na nete bol aj lacnejší..boli sme rozhodnuty že ho kupime z netu, ale ako sme tam posadili dcerku tak sme si to rozmysleli. Takže teraz zase musíme chodiť po obchodoch a pozerať kočíky a vybrať ten správny 🙂 ale od tejto firmy valco su aj iné...a myslím že aj vačie...len tam mali len tento a ked nie su žiadne recenzie na ne je to na prd 🙂

pondelnicka
27. feb 2012

@timusenka ja zatiaľ pokukávam len po internete, ale je mi jasné, že je lepšie ísť do predajne a drobca rovno do kočíka posadiť... Čo som pozerala valco.cz tak podľa rozmerov je latitude tak v strede, najmenší je rebel a najväčší ion. Neviem si však pomôcť, ten ion mi pripomína pohrebák, hlavne, keď je tam tá sieťka proti hmyzu, pozri galériu http://www.valco.cz/kocarek-Ion
Inak, dnes som si tak viac všimla malú, ako sedela v terajšom šporťáku. Tiež je nejak dlhá. Síce pravda, že aj narvatá - fusak, bundička... ale aj tak... Takže asi v každom kočíku bude pretŕčať, však už nemôžem čakať, že bude v ňom stratená ako keď bola mimino.... 😉
Nechystáš sa náhodou aj na výstavu do brna? Ty to máš na skok a možno by si tam objavila ten správny kočík... A ešte sa chcem opýtať, kočík plánuješ ako hlavný kočík len na leto, alebo aj na jeseň-zimu?

timusenka
autor
27. feb 2012

no ja by som chcela športový kočík aj na leto aj na zimu...takže potrebujem taký že ked tam dám fusak a malá bude naobliekaná tak aby sa tam dala v pohode 🙂 a hlavne aby boli aj kolesá také s ktorými sa bude dať jazdiť aj ked bude sneh..i ked u nás toho snehu túto zimu akosi nebolo veľa.a asi už ani nebude.🙂 a výstava?..to som ani nevedela..ďakujem za info...no a na tých kočíkoch valco sa mi nepáči že vlastne si nemá dieťa kde podopret nožičky ked bude vačšie...že vlastne jej budú vysať dole. takže vôbec neviem..tiež sa pozerám na nete, a podla toho si vyberám a ešte najlepšie by bolo že tie ktoré sa mi pácia aby mali v okolitých obchodoch 😀 priamo na vyskúšanie 🙂

timusenka
autor
27. feb 2012

@pondelnicka teraz máme kočík camarelo Q12 , je to veľmi priestranný kočík to sa mi páči aj teraz ked tam je fusak a malá je naobliekaná len chcela by som niečo lahšie, lahko ovladatelné...lebo už bude chcet viacej určite chodiť po svojich vonku a preto chcem nejaký, lahší športový kočík...ale taký i do zimy 🙂 takže mám sa čo nahladat 😀

pondelnicka
27. feb 2012

@timusenka tak presne taký kočík hľadám aj ja, aby bol aj na zimu, ľahký, skladný... Pozerala som aj na baby jogger city mini, funkčne vyzerá fajn, až na to, že nemá poľohovanie nožičiek. Dokonca výška oprierky chrbátika je až 50cm, čiže pre našu žirafku až až, ale neviem, ako by zvládol sneh. Kolieska sa mi zdajú malé... Neskúšala si ho?

timusenka
autor
27. feb 2012

@pondelnicka aj ten som pozerala...vyzerá dobre..len tiež chcem aby mal kočík polohovanie nožičiek...takže to je jedna z podmienok 🙂 ale v obchode som ho nevidela zatial nikde...a tie kolieska vyzerajú dobre..nemali by byť nejaké malé..i ked ževraj s trojkolkami sa jazdí horšie v zime v snehu ale mne sa začali páčit akosi trojkolky 🙂

pondelnicka
27. feb 2012

@timusenka však to, že trojkolky... tiež ma to pokúša... 😵 Ak chceš, mrkni aj sem https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/golfac-sportak-na-zimu/
založila som diskusiu a baby tam radili viac typov kočíkov, môžeš popozerať a ak by si išla na tú výstavu, tak mi potom hodíš info... 😀 😀 😀