Ahojte baby, zaujíma ma, či ste niektorá tento kocar kupovala, či ste s ním spokojné a samozrejme ma zaujíma aj či ste niektorá kúpila konkrétne tento full set alebo nie.
https://www.vandastore.sk/sk/detske-hracky/thul...
Ďakujem
@bluemoon24 áno bývame na dome uprostred lesa doslova, sme veľmi aktívne založený ľudia, milujem beh ku ktorému sa chcem hneď ako to bude po pôrode možné vrátiť. Samozrejme chodím aj do mesta ale to len veľmi málo🙂 čiže snáď raz za mesiac prežijem tú cestu do mesta/ na kávu s takým kočiarom.
Vojde sa bez problémov do auta? Alebo je manipulácia s ním ťažká? Ďakujem za tvoju recenziu a skúsenosť 🤍
@timcyta tak v tomto pripade, je to urcite kocik pro tebe. Jasne, ze cestu do mesta zvladnes, ja jsem to spis myslela tak, ze je dost neprakticky na takove veci, kdybys tak chtela chodit kazdy den. Zalezi od auta, vetsinou zabere vetsinu kufru. Manipulace je s nim extra jednoducha, dobre se ovlada, dobre se sklada. Akorat je velky 🙂
@bluemoon24 ja som tento kočík thule pozerala a snívala o ňom keď sme bábo ešte ani neplánovali a verím že je vyrobený pre našu rodinu 🤣. Ďakujem 🙏🏻 v rozhodovaní mám opäť jasnejšie
@timcyta tak v tom pripade nemas co resit :D jeste ti doporucim, abys dokoupila “podperku noh” oni ti reknou, jak se to jmenuje presne, neni to original thule. Je to na to, aby se (hlavne mensimu miminku) pohodlne sedelo a “nezlomily” se mu nohy.
@timcyta tug2 je skvelý kocik... Pre mňa pozitíva ďaleko prevyšujú negatíva... Ten kocik sa dostane doslova všade, čo je pre nás, aktívne založených ľudí dosť dôležité, manžel chodí behať, pre maleho je to zábava, ale aj do obchodu, na kávu a pod. Zatiaľ som nevyskusala len výťah v obchodnom centre a na poste mi museli odomknúť dvere, inak som sa vmestila vsade 😃 bežné ho ťahám po schodoch... Používam ho dennodenne, akurát úložny priestor by mohol byť väčší, no a nosíme náhradné koleso 😀
@timcyta ja odporucam si ho ist niekam chytit do ruky. Ja som o nom snivala, no tak tazko sa mi s nim manipulovalo (muzovi detto), ze som nakoniec kupila iny kociar. A to s 3-kolesovymi mam skusenost, tak to nebolo o tom.
Jednoducho nam nesadol. Skoro som sa v predajni rozrevala (tehu hormony v akcii).
A nejde len o thule, ani tolko ospevovany cybex priam mi nesadol 🤷♀️
@banalu zdravím,môžem sa opýtať čo ste nakoniec zvolili? Tiež som si myslela ze je to super kocar a v obchode nazivo vsetko nadšenie opadlo. Sme aktívni rodičia, planujem chodit korculovat s dietatom, bývame v meste v bytovke bez výťahu, videla som v tomto kočíku veľa vyhod ci už aj schadzanie po schodoch do kocikarne a podobne...ale akosi mi príde, že som tlačila pred sebou autobus 😂 môj druhý favorit je bugaboo fox, ktorý už však nie je na športy . Ďakujem za odporucanie
@dddominikaa125 kupila som BGB chameleon, chodim s nim behavat a uplne v pohode. Lahko sa s nim manevruje 👌
Je to nieco medzi cistym meskacom bee a dokonalym tankom fox (konstrukcne, nie velkostne). No s chameleonom som maximalne spokojna. V zime ked tu bola kalamita par dni, len som prehodila rucku stlacenim gombikov a prve mi sli terenne kolesa a presla som aj neodhrabane chodniky 👌💪 z mojho pohladu je aj Fox uplne paradny a tiez bol v mojom vybere 👌 tam nema clovek co pokazit. Konstrukcne su pevne a aj po xy prebehanych km je ako novy 👌
A ak chcete kocik aj na sport daj si pozor aby nemal ziadny gombik v strede rucky (na znizenie, zvysenie rukovete a pod.) pri sporte clovek ovlada kocik jednou rukou a podvedome moze ten gobik stlacit a nestastie na svete. Samozrejme ak nejde o brzdu. Mne dala kamoska vyskusat cybex priam na chvilu a tri krat som ho stlacila 😂🤷♀️
@dddominikaa125 este ma napadlo, ze ak vyslovene na sport tak jogger city mini gt pozri. Podla mna velmi schopny a spratny kocik aj do mesta. Sportova cast sa da zlozit v podatate jednou rukou. Pouzivala som ho nejaky cas v londyne a parada. Len nema napr. otocne sedadlo/rucku a ine vymozenosti ako bgb.
@banalu Super dakujem krasne za recenziu, cize ten jogger je vhodny naprikald aj na beh ci inline korcule? Co by som od slova jogger ocakavala automaticky, len sa to nikde neuvadza 🙂
@dddominikaa125 Beh urcite, korcule 🤷♀️ Thule ma brzdu v rucke, preto sa s nim da aj korculovat. (Vies v pripade potreby rychlo brzdit, kdezto pri klasickych brzdach, potrebujes brzdu zaslapnut alebo potiahnut packu). Neviem ci nejaky iny je vhodny na korcule, uprimne. Mozno sa skus opytat na kocikovej poradni, aj mna by zaujimala odpoved.
@timcyta ja mám tento set z Vanda store, krome vajíčka, to jsem brala cybex aton M i-size. A dost zalezi, co presne od kocarku cekas. Pokud bydlis v dome, nekde kde je moznost chodit do terenu, sportujes, chodite po horach, atd. je to skvely kocarek. Pokud bydlis v byte nekde ve meste a chodis do obchodu, do kavarny, po mestskych cestach, volila bych jiny (vlastni zkusenost). Do uzkych dveri se nevejdes (siroke rozpeti zadnich kol), kocar je neskladny, zabere fakt moc mista. Velke minus je, ze sportovni cast se neda dat uplne do lehu a ani uplne do sedu. Fakt dost zalezi od tvoji situace. Ja bych si uz vybrala jiny 🙂