ahoj páči sa mi kočík tako warrior exklusiv xxl, ale v obchode nám ho príliš neodporúčala ani ho nemali takže som ho reálne nevidela ak máte niekto s týmto kočíkom skúsenosti dajte vediet
ja som mala tiež Warrior a bola som sním maximálne spokojná, obchod ktorý ho nepredáva je jasné, že ťa bude odhovárať aby ti mohol predať svoj tovar
@georgia333 vedela by si mi napísať rozmery šport. časti tohto kočíka? alebo keby si mi mohla poslať foto do správy alebo na mail bola by som ti veľmi vďačná..
@limetka713 ja som ho už predala, ale športová časť bola veľmi veľká,
@georgia333 aha, aj tak ďakujem za odpoveď 🙂 ešte by ma zaujímalo, stačila ti teda tá športová časť alebo si ešte jeden športový dodatočne kupovala ? a bol ťažko skladateľný alebo si nemala problém? čo sa týka vaničky tak rozmery a info si nájdem, ale pri tej šport. časti minimum infošiek..takže ďakujem, veľmi mi pomôžeš 😉
@limetka713 mala som iba tento a keď sme išli na dovolenku, tak som potrebovala niečo skladnejšie a kúpila som babyzen yoyo, tento kočík ma iba 5 kg, zmestí sa do batožinového priestoru v lietadle a nosím ho ako kabelu, po dovolenke som celú trojkombináciu predala a používam už iba yoyo, predala som ho kamarátke takže idem za ňou a zmerame športovú časť, inak ja som s ním bola veľmi spokojná, malý tam spinkal aj tri hodiny, dostatočne veľký, priestranný a rýchlo skladateľný, rozložíš ho jednou rukou a v druhej maš dieťa, super , ak chceš viac info. napíš tel. kontakt a zavolám ti, ja mám neobmedzený kredit tak rada poradím
@georgia333 mne sa celkom pozdával aj ten TAKO Laret, ale strašne som chcela v čiernom prevedení, a to nemali, tak som pátrala a našla tento, kt. sa mi aj viac pozdáva..ja som ten typ, že skôr dám na skúsenosti mamičiek než na nejaké super reklamy alebo fotky..tak preto som bola taká zvedavá 🙂 keď budeš mať čas tak by som zatiaľ len tie údaje ohľadne šport. časti prosila ( hlavne že či je nej. šanca že by sa tam v pohode zmestilo také 2-2,5 ročné dieťa).. ďakujem veľmi pekne za ochotu, si zlatá 😉 pekný deň a víkend želám
@limetka713 Rozmery warrior šport. časti: dlžka cez celú šport. časť v ľahu aj s nožičkami : 90 cm,
šírka :32 cm,
výška chrbtovej opierky: 41cm,
dlžka sedacej časti: 26,5 cm.
@georgia333 Ďakujem veľmi pekne 😀
ak chceš veľkú vaničku, tak tento kočík je favoritom